""

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

JUMEIRAH BEACH


beach7Tässä kuvia Jumeirah rannalta jossa kävimme kerran ottamassa hieman aurinkoa. Ranta oli ihan ok, mutta itse pidän paljon enemmän luonnollisista rannoista trooppisessa ympäristössä. Tämä ranta oli ison autotien vieressä, tosin rannalle käveltiin puiston läpi, mutta silti ei tullut sitä ''ranta fiilistä'' kun se oli melkein keskellä kaupunkia. Ranta oli iso mutta siinä oli vain pari istutettua palmua rannan vieressä. Rannalta näkymä oli merelle jossa parhaillaan rakennettiin kahta keinotekoista saarta. En ollut niin tyytyväinen rantaan mutta parempi se kun ei mikään. Siellä oli kuitenkin lämmintä ja turkoosia vettä, mikä on jo täydellistä jos vertaa suomen rantoihin.
beach9beach3
beach1beach5
Se mikä mua alkoi hieman ahdistamaan Dubaissa oli keinotekoisuus + kaikki talot ja autot. Siellä ei ollut varmaan yhtään luonnollisesti kasvavaa puuta vaan kaikki oli istuttettu, siellä oli miljoonia autoja joka paikassa, ruuhkaa, korkeita kerrostaloja joka suunnassa ja oli jotenkin tunkkainen olo. Itse pidän enemmän Thaimaan ja Madagaskarin kaltaisista lomakohteista jossa on hyvin trooppinen ympäristö. Rannat jossa näkee edessään kauniin koralliriutan tai saaren täynnä kasvillisuutta ovat paljon miellyttävämpiä kuin rannat joissa näköalana on epämääräinen hiekkakasa jossa on rakennuskoneita... Mutta tottakai olin iloinen enkä valittanut kun nyt kerran edes olin päässyt ulkomaille!
beach2beach4beach8beach6beach10
Napostelin tuoreita hedelmiä aurinkoa ottaessa ja join samalla mansikan makuisen jäähilejuoman. Tätä olinkin kaivannut! Päästä tylsistymään rannalle ja hemmottelemaan itseään. En saanut paljoa rusketusta pintaan koska olin liioitellut aurinkorasvan kanssa, parempi kuitenkin niinpäin. Olimme rannalla vain 5 tuntia jonka jälkeen lähdimme hotellille, vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin ostariin ostamaan ne tuotteet mitkä olin varannut edellisenä päivänä. Illemmalla menimme kiertämään Dubai Marinaan. Sieltä saatte kuvia huomenna! En vain tiedä miten saan ne kuvat tänne vielä, koska minulta on loppunut lataustila Bloggerista ja Flickr:istä! Ja yli puolet kuukaudesta on jäljellä. Auttakaa jos teillä on ideoita!?

20 kommenttia:

 1. ihania kuvia! tohon lataustilan loppumiseen on mulla ainakin auttanut uuden käyttäjän tekeminen flickriin :-)

  VastaaPoista
 2. sä voit käyttää photobuckettia :)

  tosi kivoi kuvii!

  VastaaPoista
 3. Voit tehdä itelles uuden gmailin, sitten tehä blogiisi uuden kirjoittajan ja tehdä sillä profiililla tekstit niin saat lisättyä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuuh tää oli vähän monimutkasta, tein flickr tilin:)

   Poista
 4. Kannattaa tehä uusi flickr tili! :) ja kivoja kuvia dubaista, ite olin siellä toista kertaa marraskuussa ja se paikka vaan vie sydämmen :)

  VastaaPoista
 5. kokeile tehä flickriin toinen tunnus :D

  VastaaPoista
 6. mistä noi sun farkut on =) ? noi revityt

  VastaaPoista
 7. Voi ompa ihanan näköistä! Itsellä kans Dubain matka suunnitteilla niin oli kivaa lukea tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! suosittelen, varsinkin jos tykkäät shoppailla ;)

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia ja olet tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, itse olet ihana kun kommentoin blogiini! :)

   Poista