""

tiistai 27. marraskuuta 2012

Beauty products

Dia2 lipstic1 lipstick3 Dia1 lipstick8 lipstick6

Tässä viimeaikaisia ostoksiani! Ajattelin tehdä pienet arvostelut tuotteista koska varsinkin tuo hiusöljy ja kuiville hiuksille tarkoitettu voide ovat nyt talvella monella varmaan ostoslistalla, kun ilman kosteus vähenee ja hiuksista tulee sähköset ja kuivat.

Aloitan tuosta Diorin huulipunasta. Eli se maksoi 39.95e ja on sävyä 999. Se on aikalailla perus punainen, ei liian dramaattinen eikä liian kirkas. Se on helppo levittää ja pehmeäntuntuinen huulilla, pysyy hyvin huulissa eikä sotke hampaita. Hinta on aika liioiteltu koska se ei paljoa eroa mistään halvemmasta huulipunastakaan. Huulipunaa on helppo kujettaa mukana sen pienen koon takia. Se on mielestäni kaikin tavoin täydellinen basic huulipuna joka pitäisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista. Ainut miinus on sen hinta mutta hyviä huulipunia löytää varmasti halvemmallakin! Antaisin sille arvosanan 9/10

L'Oréalin Extraordinary Oil (10-15euroa en muista tarkkaa hintaa) on siis hiusöljy jota suositellaan laittamaan hiuksiin ennen hiusten pesua, pyyhekuiviin hiuksiin ja vielä valmiiksi stylattuihin hiuksiin . Öljy ravitsee hiuksia ja antaa niille kaunista kiiltoa. En itse ole koskaan tykännyt hiusöljyistä koska ne saa hiukset näyttämään hieman rasvaisilta ja hiuksia pitää pestä aika usein mutta tämä on mielestäni poikkeava hiusöljy! Tämä ei jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi vaan saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Kuivat latvat siloittuvat hetkessä ja hiuksista tulee ihanan pehmeät. Öljy on lasipullossa jossa on pumppu. Itse lisään 3 pumppausta öljyä ensin pyyhekuiviin hiuksiin jonka jälkeen föönan ne. Sitten viimeiseksi lisään 2 pumppausta öljyä latvoihin stylauksen jälkeen antaaksen hieman kiiltoa. Ainut miinus on öljyn haju, se haisee joltain ruokaöljyltä mikä ei ole niin miellyttävää. Annan sille arvosanan 8/10

AUSSIE Anti frizz hius hoitoaineen ostin siinä toivossa että se vähentäisi sähköisyyttä hiuksissani. (10-15euroa) Se on samaa koostumusta kun hoitoaine mutta sitä lisätään noin 3 pumppua pyyhekuiviin hiuksiin eikä huuhdella pois. Voide auttaa kosteuttamaan hiuksia ja tekee niistä pehmeät. Se on todellakin auttanut sähkösyyden hillitsemiseen sillä hiukseni eivät ole lainkaan sähköiset vaikka suoristaisin ja vielä harjaisin ne sen jälken. Tämä on talven suosikki hiustuotteeni sillä tämä on todella hyödyllinen ja tehokas. Olen kokeillut monenlaisia sähkösyys suihkeita mutta ne eivät halua tehota yhtä hyvin. Tämä on jotenkin tehokkaampaa kun sitä voi laittaa reilustikin latvoihin ilman että niistä tulee tahmeat niinkuin suihkeista. En ole tosin kokeillut laittaa ainetta hiuksiin ja antaa niitten kuivua luonnollisesti joten en tiedä miten ne vaikuttavat hiuksiin silloin .Lisään tämän voiteen hiuksiin ensimmäisenä kun hiukseni ovat pyyhekuivat, sitten levitän hiusöljyä jonka jälkeen föönan hiukseni kuivaksi. Sitten kun olen stylannut hiukseni valmiiksi raudalla lisään vielä 2pumppausta öljyä jonka jälkeen hiukseni ovat kuin kampaajanlta tultua! Suosittelen todellakin näitä molempia hiustuotteita mutta en voi vakuuttaa että ne toimivat kaikille koska se riippuu ihan siitä millaiset hiukset käyttäjällä on. Annan AUSSIEN voiteelle arvosanan 9/10

Toivottavasti saitte jotain apua tästä pienestä arvostelusta ja kokeilette näitä loistavia tuotteita! Hyvää yötä ja kuullaan taas pian:)

6 kommenttia:

 1. Ei vaan voi ostaa noin kallista huuliunaa XD! Okei, on pakko myöntää, suunnitelmissa ois ostaa chanelin huulipuna, koska löysin yhen aivan täydellisen värisen. Kai laadusta sitte pitää maksaa.. :D Ok nyt tuli kauhee tarina, mut tykkään sun blogin tyylistä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo tosi kallis huulipunaksi mutta olen jo niin pitkään etsinyt täydellistä punaista huulipunaa ja halusin ostaa jonkun joka todellakin olisi tarpeeksi laadukas! En halunnut ostaa mitään 2euron huulipunaa joka ei olisikaan niin kiva ja joudun taas ostamaan uuden. Satsasin kerralla kunnolla koska tiesin että huulipuna on varmasti laadukas! Ja se on vain niin täydellisen värinen!:)

   Poista
 2. Oon ite miettiny ton hiusöljyn ostamista mutta oon luullu sen olevan hujjausta, tästä oli mulle tosi paljon hyötyä kun tiedän hyvät ja huonot puolet siitä! Ja tuo huulipuna vaikuttaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et täst oli sulle hyötyä! ja se on todella hyvä:)

   Poista
 3. Joo mullakin on tota hiusöljyy ja se on ihan parast !! vastaa mun kommenttii casting postaukses :o

  VastaaPoista