""

tiistai 4. syyskuuta 2012

Paparazzi and photoshooting

Heissan! vihdoinkin sain kuvat ladattua ja pääsin tekemään tätä postausta! Olin unohtanut muistikortin Gabille joten sen hakemisessa oli hirveä rumba... Kuitenkin. Maanantaina minulla oli koulukuvaus. Se meni ihan hyvin, luulen. Yksittäiskuva ei tainnut onnistua niin hyvin mutta muut kyllä. Ehdin nähdä kuvat noin 2sekuntia joten en ole kuitenkaan ihan varma miltä näytin niissä.  
Koulun jälkeen lähdin heti Paparazzille. Juuri kun pääsin metroon alkoi sataa kaatamalla. Onneksi Gabilla oli sateenvarjo mukana koska ei olisi ollut hirveä edustavaa mennä sinne läpimärkänä meikit ihan levinneinä... Harmitti kun oli koulukuvaus samana päivänä koska oikeasti minun olisi pitänyt mennä sinne meikittä ja hiukset ihan luonnollisina mutta ehkä se ei haitannut, niin paljoa ainakaa. 
Paparazzilla meni ihan hyvin. Leila ei haastatellut minua mutta oli siellä kuitenkin mukana. Minua haastatteli nainen nimeltään Pirjo Varjoranta. Hän vaikutti ihan mukavalta. Oli vähän shokki kun tulin ovesta sisään ja edessäni seisoo pitkä laiha nainen hyvin laittautuneena ja hänen jaloissaan häärää kolme mini koiraa jotka räksyttävät! Sohvalla istuu kaksi mallia, yksi nais ja yksi miesmalli. Molemmat tosi hoikkia ja näyttivät oikeilta malleilta. Leila tujjottaa mua toisesta huoneesta ja nainen sanoo: istu alas kulta pieni. Mietin vain että huhhu, tämmöstäkö tämä tulee olemaan. Istuin siinä ja odotin sitten ihan hiljaa että he olisivat valmiita. Kun menin haastateltavaksi puhuimme paljon pituudestani ja iästäni että miten ne voivat vaikuttaa mallinhommien saamiseen. He sanoivat että jos en kasva enään pituuteni on juuri sopiva uralle. (182cm) Mutta jos menen yli 185 se ei enään toimi. Rukoilen niin etten enään kasvaisi koska haluan tätä niin paljon. Hän mittasi minut ja sanoi että pitää paljon kasvojeni muodosta ja että haluaa tavata minut joulun jälkeen jos en ole kasvanut. Sain positiivisen mielikuvan siitä mitä mieltä hän oli minusta mutta ei hän nyt kuitenkaan hyppinyt ilsota koska olin hakenut juuri heille malliksi. He eivät varmaan näe minussa mitään maailmanluokan huippumallia mutta näkevät kuitenkin että minussa on jotain kiinnostavaa ja persoonallista. Edelleen tammikuu on se aiko jolloin lähdetään työstämään tätä kunnolla. Siihen asti nyt katsotaan miten minä kehityn, kasvanko, muuttuuko luustoni ja miten painoni pysyy. En malttaisi odottaa niin pitkään! mutta pakkohan se vain on. 
Lähdettiin syömään Robert's coffee:hin haastattelun jälkeen.Itse valitsin heti terveemmän linjan kun sain taas motivaatiota syömään terveellisemmin kun puhuttiin vähän painosta paparazzilla. Yleensä otan aina latte kahvin kermavaahdolla tai jonkun suklaamuffinssin, mutta nytten tyydyn smoothieen ja monivilja leipään. Välillä sitä pitää katsoa mitä suuhun laittaa vaikka ei olekaan dieetillä. 
Gabi sitten räpsi vähän kuvia minusta keskellä raurtatienasemaa... haha:) Minulla tosiaan oli korkokengät jalassa kyseisenä päivänä. Tunsin itseni kyllä pitkäksi mutta ylpeästi kannoin silti itseni. Kiva kävellä Gabin vieressä kun hän on 168cm... Pieni pituusero! En jaksanut ottaa mitään pose-asukuvia mutta päälläni oli sbeige nahkatakki(H&M), farkut(chep monday), korkokengät(dinsko), reppu(accessories USA) toppi(H&M) kaulaliina(cubus).
Tunsin itseni aika flunssaseksi kun oltiin tulossa kotiin kaupungilta joten mentiin Gabille juomaan kuppi kaakaota. Joo se siitä terveellisestä syömisestä...  
Tehtiin läksyjä, katsottiin kuvia kamerasta ja pelattiin korttia kynttilän valossa kun ukkoskuuro yllätti. Kaakao kerman ja strösselin kera kruunasi illan! Oli aivan ihanaa taas viettää tämmöinen tyyppinen Linda ja Gabi ilta! Kesälomalla tehtiin juuri tämmöisiä juttuja mutta nyt kun koulu on alkanut ei ole vapa-ajalla ollut paljon aikaa kavereille.
Nyt menen ja keitän itselleni kupin kahvia, käperryn lämpimän peiton alle ja sytytän pari kynttilää huoneessani. Luen uusimman Miss Mixin ja menen nukkumaan. Saa nähdä jaksanko huomenna kouluun kun on sen verran flunssanen olo! Hyvää yötä!

