""

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

VSvs9vs8
Samana päivänä kun kävimme Burj Khalifassa kiertelimme myös rakennuksessa olevassa ostarissa. Kävimme ensin syömässä välipalaa Starbucks kahvilassa ennenkuin lähdimme shoppailemaan. Että olin kaivannut Starbucksin ihania kahveja ja frappuccinoja! Kävin viimeksi Amerikassa Starbuckissa eikä Suomessa oikein houkuta ajatus siitä että menee lentokentälle asti ostaakseen yhden kahvin... Mutta nyt sain toteutettua yhden toiveistani lomalla, käydä edes kerran syömässä Starbuckissa.
vs1Ostarista löytyi kaikki hienoimmat vaatemerkit ja meikit. Olisin niin halunnut ostaa jotain Sephoran meikkejä kun niitä ei suomesta vissiin saa, mutta olin päättänyt säästää rahaa mielummin Victoria's Secrettiin.vs3vs4vs6
vs7vs5Kuva on Victoria's Secretin pukkarista. Herranjestas kuinka hienot pukkarit siellä oli! Ne olivat huoneen kokoisia ja joissain oli jopa sohva, vähän liioteltua pukuhuoneeksi mielestäni mutta hienolta se kyllä näytti.

Victoria's Secretistä tein tosi hienoja löytöjä, joista yhdet olivat valkoiset bikinit. Yläosassa oli strasseja ja alaosa oli ihan perus valkoinen. Olen aina unelmoinut Victoria's Secretin bikineistä ja nyt kun kerran olin löytänyt niin hienot niin tottakai ne oli sitten pakko ostaa, vaikka hinta ei ollut mikään halvin... Yläosa maksoi lähemmäs 70e ja alaosa 40, ne eivät olleet alennuksessa vaikka koko liikkeessä oli muuten isot alet. Ostin myös body splash:in, kosteusrasvaa sekä alushousuja. Teen ostospostauksen huomenna missä näytän kaikki ostoksini mitä en ole vielä näyttänyt blogissani.
vs10burjkhalifa21
burjkhalifa16burjkhalifa19Kun nälkä taas yllätti löysimme sattumalta tutun ja turvallisen ravintolan jossa olen käynyt ruokailemassa useasti kotisuomessa. Päätimme jäädä Vapiaanoon syömään koska tiesimme että sieltä saamme varmasti semmoista ruokaa mistä pidämme. Maisemat Vapiaanon terassilta olivat upeat, niinkuin kaikkialla Dubaissa. Meillä oli suora näkymä keinotekoiselle lammelle jossa alkoi vesishow juuri kun saavuimme paikalle. Tämä oli vielä hienomman näköistä kuin Dubai Marinassa!
burjkhalifa15burjkhalifa17burjkhalifa18burjkhalifa20burjkhalifa14
Shoppailun jälkeen lähdimme vielä ottamaan aurinkoa hotellin uima-altaalle. Sain tehtyä tosi kivoja ostoksia ja kävimme myös Sealifen tapaisessa paikassa jossa näimme mm. pingviinejä! Ne olivat tosi sulosia, vaikka mistään muusta en oikein välittänyt siellä. Kalat ei oo ihan mun juttu.. hahha.

7 kommenttia:

  1. LINDA! vem ha sagt att du få lägga ut bilder på vapiaano mat..... namnamnam ja ha villa ha de i flera veckor :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Då vet ja vart ja ska föra dj o äta på din födis ;)

      Poista
  2. Apua kun on niin ihanan näköstä!
    Kateellinen täällä huutelee :D

    VastaaPoista
  3. sanoit siin yhes postaukses et sun reissu ei sit lopulta ollukkaan mikää kauheen kiva, mut tähän asti ainaki on näyttäny ihan täydelliseltä? mitä huonoo siel si tapahtu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattelin kertoo vast postaukses mut siis pari päivää tän päivän jälkeen sairastuin kun olin jeeppisafarilla. Mulla oli sit kuumetta kolme päivää enkä päässyt esim dubain suurimpaan vesipuistoon enkä ehtinyt ostaa tuliaisia:/ oli tosi kamalaa makaa niin kauniissa maassa kuumeessa sängynpohjalla 3 päivää kun siellä olisi ollut niin paljon nähtävää vielä!

      Poista