""

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

a piece of my room


Farkkupaita H&M/kaulakoru wet seal/ farkut Gina Tricot/korkokengät Guess
 
Noniin! Vihdoinkin sain itseni tekemään tämän postauksen teille! Olen ollut niin kiireinen huoneeni ja koulujuttujen parissa että blogi on päässyt ihan unohtumaan. Sain kuitenkin kuvattua vähän tätä uutta ostostani, eli vaaterekkiäni!! Wohaaa, että olen iloinen. Vaaterekki on aina ollut haaveena ja nyt sain vihdoinkin napattua yhden mukaani Ikeasta kahdeksalla eurolla!! Ihan älytöntä. Rekki on juuri sopivan kokoinen, mallinen ja värinen huoneeseeni. Kokosin sen heti kun pääsin kotiin Ikeasta ja ripustin uusiin henkareihin lempivaatteitani sekä asusteita. Ostin Ikeasta myöskin sisätyynyjä, peiton, pitsilakanoita, kynttilöitä, koristetyynyjä, ja muuta pientä. Mutta suurin ostos oli kuitenkin uusi sänkyni! Otan tänään illalla kuvat siitä ja yritän saada ne mahdollisimman pian tänne blogiini. Haluan vielä pitää salassa sen minkälaisen sängyn lopulta ostin. Olen kuitenkin aivan super tyytyväinen huoneeseeni tällä hetkellä! 2/3 osaa huoneestani on valmis. Lipasto, matto, kattolamppu, lisää koristetyynyjä, TV sekä yöpöytä puuttuu. Suurimmat hankinnat on jo kuitenkin hankittu. Mitä pidätte rekistä? Ajattelin että voin vaihatta sitten vaatteita siihen vähän fiiliksen ja vuodenajan mukaan.

13 kommenttia:

  1. Ihana toi rekki! Toki noi siinä roikkuvat vaatteetkin kivoja, mut erityisen kiva idea tollainen rekki! Sopii tosi hyvin! Odotan kokonaiskuvaa huoneestas kunhan saat valmiiksi, vaikuttaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiitti:) ja kokonaiskuvaa saat odottaa vielä hetken mutta nyt uusimmassa videossani näet jo vähän enemmän huoneestani:)

      Poista
  2. ihana toi rekki! mistä toi on :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tosiaanki toi rekki, just sun tyylinen! :) Ja varmasti loputki huoneesta näyttää iha mahdottoman upeelta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:D ja toivon niin, en tiedä vielä mitä kaikkea saan sinne joten jos esim joudun jättämään yhden hyllyn huoneeseeni se tulee näyttämään ihan hirveeltä :P

      Poista
  4. tossa rekissä ku on toi maastokuosinen takki nii mistä oot ostanu sen ? :)

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. http://www.stylepit.fi/girl/kengat/saappaat/sort_s-bar-boot_178943_4
    <-- ihan sun tyyliset!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo onhan noi ihan kivat mut toi malli ei oo nii kiva, ne on silleen jännät koska perjaatteessa tykkään niist tosi paljon kun on sen verran erillaiset mut kuitenkin jotenkin oudot :p haha :) kiitti linkistä kuitenkin!

      Poista
  7. Tosi ihana asu! Mäkin haluisin tommosen rekin haha. Ei kyllä heti uskoisi että oot vaan 15 :D

    http://id-bn.blogspot.fi

    VastaaPoista