18 kommenttia:

  1. Haha, vitsi oot kyl pitkä... :D Mut ihanaa että oot noin itsevarma ja oot kyllä just hyvä noin! Ja tosi kaunis vielä, toivotaa että se mallihomma menee hyvin. :) <3

    VastaaPoista
  2. vaik kasvaisit nii voit silti tehdä mallin hommie et ehkä vaan suomessa kun täällä ei saa olla pitenpi kun 185 tai jotain mutta muissa maissa voi, joten ällä silloinkaan luovuta jos siis kasvat sen yli oot nimittäin ihan tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no se on just se että ne sanoivat että ulkomailla on hankala saada töitä jos on liian pitkä :P mutta en tiedä! :D mutta en luovuta, en ole luovuttaja! :)

      Poista
  3. tuntuu hassulta ajatus, älä enää kasva! mutta sitä mä nyt toivon sulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en nyt tiedä jos tarkoitit tolla että toivot että kasvan jotta en saa töitä vai jos tarkoitit että toivot että en kasvaisi enään jotta saisin töitä? :P

      Poista
    2. Siis tarkoitin, että SAISIT töitä!:D lauseeni oli ehkä huonosti muotiltu xdd mutta jep:D

      Poista
  4. se on hassua vaan että on itsellä pitkä ylävartalo ja lyhkäset jalat.. :D ja tosi kiva et meni hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Lahjota mulle ne lisä sentit jota et ite tarvii :)) Onnee<3

    VastaaPoista
  6. Oot tosi kaunis, ihme ettet jo oo malli! Muutenkin ihana blogi, liityin lukijaks !
    http://onlyainoslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja oon mä jo malli:) nimittäin listoilla ja oon tehny jo töitä;)

      Poista
  7. sä oot oikeesti mulle esikuva! oot niin nätti ja itsevarma ja haluut erottuu massasta.. :) ja se että teet niin paljon unelmies eteen on niin ihailtavaa, toivottavasti toi mallijuttu nyt etenee hyvin ja et siis kasvas enää niin hirveesti! tsemppiä kaunotar ja ihana blogi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihanan piristävästä kommentistasi!<3 tosi outoa ajatella että oon jollekin jo esikuva! Kiitos, piristit päivääni!

      Poista
  8. Sulla on kyllä hyvä asenne, täytyy myöntää :) oot vielä niin nuori nii sulla on vaikka mitä projekteja vielä edessä ;) Muistat vaa myös nauttia sun nuoruudesta:P

    VastaaPoista
  9. Moikka!
    Oot kyllä tosi nätti, kyllä susta olis ainesta huippumallikskin!
    Mut mulla oli kans kysymys.. Muistelisin, että joskus eksyin tänne sun blogiin ja oli juttua Clamos-studiosta. Olit ollu siellä koekuvauksissa ja pääsit kai sinne? Ja kun hait viime syksynä Paparazzille, niin pääsitkö sinne? Miten sait "irtisanouduttua" Clamosilta?
    Mietin vaan, ku olin ite Clamosilla kuvauksissa.. Se oli ainut minne pistin kuviani.
    Nyt potuttaa etten laittanut hakemusta esim. Paparazzille tai Fondiin :/
    Oon iha sekaannuksessa, mulle ei oo kerrottu mitään mistään, laskun sain mallikansiokuvauksesta ja kuvat pitäis olla kohta netissä, mut ei oo sanottu siit kansiosta mitään et saanko mä sen ittelleni yms, siis mul ei oo mitään hajua mistään..:(

    VastaaPoista