""

lauantai 3. marraskuuta 2012

Casting


Kävin Fashion Model Agencyn castingeissä maanantaina. En yhtään tiennyt mitä odottaa kun menin sinne. Oletin kaiken olevan vain rahastusta ja että tästä tulisi ihan turha keikka. Onneksi kuitenkin menin sillä se osottautuikin hyvin kannattavaksi. Castingissa oli paljon nuoria tyttöjä ja pari poikaa. Toimiston johtaja piti pienen puheen siitä miten toimisto toimii, millaisia malleja he hakevat, mitä he vaativat malleilta ja vähän töistä (palkoista, castingeista yms). Sitten alkoi jonotus. Noin 40 tyttöä jonotti haastatteluun, ja haastattelojoita oli vain neljä. Itse joudun seisomaan yli 40 min korkkarit jalassa. Kun pääsin haastateltavaksi kerroin vähän taustastani, kokemuksistani ja siitä millaista työtä haluaisin tehdä. Minua haastatteli nuori nainen joka vaikutti jo alusta aika positiivisesti suhtautuvan minuun. Hän kysyi paljon kaikkea ja kertoi sitten että haluaisi minun osallistuvan Model Hunt kilpailuun. En ymmärtänyt ihan että miten se käytäisiin mutta sain ainakin kutsun kisan castingeihin. En tiedä kuinka monta sinne on menossa mutta jos luin rivien välistä niin näistä maanantain castingeista siihen kilpailun castingeihin olisi menossa vain muutama tyttö. Eli heillä oli vissiin aika tiukat kriteerit. He kehuivat minun kroppaani ja kasvonpiirteitä seklä pituutta paljon joten uskon että he pitivät minusta ja että minulla voi olla ihan hyvät mahdollisuudet finaalipaikkaan.  He sanoivat että haluavat minut mielellään heidän listoille ja että tulen varmasti saamaan töitä jatkossakin koska minulla on niin persoonalliset kasvot ja olen pitkä. Sanoivat myös että sopisin hyvin lavalle sillä vaatteet istuisivat hyvin kropallani. Olin ihan ymmällään kun kuulin kaiken tämän koska olen ollut niin epävarma siitä jos minulla ylipäätänstä on potentiaalia. Ja nyt tiedän varmasti että pääsen heidän listoille jos vain haluan. Sitä paitsi yllätyin todella positiivisesti siitä että he eivät yrittäneet saada minua kaiken maailman kursseille tai maksamaan mitään joten uskon että tästä voisi nyt oikeasti alkaa kehittää tätä mallinuraa. He tekevät yhteistyötä myös kansainvälisesti ja sanoivat että pituuteni olisi loistava ulkomaanmarkkinoille, joten tällähetkellä tulevaisuus näyttää lupaavalta.
 
Model Hunt kilpailu tullaan siis kuvaamaan ja se tulee FOX kanavalla tv:stä joskus ensivuonna. Castingit kisaan ovat 23.11 jolloin valitaan 2 finalistia jotka lähtevät Pariisiin tai Milanoon Fashion Model Agencyn johtajan kanssa. Ulkomailla yritetään saada töitä ja sopimuksia näille malleille. En ole itse vielä ihan kartalla tästä että miten tästä saa kilpailun. Ehkä finalistejä tulee muista suomen mallitoimistoistakin tai myös ulkomailta? En tiedä, mutta tuossa nyt kaikki mitä tiedän kisasta. En tiedä myöskään  jos castingeja kuvataan tv:seen. Se jää nähtäväksi mutta toivon niin paljon että onni olisi puolellani ja pääsisin mukaan näin heinoon tilaisuuteen saada töitä ulkomailta ja päästä alalle ammattilaisten avulla. Itse kun ei tiedä mitään mistään.
 
Olen huikean iloinen ja niin onnellinen siitä että olen juuri tälläinen kuin olen koska tällä alalla on niin tiukat ulkonäölliset kriteerit ettei kaikki vain voi täyttää niitä. Ja saan olla todella kiitollinen siitä että minulla nyt sattuu olemaan pitkät raajat ja melko siron luusto koska ilman niitä en välttämättä olisi päässyt näinkään piktälle. Nautin tällähetkellä jokaisesta edistymisaskeleestani koska ei koskaan tiedä milloin edistyminen sitten loppuu. Tulevaisuus on vielä todella epävarmaa koska kroppani tulee vielä varmasti muuttumaan enkä tiedä jos kelpaan alalle enään  viiden vuoden päästä. Mutta nyt aion satsata seuraaviin castingeihin enkä mieti sitä pidemmälle.


