""

lauantai 15. syyskuuta 2012

You can count on me


Jaahas, iltaa vaan teille! Tässä onkin jo puolet viikonlopusta suhaissut ohi noin vain ja kohta pääsenkin taas takaisin koulunpenkille. Viikonloppu on alkanut rauhallisissa merkeissä. Perjantaina kävin ripapritapaamisessa ja otettiin vikat tapetit pois mun huoneesta. (En viitsi laittaa mitään kuvia huoneestani vielä tässä vaiheessa koska se on niin sekasorto ettei siellä ole todellakaan mitään näkemisen arvoista!) Tänään iskä on rapannut seinät kun niissä oli vanhoja ruuvin jälkiä. Huomenna olisi tarkoitus ostaa maalit ja aloittaa maalaus! Jess olen niin innoissani!
boots11
boots6
paita Nollie/sormukset JC/niittirannekoru (?)/ristikoru Glitter/nahkatakki Seppälä/kengät Dinsko/laukku Bakers/farku Cheap Monday
boots12
boots10
boots7
Tänään olen ollut ratsastuskilpailuissa Laaksolla ja viettänyt oiken mukavan lauantai illan shoppailun ja hyvän ruuan parissa. Kävin ensin itäkeskuksessa etsimässä itselleni uusia korkokenkiä. Omistan entuudestaan jo kahdet yli 10 cm korkokengät jotka ovat tarkoitettu castingeihin, mutta tarvitsen yhdet vähän matalemmat torstain keikkaa varten. Nämä ovat ehkä 6 cm. Oiken mukavat jalassa joten niillä jaksaa sitten hillua 4 tutia putkeen. Ostin ne Dinskosta.(en huomannut ottaa kuvia mutta laitan sitten myöhemmin jotkut kuvat niistä) Ja himoshoppaajana sitten löysin aivan ihanat niittibootsit! Olin pyörtyä kun näin ne hyllyssä ja olivat vielä täydelliset jalassa. Ajattelin että ne olisivat todella käytännölliset nyt kun on aina sateista ja kohta sataa jo varmaan räntää. Ne ovat nahkaiset ja niissä on niitit sivulla. Kuvan löydän kun selaat sivua vähän alaspäin.
Glitteristä löysin tosi makeen hopeisen kaulakorun. Olen etsinytkin kaulakorua joka näyttäisi kaulukselta mutta en ole löytänyt vielä mieluisaa. Tämäkin oli vähän liian iso ja maksoi melkein 20 euroa joten se sai jäädä sinne kaupan hyllylle toistaiseksi. Eikä se sovi tuon paidankaan kanssa niin hyvin joten pitää mennä kokeilemaan sitä jonkun toisen paidan kanssa myöhemmis josko silloin raaskisi ostaa. 
boots4
 
 Kävin JC:ssä kokeilemassa farkkuja ja hyvät löydöt tein! Ostin Leviksen tumman siniset basic farkut. Istuivat tosi hyvin jo ovat vähän enemmän hienostuneet kuin esim ylläolevassa kuvassa päälläni olevat farkut. Löysin myöskin ihanat vähän kuluneen näköiset farkut Tiger of Sweden:iltä. Olivat vähän harmahtavat ja todella hienot! Hinta ei tosin sopinut ihan budjettiini joten nekin saavat jäädä odotuslistalle. Vitsi kun olis miljonääri, tommoset napakymppi löydöt on niin harmi jättää kauppaan! No onneksi sain edes yhdet joista pidin myöskin paljon mutta ne Tigerin farkut olisivat olleet enemmän mun tyyliset.
DInskosta nappasin mukaani niittibootsit. Maksoivat 59.95 ja ovat niin minun näköiseni että huhhu. Bootsit eivät näytä niin goottimaisilta jalassa kuin monet muut bootsit joten nämä oli todella hyvä löytö. Mukavat jalassakin ja kaikkea. Ja joo bootsien alla olevat korkkarit olivat taas tämmöinen haavelöytö. Olen aina unelmoinut tämmöisistä kengistä! Puukorko ja mustat vähän Jeffery Campbell kenkien näköiset. En ostanut sillä tuo menee jo yli mun korkkari rajan. 7-10cm käy vielä mutta nämä ovat melkein 15 cm joten ehhei! En mahtuisi ovistaa enään sisään. Kokeilin niitä kuitenkin kaupassa ja kävelin varmaan 100 kertaa kaupan päästä päähän ja ajattelin kuinka ihanaa olisi käyttää niitä julkisestikin, kunhan en vain olisi niin pitkä!
Käytiin illalla vielä kaupungissa syömässä perheen kanssa. Syötiin italialaisessa ravintolassa Aleksanterinkadun varrella. Oli älyttömän hyvää ruokaa! Meidän piti aluksi tosin mennä syömään Virgin Oiliin joka olisi ollut vielä hienompi ravintola mutta siellä ei ollut tilaa joten tyydyttiin sitten tähän. Meidän piti mennä syömään jälkiruuat vielä Fazerin kahvilaan mutta kaikki olivat kiinni kun lähdimme ravintolasta. Ihan hyvä linjoja ajatellen etten päässyt nauttimaan mistään suklaakakusta kermavaahdonkera! hahaa. Huomenna otan kuvat ostoksistani ja julkaisen ne mahdollisimman pian blogiini.
 
HUOM! Olen nyt arponut linkitä blogisi voittajat! Olen ilmoittanut voitosta heille blogiinsa mutta vain 3/5 on lähettänyt minulle sähköpostiin vahvistuksen siitä että on tietoinen voitosta. Eli käykää nyt pliis katsomassa jos olen kommentoinut blogiinne jotain tästä linkitä blogi jutusta ja jos olen niin ottakaa yhteyttä minuun (loveisintheair-linda@hotmail.com) niin lähetän teille haastattelu kysymykset, ja teen blogistasi esittelyn omassani! Ellei nämä henkilöt ota minuun yhteyttä tämän viikon aikana arvon 2 uutta eli toivo ei ole vielä menetetty! Onnittelut voittajille:)

13 kommenttia:

  1. Oot niin kaunis ja sul on upee tyyli! Onnee sinne torstain keikalle. :) <3

    VastaaPoista
  2. ihana toi takki ja noi kengätki ! paljo toi takki on maksanu..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! ja takki makso kai vaa joku 20 e alennuksest hangon seppäläst vuos sit :D joten en usko sun löytävän sitä enään mistään:/

      Poista
  3. minkä hintaset noi korkkaribootsit oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saman hintaset kun ne bootsit eli 59.9 e :)

      Poista
    2. okay kiitti, täytyy harkita niitä kun on nimittäin aika kivan näköset ku mulla ei oo tota liian pitkä-ongelmaa vaan päinvastoin :D

      Poista
  4. Mul on kai noi smat tigerit (: :DD varmaa kinosti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajjaa! oNko olleet hyvät? onks niist lähteny väri pesus tai venyny käytös? :D

      Poista
  5. http://www.sheinside.com/collars-c-1768.html

    käyppäs tuolla vilkasemas noita kauluskaulakoruja:----) ja tuol on muutenki kivoi vaatteita! iha vaa aattelin vinkkasta:p

    ps kiva blogi!

    VastaaPoista
  6. joo käyn ja kiitti vinkistä ;)

    VastaaPoista