""

tiistai 19. helmikuuta 2013

WONDERFUL SUNDAY ~videoblogTässä tämä video nyt lopulta! Toivottavastio kaikki näkee sen nyt. Ja mitä mieltä ootte täntyyppisistä videoista? Tein yhden aiemminkin mutta se oli mielestäni tosi huono, halusin kuitenkin kokeilla uudestaan vähän paremmilla videofilttereillä ja tässä nyt sitten lopputulos. Haluatteko minun tekevän jatkossakin tämmöisiä? Ainakin teen nyt Englannissa jonkun saman kaltaisen videon kuin tämä. Mielestäni videoita on ainakin kivempi katella kuin kuvia niin voisin alkaa tekee videoita vähän useammin.


Hauskaa hiihtolomaa kaikille! -ciao!

34 kommenttia:

 1. Vitsi Linda kiva video, du borde laga oftare sådana hära!:)och du är såå vacker :))

  VastaaPoista
 2. Joo tee vaan lisää, nää on kivaa vaihtelua! :) Mutta ei se aiempi mikään huono ollut?! :O Just hyvä! :)

  VastaaPoista
 3. tää oli mun mielest jotenki tosi teennäinen video tieks et oot jollekki äidilles sillee juu äiti kuvaa mua ku juon kahvii ja luen lehtee :D
  et sellaset luonnollisemmat mis vaik puhuisit ja tällee olis ehk kivempii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ihan samaa mieltä, koska toi video on just tollasta "mulla on täydellinen elämä" tyyppistä, ens kerrassa jotain aidompaa! :)

   Poista
  2. Kiitti mielipiteest, myönnän et en oo mikää tosi hyvä tekee tämmösii videoita ja tuo näyttää kyl aika teennäiseltä. Mutta kuitenkin kaikki mitä tein kuuluu viikonlopun aamurutiineihini eli en ollut vain silleen että juonpas teetä ja luen lehteä vain siksi että se näyttäis hienommalta videolla :D ja kuvasin kyl kaikki ite sisäkameralla tai sit mun kaveri joka ite haluu ain kuvata nii kuvas. En tiedä jos haluun tehä mitään puhevideoita nii paljoo koska tykkään just siitä et saan leikkaa ja muokkaa videoita jos puhun nii ei tarvii muuta kun painaa play ja höpötellä viis minuuttii, mut ehkä joskus:)

   Poista
 4. Tää video oli musta tosi hyvä, tee vaan jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 5. Upee video !! Just parempi tämmöne iha erilainen kun että puhutaan vaan kameran edessä jotakin, vaikkei toki niissäkään mitään vikaa oo niin tää oli paljon kivempi ja omaperäisempi! Toivottavasti kuvaat näitä joskus uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva kuulla! mä oon samaa mieltä sun kanssa! ja varmasti tulen kuvaamaan:D

   Poista
 6. muuten hyvä mutta liikaa matkittu dreaming is believing blogista, sama musiikki ja kuvattu tota vaaterekkiä ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt täytyy kyllä sanoa että en ole koskaan kuullut kyseisestä blogista, en tiedä mitään suomalaisia blogeja, luen ainoastaan ruotsalaisia. en ollut itsekkään ikinä kuullut kyseistä biisiä ennenkuin aloin muokkaamaan videota, mun kaveri hanna sanoi et se on hyvä ja sopis tähän videoon nii laitoinpahan sitte. Ja en voi alkaa käydä läpi kaikkien ihmisten blogeja jotta varmistan ettei kellään muulla ole samaa biisiä tai kuvannu vaaterekkiä tai muuta:D mutta anteeksi nyt tästä jos se häiritsee sinua mutta tosiaan en ole koskaan kuullut tuosta blogista. ja ihan huvikseen niin meeppä kattoo videofymestä niitä videoita niin kaikilla on tämmöisiä videoita siellä:) sieltä sain idean ja inspiraatiota kuvaamaan esim vaaterekkiä. ja oikeestaan tein saman tyyppisen videon aikaisemminkin missä kuvasin vaaterekkiäni, ja valitettavasti hän ei ole ainoa joka omistaa vaaterekin :D

   Poista
 7. On kiva video ja vois olla lisääki näitä! Ja ehkä vielä pidempiäkin :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva, lisää videoit vaa ! (:

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva, lisää videoit vaa ! (:

  VastaaPoista
 10. nyt näkyy! ihana erilainen postaus:)

  VastaaPoista
 11. Musta tää oli todella kiva my day-video! :)

  VastaaPoista
 12. ootko koskaa tavannut the next episode-blogin kirjoittajaa? (-:

  VastaaPoista
 13. Kiva video! Mikä se laulun nimi on se on niin ihana!! :)

  VastaaPoista
 14. moi :) apua haha en oo nyt ihan varma mut eiks sulla ollu lookbook palkki tossa sivussa josta pääs sun lookbookkii, ni ootko ottanu sen vaa pois vai ootko lopettanu myös asujen laittamisen sinne? :) hyi ku oli epäselvä kysymys :D mut tykkäsin ku sul oli asuja siellä lookbookissa!! (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli mulla, ja en ole päivitellyt asukuvia sinne piiiitkään aikaan:) päivitän instagramiin asukuvia ja tein tuohon blogin sivupalkkiin oman sivun nimeltään ''outfits'' sieltä löydät kaikki asukuvat :)

   Poista
  2. okei kiva, kiitos :-)
   ps. sul ig:ssä on niiiin kivoja kuvia!!

   Poista
 15. mikä ton sun bannerin fontti on? :)

  VastaaPoista
 16. ihana video! millä ohjelmalla teit tän? :)

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva toi video :) erilainen ku muut yleensä tekee. Tykkään muutenki tosi paljon sun blogist ja sulla on aina nii kivoja kuvia ja asuja :)

  VastaaPoista