22 kommenttia:

 1. kuin pitkä oot ja mitä painat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 181/182cm ja noin 63kg. Ja joo en oo ihan täydellisissä mallinmitoissa mutta en ala laihduttamaankaan:)

   Poista
  2. vau, luulin et oisit jotai 50kg mut sähän oot ihanan normaali.. :) onnea ja menestystä! <3

   Poista
  3. Jep oon aina ollu tosi paljon alipainonen nii nyt tuntuu vähän oudolta olla normaali vaikka siinä ei todellakaan oo mitään vikaa ja normaalipainoisenakin voi menestyä mallina:)

   Poista
 2. sulla on aivan mahatava blogi ja sun textejä on ihana lukea!:)
  Muutenkin ihmettelen jos ei mallitoimistot ottais sun kaltaista töihin, oot ihan sairaan kaunis PLUS hyvä tyylitaju!
  xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos veronica!! ja eihän sitä koskaan tiedä millaista mallia toimistot etsivät tällä hetkellä:)

   Poista
 3. Vähän ihanaa, että sun uras on lähteny edistyyn näin nopeesti alkuun :))!!

  VastaaPoista
 4. voi että, tätä mä odotinkin ku tuolla edellä jo kommentoinkin ja kerroin omasta kokemuksesta! voi hitsit mä oon onnellinen sun puolesta, mieletöntä:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa kun muutkin ovat iloisia puolestani!!:) kiitos hurjasti<3

   Poista
 5. Oiii tosi ihana kuulla, että toi onnistui noin hyvin :)!!<3

  VastaaPoista
 6. Kuinka korkeat korkkarit sulla oli? Onnea paljon<3

  VastaaPoista
 7. Kovasti onnea ja menestystä :)). +Sulla on aivan huippu asenne (tarkotan, että et rupee laihduttamaan, vaikka et oliskaan ihan mitoissa) :))
  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! niin ja kyllähän mä perjaatteessa haluisin laihtua pikkasen mutta en riskeeraa koska kesällä kun laihdutin toisen toimiston käskystä oon saanut huonoja tapoja ruoan suhteen. Nykyään aina kun syön jotain tosi epäterveellistä ajattelen että nyt on pakko käydä lenkillä, pitää laihduttaa pois nää kalorit jne koska olen juuttunut dieettiin niin että se on kokoajan mielessä kuitenkin kun syön. Eli en määrätietoisesti laihduta mutta kuitenkin urheilen pois kaikki ekstrat jos ymmärsit ;)

   Poista
 8. Oi vitsi miten upeelta toi kuulostaa! :) Mä uskon et sä tuut pääseen vielä pitkälle sun mallinurallasi ;)

  VastaaPoista
 9. Postaa sitten kuinka sun kävi siel 23.11. kisacastingissa. Mieletöntä ;)

  VastaaPoista
 10. Voooi oon niin kateellinen sulle ! Mut onnea ! :) Haluisin itekki jotai tommosii mallijuttui mut oon vaa 175 cm ja painan 63kg.. tai no suurin ongelma on mun suht koht naiselline lantio et mitä mieltä sä oot,että pitääkö olla tosi kapee lantio jos haluaa malliks :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän ei aina oo siitä kiinni jos sulla on "täydellinen" bikinivartalo vaan enemmänkin siitä miten osaat käyttää sitä. Pituutesi on riittävä mutta tosiaan painat yhtä paljon kuin minä ja olen sinua 7cm pidempi joten et ainakaan ylipainoinen ole!! uskon että kroppasi ei ole mikään mahdoton mutta sinun kannattaa käydä jollain toimistolla ja antaa heidän ottaa mitat ja katsoa josko sinussa olisi potentiaalia. Yleensähän hieman muodokkaammat mallit ovat bikini tai alusvaate malleja. Mutta siis karu fakta on se että yleensä malleilla pitäisi olla lantio (levein kohta) 90cm ja alle, minulla on 94 ja siitä on kyllä huomautettu! siksi yritän saada hieman massaa pois siltä alueelta. Mutta kaikki on niin yksilöllistä joten vaikea minun on nyt näin sanoa. Mutta jos sinulla on persoonalliset kasvot etkä näytä ylipainoiselta vaan enemmänkin naiselliselta niin kokeile ihmeessä, et menetä mitään:)

   Poista