""

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

MODEL HUNT 2013

fma1 fma2 fma3 fma4 fma5 fma6 fma7

Tässä kuvia perjantain castingista. Olin Fashion Model Agencyn järjestämässä castingtilaisuudessa jossa etsittiin malleja MODEL HUNT ohjelmaan. Ohjelma kuvattaisiin ensivuoden keväällä mutta mallit valitaan jo nyt. Castingissä otettiin ensin polaroid kuvat, eli bikinit päällä edestä sivulta ja takaa, sekä yksi kasvoista. Sen jälkeen mallitoimiston johtaja sekä joku mies haastattelivat minua samalla kun seisoin heidän edessään. He katsoivat minua päästä varpaisiin ja kirjoittelivat jotain muistiinpanoja paperille. On hyvin vaikea sanoa mitä mieltä he olivat minusta sillä pitivät aikalailla pokerface ilmeen. Mutta he hymyilivät jonkin verran kun kerroin vähän kokemuksistani. Mutta en osaa sanoa ollenkaan kuinka suuret mahdollisuudet minulla on tulla valituksi. Sitten kuvattiin videolle kun kävelin pätkän catwalkia. Se meni ihan hyvin, en vaan osaa tehdä käännöksiä. Sitten odoteltiin noin 30min jonka jälkeen otettiin vielä ryhmäkuvat kaikista. Omassa ryhmässäni tutustuin tyttöön nimeltään Jasmin ja me mentiinkin samaa matkaa kotiin castingien jälkeen. On tosi kivaa kun useimmat on niin mukavia mallimaailmassa! Vaikka malleista yleensä on semmoinen käsitys että he ovat ylimielisiä ja itserakkaita... Mutta olen saanut paljon kavereita kaikista mallijutuista ja se tekee tästä työstä mukavaa koska tuntee itsensä hyväksytyksi kun kaikki tsemppaavat ja ovat positiivisia!
      Castingit olivat mielestäni aika onnistuneet. En mokannut ainakaan mitään isompaa. Saan tietää ensiviikolla jos minut valitaan seuraavaan karsintaan vaiko ei. Jokatapauksessa tulen käymään heidän kautta parillä kävelykurssilla koska kävelyni ei ole valmis lavalle vielä. He haluavat minut listoillensa joten he kuvaavat minulle uudet portfoliokuvat jotka ovat enemmän ajankohtaiset ja monipuolisemmat. Eikä minulla ole oikeutta jakaa Clamosin kuvia muille toimistoille. Joten vaikka en saisi jatkopaikkaa niin ei se maailma tähän kaadu vaan jatkan yritystä. Eli toistaiseksi tulevaisuus näyttää taas hyvältä, mutta nyt toivon vain että olisin juuri sitä mitä he etsivät tämän kauden Model Hunt kisaan!!

Huomenna saatte asukuvat joista vähän esimakua jo minun instagramissa. (@liduuu)

2 kommenttia:

  1. Vautsi tosi hieno homma ;) toivottavasti sut valitan. Maksavatko ne kävelykurssit jotain, entä uudet portfoliokuvat? Pidän peukuja sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja minun pitää kyllä itse maksaa kävelytunnit ja portfolio... Onneksi eivät ole niin kalliita kuitenkaan. Mutta en vaan innostu taas siitä että maksaisin siitä että ottavat minusta taas uudet kuvat kun perjaatteessa haluaisin odottaa että pääsen paparazzille koska siellä ei tarvitse maksaa mitään:)

      Poista