""

lauantai 22. joulukuuta 2012

Coco Chanel

coco channel kuva lindacoco chanel5coco chanel3coco chanel7coco chanel2chanel12
coco chanel4
coco chanel8
coco chanel6chanel11
shirt Chanel//bra Gina tricot//lips Rouge Dior No. 999

Innostuin hieman leikkimään mun järkkärilla kun piti ottaa asukuvia sisällä. Olen nykyään kuvaillut melkein pelkästään manuaalilla ja kun sitä oppii käyttää kuvista tulee paljon parempia! Minulla ei yleensä koskaan ole aikaa kokeilla millaisia kuvia milläkin asetuksilla tulee mutta nyt halusin vähän testata mitä kaikki eri asetukset saavat aikaan. Osat kuvista on otettu salamalla ja tosi pitkällä valoitusajalla jotta sain kuvissa näkymään liikkeen. Toiset lyhyemmällä valoitusajalla jotta kuvasta tuli tarkempi. Sitä en tiedä miten sain nuo värit noin hienoiksi, kokeilin vain rämpätä kaikkia asetuksia ja tämä on sitten lopputulos. On tosi kiva kun löytää kamerasta uusia asetuksia mistä ei ole edes tiennyt ja oppii käyttää kameraa monipuolisemmin. Toivoisin kuitenkin että saisin nyt joululahjaksi uuden objektiivin tai kameran koska haluaisin saada vielä laadukkaampia kuvia. Saa nähdä mitä joulupukki tuo tullessaan.

Mites teillä menee joulujärjestelyiden kanssa? Täällä kaikki ovat tosi stressaantuneita ja väsyneitä kauppakeskuksissa juoksemisesta. Ollaan saatu joulusiivous jo melkein valmiiksi ja kuusi on koristeltu. En voi uskoa että jouluun on enään pari päivää! Toivottavasti stressi laskee edes aatoksi jotta kaikki voisivat viettää ihanan rauhallisen jouluaaton. Itse menen perinteisesti meidän serkuille juhlimaan joulua ja jäämmekin vielä heille yöksi ma-ti. Tämä tarkoittaa sitä että en pääse postailemaan nyt hetkeen, joulun jälkeenkin haluaisin vähän levätä kun vihdoinkin on lomaa koulusta! Mutta yritän saada tehtyä postauksen torstaihin mennessä. Sen jälkeen pidän taas hieman isomman postaustauon koska... me lähdemme Dubaihin viikoksi!! Apua, kun laitoin iphoneeni laskurin joka laskee päiviä matkaamme se näytti 40 päivää. Se tuntui jo lyhyeltä ajalta mutta nyt kun katsoin sitä se näyttää enään tasan 10 päivää, ja se vasta onkin lyhyt aika! Olen niin innoissani kun pääsen ulkomaille pois täältä kylmyydestä. Siellä saankin sitten shoppailtua lompakon tyhjäksi ja kuvailtua kaikki muistikortit täyteen kauniita maisemakuvia sekä asukuvia dyyneillä. Lupaan kertoa lomasta kaiken heti palattuani kotiin!

Minulla on teille toinenkin uutinen, nimittäin portfoliokuvani ovat tulleet! Sain ne tänään postissa ja laitan ne tänne blogiini viimeistään perjantaina. Osa kuvista ovat todella onnistuneet mutta toiset taas ei. Mutta jos nyt välttämättä ette malta odottaa perjantaihin niin saatte nähdä yhden kuvan ennakkoon jos käytte katsomassa Instagramista tai Webstagramista uusimman kuvani. (@liduuu). Muuten niin me kuullaan vasta joulun jälkeen joten toivotan kaikille sydämmellisesti iloista ja onnellista joulua!<3

18 kommenttia:

 1. Ota paljooon kuvia dubaista!! On yks mun unelma matkakohde, kuulemma aivan ihana paikka! Hauskaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otan niin paljon kun on kuvattavaa! Ja oon ite ollu siellä jo 3 kertaa mut olin jotain 7 viimeks nii aika hämärä muistikuva on jäljellä siitä millaista siellä oli:) mutta kiitos ja pidän varmasti hauskaa :)

   Poista
 2. Dubai oi rakastan sitäpaikkaa yli kaiken, 5 kertaa käynyt! Oih ne kaupat, oon niin kateellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyl tosi hieno paikka! <3 ainut vaan kun siellä pitäisi pukeutua niin että hartiat ja polvet peittyvät mikä voi olla aika hankalaa mulle ainakin kun en farkuissa haluaisi kävellä:/

   Poista
 3. mil ohjelmal oot muokannu näit kuvii? :) tai esim tota ekaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kuten tekstissä jo kerroin niin kamera teki suurimman työn! Värit ja tuon että liike näkyy kuvassa oli kameran ansiota, muokkasin picassalla vain hieman värikylläisyyttä kuvan reunoissa jotta niistä tuli enemmän mustavalkoiset, ja tekstin kirjoitin powerpointilla:)

   Poista
 4. oiii dubai <3 ihanat kuvat! ja äää toi niitti "bandeo" on ihana !

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :)) innolla odottaen niitä portfolio kuvia :))

  VastaaPoista
 6. ihana postaus, oot niiii kaunis! <3 ja hyvää jouluu sinne, tääl alotellaa lahjojen availua... :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja kuvia!! :) sulla on myös tosi kiva blogi:) !

  VastaaPoista