""

perjantai 15. helmikuuta 2013

OLD.

weekend6My every morning cup of green tea in my new Star Bucks coffee cup.
insta6
Last Thursdays outfit. stocking cap Neff//shorts h&m//boots Dinsko//top Zara//necklace BikBok//lipstick Dior//cross ring Gina Tricot//skull ring JC.
weekend7
Sunday breakfast.weekend12
weekend5
New bag from H&M.
weekend11weekend4
New in. Leo top from Carlings// army green top with diamonds from Gina Tricot// light blue denim jacket with indian print on the back from Jennyfer (Dubai)
old1
top from Gina Tricot.
weekend4 New Iphone case from Dubai. weekend1
A month old outfit. Jacket ZARA// scarf Esprit// stocking cap neff/ denim jacket Jennyfer

Olen ollut kipeenä ja muutenkin elämässäni on ollut paljon meneillään niin en ole voinut ottaa paljon kuvia. Saatte siis tyytyä näihin. Sairastuminen sattuikin juuri sopivasti samana päivänä kun minulla olisi ollut kuvaukset. Minulle oltiin buukattu keskiviikoksi ja torstaiksi kuvaukset ja olin tasan ne päivät kuumeessa, nyt olen kumma kyllä taas ihan terve... Elämä on yhtä alamäkeä, mutta ei se sitä loputtomiin kai voi olla. Nyt olen kuitenkin löytänyt pienen kipinän elämästäni, nimittäin treenaamisen. Rakastan salilla käymistä ja siellä tuleekin helposti käytyä 4-5 kertaa viikossa. Olen laihtunut joulusta 3 kiloa, ja kesästä 6 kiloa. Näen itse muutoksen ja olen tosi iloinen siitä että olen jaksanut niin pitkään mutta en valitettavasti ole vieläkään ihan mitoissa. Vaikka siihen ei kyllä enään ole kovin pitkä matka! Enköhän saa ne viimeisetkin ekstrakilot pois ennen maaliskuuta jolloin Model Hunt alkaa. Nyt lähden kuitenkin viikoksi Lontooseen rentoutumaan ja nauttimaan lomasta jolloin  aion keskittyä vain shoppailuun. Toivottavasti saan kuvattua vähän enemmän kuvamateriaalia jotta pääsen tekemään teille vielä yhden postauksen ennen lähtöä.

Mitä mieltä uudesta bannerista?

Ja hyvää ystävänpäivää hieman myöhässä xx

9 kommenttia:

 1. uus banneri on kyllä kiva, mut edellinenki oli kiva! tykkään sun blogista tosi paljo :). pakko sanoo, et ethän laihduta liikaa.. nuo mallilta vaadittavat mitat on ihan tyhmiä! oot nytki tosi hoikka xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole koskaan edes ajatellut niin että nyt pitää laihtua joku 10 kg tai jotain vastaavaa, olen vain alkanut elämään terveellisemmin ja sen myötä kilot ovat karisseet automaattisesti. Nyt tarvisi enään laihtua 2 kg jolloin mittojen pitäisi olla kohdillaan. En aio laihtua senttiäkään vielä siitä mikä olisi jo suotavaa mallille. Joten no worrys :)

   Poista
 2. Heippa, toivottavasti ei oo liian henk.koht kysymys mutta mitkä mittasi ovat nyt ja mitkä mallilla pitäisi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole:) mitat saisivat olla max, lantio 90 cm (mulla 92cm) vyötärö on jo mitoissa eli 63 cm niinkuin myös rinta 83 cm. Olen saanut 3 cm pois lantiolta mutta tuo 90 cm olisi tavoite.

   Poista
 3. Oi ihanan näköstä aamupalaa!

  Paranemisia sinne ja pidä kiva lontoon reissu! :)

  VastaaPoista
 4. Mitkä kuvaukset sulla olis ollut? Harmi kun olit kipeenä ;(

  VastaaPoista
 5. Mikä on pituusraja mikä mallilla pitäisi olla? Siis kuinka lyhyestä kuinka pitkään? Ja paljonko painat? Näytät ainakin tosi hoikalta eikä sinun mielestäni pitäisi laihtua yhtään, mutta tiedän, tiedän, malliksi ryhtymiseen kuuluu olla erittäin hoikka. Mutta tsemppii nyt ja pidä hauska loma! :)

  VastaaPoista
 6. Toi banneri näyttää nyt tosi hyvältä, yksinkertanen ja blogin sisältö tuo sitten paremmin esiin sua. Tykkään sun blogista paljon!

  VastaaPoista