""

maanantai 29. lokakuuta 2012

Kauneus ja terveys messut 2012

 
Heipps! Mites teillä on viikko alkanut? Itse nautiskelen viimeisestä tet-viikosta jonka jälkeen koulu taas kutsuu. Ensimmäinen viikko meni todella nopeasti! En nyt ole hirveesti ehtinyt päivitellä blogiani joten viimeviikon kuulumiseni ovat jääneet nyt pois mutta ajattelin kertoa vähän siitä kun minä ja Vivu käytiin Kauneus ja Terveys messuilla viime viikon sunnuntaina. Olen aina halunnut käydä kyseisillä messuilla mutta ikinä ei ole omat aikataulut sopineet yhteen. Tänä vuonna oli myöskin tosi lähellä etten olis päässyt sinne koska olin Ypäjällä aluevalmennuksessa lauantaista sunnuntaihin. Onneksi pääsin sen varran aikaisin kotiin sieltä että ehdin messuille sunnuntaina kolmeksi tunniksi!
muoti19
Messuilla oli paljon kivaa tekemistä! Siellä oli esim käynnissä monta eri kilpailua maskeerauksesta hiustenlaittoon. Siellä oli paljon koruja ja meikkejä myynnissä todella halvalla! Muotinäöytöksiä, ilmaisjakeluja, kampanjoita... Ostin itse messuilta kaksi sormusta, laukun, saippuan ja huulikiillon. Kuvat edellisessä postauklsessa. Mulla kävi todellinen tuuri kun minut bongattiin Fashion Model Agencyn model hunt pisteestä! En olisi arvannut että messuilla olisi tämmöistäkin tarjolla. He kertoivat vähän toimistostaan, miten listoille pääsee yms. Ja sovittiin casting tapaaminen. Olen itseasiassa menossa castingeihin tänään joten pidän peukut pystyssä. He halusivat myös että Vivu tulisi castingeihin koska hänellä on hyvin persoonalliset kasvot. Toivottavasti tästä tulisi jotain vaikka kuulostikin hieman rahastukselta... No katotaan nyt. He sanoivat että voisin sopia myös mallikisaan joka tulisi TV:ssä FOX kanavalla. Ohjelma on kai vähän samantyyppinen kun Suomen Huippu Malli Haussa, mutta siinä useampi kuin vain yksi voi saada sopimuksen suurien mallitoimistojen kanssa. Finaali järjestettäisiin Milanossa tai Pariisissa joten voitte varmaankin uskoa kuinka innoissani olen!! Olen kuitenkin hyvin epävarma tästä joten en luule ainakaan liikoja vielä tässä vaiheessa. Ilmoittelen mahdollisimman pian teille miten castingeissa meni.

12 kommenttia:

 1. jos fashion model agency tuli tarjoo sulle töitä, nii unphda ne vaa rahastaa, se ei tarkota et olis malliainesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis se vaikutti kyl siltä, mutta kokeilen nyt silti:) olen kuitenkin kuullut että sieltä on saanut ihan hyvin töitä vaikka onkin pitänyt maksaa jotain niistä kursseista yms.. :D

   Poista
  2. joo ite kans bongattii vuos sitte toho fashion modelin juttuun ja käteen jäi mallikansio ja paljon lähti rahaa,tähän mennessä se oli turhaa:D kannattaa keskittyä enemmän siihen paprazziin ja niihin:)

   Poista
  3. Hyvä tietää! Kiitos:) mulla tosin meni siellä tosi hyvin ja sain semmoisen käsityksen ettei se minun kohdallani olisi ollut vain rahastusta. Mutta kerron siitä käynnistä enemmän postauksessa jonka julkaisen tällä viikolla:) mutta paparazziin haluan ehdottomasti satsata enemmän ja täytyy olla varovainen sen suhteen mihin sijoitan rahojani sitten:)

   Poista
 2. kuinka sun aluevalmennukset meni?:)

  VastaaPoista
 3. Miten sä oot niin hyvä kirjoittaa blogeja??? Olen varmasti "ykkös-stalkkerisi" :) blogisi on niin mielenkiintoinen ja inspiroiva... :) toivottasti nähdään vielä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti!:) hahaa ja kiva tietää että edes joku on kiinnostunut siitä mitä mä tänne kirjoittelen:)

   Poista
 4. Onnea castingiin, toi kuulostaa ihan huippujutulta! :)

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mulla itellä henkilökohtaista kokemusta fashion model agencystä ja koin sen kuitenkin aika positiivisena vaikutuksena mun malliuraan. Sitä kautta sain paljon töitäkin:) Meneehän siihen ihan himputin paljon rahaa, ainakin mun rahoissa tuntu, mutta nyt keikkojen kautta oon saanut kyllä ne rahat moninverroin takaisin. Kyllä mä suosittelen sua kokeilemaan ainakin ja voithan sä sen jättää, jos ei hyvältä tunnu(: Onnea tosi paljon sulle ja varmasti huikee malliura sulle tulossa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi mahtavaa kuulla että toimisto on luotettava! Ja mä oon kuitenkin tehnyt jo mallikansion nii siitä ei ainakaan tarvis maksaa sitten. Ja kiva kuulla et sieltä saa myös töitä ettei vaan makseta jotta on listoilla ja sit sut heitetään pois sieltä!:/ kiitos!

   Poista