""

tiistai 2. lokakuuta 2012

~magic sunset~


Viime päivinä olen keskittynyt enimmäkseen huoneeni remppaukseen sekä kouluun. Tämän takia bloggailutahtini ei ole ollut mikään hurjan nopea koska aikaa ei ole vain ollut. Nyt kuitenkin huone on siinä kunnossa että kaikki seinät ovat maalattu, teipit ja suojamuovit on otettu pois. Olen siirtänyt minun hyllyt vastakkaiselle seinälle kuin missä ne olivat ennen ja olen tyhjentänyt ne melkein kokonaan. Sain vietyä kierrätyskeskukseen noin 10 muovipussillista videoita sekä kirjoja!! Olen niin helpottunut että sain ne vihdoinkin pois huoneestani. Olen myöskin vahannut parketin, pessyt katon sekä lattian, laittanut verhot paikoilleen, ja viimeistellyt huoneen niin että sänky on valmis tulemaan uuteen kotiinsa! Meidän perhe on niin kiireinen ettei millään meinata löytää päivää milloin ehdittäisi ajaa ikeaan hakemaan sänky. Toivon saavani sen mahdollisimman pian sillä selässä alkaa jo tuntua tuo patjalla nukkuminen...
sulka8
sulka12
sulka9
sulka5
sulka7
sulka6
sulka4
sulka3
sulka2
sulka1
neule Carlings/kengät Zara/takki H&M/aurinkolasit H&M/reppu(?)/vyö Levi's/rannekorut Pieces
 

Mun elämässä ei juuri nyt tapahdu mitään kauhean erikoista. Mulla tulee olemaan paljon kokeita lähiviikkoina joten saa nähdä miten jaksan/ehdin bloggailla. Yritän käyttää mun puhelinta postauksiin vähän paremmin kun se nyt taas vähän on jäänyt niin saisitte edes jotain pientä luettavaa. Ostin muuten tuon vaalean neuleen Carlingsista eilen kun olin kaupungilla Maisan kanssa. Mitä pidätte? Oli ainakin ihanan lämmin joten lämmittää hyvin tulevina talvipäivinä.

Mua masentaa jotenkin nyt tää kylmyys nyt ihan hirveesti koska tietää että ei tää keli ainakaan tästä lämpene! Kohta on jo joulu ja lunta maassa. Oon oikeesti miettinyt ettei talvessa ole mitään muuta positiivista kuin jouluaatto ja joulun valmistelut. On ihanaa leipoa piparkakkuja joululaulujen soidessa ja hörpätä kuumaa kaakaota leivonnan ohessa. Onhan ulkona myös tosi kaunista mutta se kylmyys! Nyt jo tuntuu ettei pelkkä nahkatakki lämmitä tarpeeksi joten olen jo kaivanut viime vuoden talvitrakin kaapin pohjalta. Mulla ei ole yhtään mielikuvaa siitä miten voisin pukeutua ''tyylikkäästi'' talvella kun tuntuu että silloin ei voi muuta kun kävellä toppatakki ja toppahousut jalassa kokoajan koska ei missään neuleissakaan enään silloin tarkene. Toivottavasti saisin jonkun inspiraatiovyöryn jotta innostuisin talvivaatteiden ostosta. Haluan vain toistaiseksi välttää liikaa talvivaatteiden ostoa koska haluan ajatella että nyt on vielä syksy eikä sillonn tarvitse käyttää vielä untuvatakkeja, lapasia tai pipoa. Olisi ihanaa muuttaa vaikkapa Amerikkaan kesäksi! Hahaa, no siitä mun ei edes kannata uneksia!!

Nyt menen huoneeseeni sytyttämään pari kynttilää ja tankkaan itseni täyteen kahvia jotta jaksan lukea vielä lukemaan huomisen koetta varten. Kääriydyn viltin sisälle ja laitan radion päälle. Eiköhän näillä eväillä pääse jo aika pitkälle. Kauniita unia!



16 kommenttia:

  1. dendä neuleen e härli! :-) helt jätte kivoga bilder o linda vi måst ses nåndag?! <3 kram

    VastaaPoista
  2. oot kyllä tosi nätti! ja sulla on kiva tyyli ja muutenki kiva blogi :)

    VastaaPoista
  3. hei toi reppu näyttää iha siltä että se vois olla river islandista!:o ostin lontoossa asuessa samantyylisen laukun, tosin siinä näky kyllä se nimi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä et sanoit! En ollu tajunnu kattoo sielt laukun sisält sitä lappuu mis lukee se merkki.... Se on kaupast nimeltään ICING. Saatta hyvin olla että laukkua myydään muissakin kaupoissa:)

      Poista
  4. Toi neule on ihana! Ja oot niin kaunis :) ja noi kuvat on ihan super hienoja!! :):):)

    VastaaPoista
  5. Onnea, sait uuden lukijan! :) <3

    VastaaPoista
  6. Oot tosi kaunis ja insiproit munki pukeutumista.... Toivottavasti saadaan kohta nähdä kuvia valmiista huoneesta! ;) Missä noi kuvat on muuten otettu, upeet maisemat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep uusimmassa postauksessa jo vähän kuvia:D ja kiitti super paljon:) ja kuvat on otettu meidän taloyhtiön rannalta:)

      Poista
  7. Hei! Ihana blogi, ihanat vaattet ja muutenki tosi nätti oot :) Alotin just oman blogin ja mietin vaa et miten saat noi biisit tollee kivasti näkymään? Ite en osaa ku laittaa linkin josta painamalla pääsee videoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:D sinun pitää muokka HTML koodia joka on aika monimutkaista. Teen postauksen siitä vaikka tällä viikolla:)

      Poista