""

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

london1Lähdettiin käymään Lontoossa Maisan ja hänen iskän kanssa heti toisena päivänä. Mentiin sinne junalla ja suunnattiin ensimmäiseksi Piccadilly circukseen. Käveltiin London Bridgen yli jolta näimme Tower Bridgen. Sain napattua pari kuvaa sillalta mutta siellä oli niin sumuista että näkymät eivät olleet mitkään parhaat. Lontoossa tuuli tosi kovaa ja oli hirveän kylmä!! En ollut selvästikään varustautunut oikein matkalle koska minulla oli vain nahkatakki ja ohut kangastakki mukana... Siellä sitten palelin kuoliaaksi ja yritin kuvailla jääkylmillä näpeilläni jotain.london3london2
london4london5london6london8london9london11london12london13london19Piccadilly circus oli yhtä hieno kuin olin kuvitellut. Kun oltiin turisteltu tarpeeksi lähdettiin käymään Hollisterissa koska Maisa halusi ostaa tuliaisia sieltä. En itse ole koskaan tykännyt Hollisterista, en kyllä tiedä miksi. Ei minulla ole sitä mitään vastaan mutta jotenkin tuntuu turhalta maksaa niin paljon hupparista tai lökäreistä! Kun samalla rahalla voi saada jotain paljon kivempaakin. Mutta täytyy myöntää että se liike oli tosi hieno sisältä! Oli vain hieman ahdistavaa kun Lontoossa oli niin paljon ihmisiä että kaikissa liikkeissä oli tosi ahdasta ja pitkät jonot.
london25london15Tässä juuri kuvaan videota iphonellani. Videoklipeistä tulen taas tekemään videopostauksen jossa näette videolla hieman miltä siellä näytti! Latasin juuri videot koneelle ja alan muokkaa niitä tänään. Valmiin videon saatte varmaan ensiviikolla. Minulla on niin paljon kuvamateriaalia että saatte varmaankin useammankin.
london16london17london18Ja taas me käytiin Starbucksissa syömässä lounasta. Mutta eihän sitä vain yksinkertaisesti voi vastustaa!
london20Lontoosta löytyi kaikki kaupat mitä ihminen koskaan voi toivoa! Topshop, Pull and Bear, Bershka, Urban Outfitters, Forever 21, Jack Wills, Hollister, Victoria's Secret... Me ei ehditty käymään puolissakaan vaikka oltiin siellä koko päivä! Tein kuitenkin tosi kivoja löytöjä! Että mä rakastan Topshopin ja Urban Outfittersin vaatteita, toivon vaan ettei ne kuitenkaan tulisi suomeen koska  muuten niistäkin tullee hirveet massakaupat. Tuntuu että ei saa enään mistään vaatteita jotka erottuisivat. Nyt kun Bikbokin tuli suomeen niin siitäkin on tullut aika massa. Mielestäni  on just kivaa kun voi ostaa vaatteita ulkomailta joita ainakaan kovin monella ei ole. Jos joku Hollister esim tulisi suomeen kukaan ei enään olisi sillen ''wow sul on hollister huppari'' koska kuka tahansa voisi mennä keskustaan ostamaan hupparin kun ennen piti lähteä ulkomaille saadakseen semmoisen. Suomi on just kiva kun täällä ei ole kaikkea, muuten ei olisi järkeä matkustaa enään esim Lontooseen vain shoppailemaan koska kaiken saman saa silti Suomesta, jos ymmärrätte mitä haen takaa :D 
london23london21london22Ostin Urban Outfittersistä Leviksen korkeavyötäröiset shortsit jotka näette kuvassa. Kuvassa minulla on myös päälläni uusi t-paita Topshopista jonka ostin myös samana päivänä.
london24
Pitkän päivän jälkeen lähdettiin kotiin tyytyväisinä. Tuhlasin sopivasti rahaa niin että jäi loppuviikollekin shoppailurahaa. Shoppailin juuri sopivasti enkä tehnyt yhtään turhaa ostosta! Kuvia myöhemmin.
Nyt käyn pakkaamassa salikamat ja lähden treenaamaan pariksi tunniksi! Ihanaa päästä taas treenaamaan ja palaamaan normaaleihin ruokailutapoihin Lontoon herkutteluiden jälken. Vaikka huomaan sen olevan hieman vaikeempaa kuin luulin... Mutta ihanaa viikonlopun alkua teille!

15 kommenttia:

 1. Oon NIIIIN samaa mieltä tosta kauppajutusta! Ensin Bikbok, nyt Newyorker.. Blää

  VastaaPoista
 2. Tuntuu tyhmältä et sust 50e hupparist tai plösäreist on paljon kun ite ostat bikini yläosan joka maksaa 70 e :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :D

   Poista
  2. Hahha:D no tolleen kun aattelee nii kuulostaahan se vähän hassulta, mutta hennilökohtaisesti minulla on enemmän käyttöä bikinin yläosalle kuin hupparille joten mielestäni se oli hyvä sijoitus koska ostin kerralla semmoisen mistä tykkään. Mutta silti musta 70e on IHAN LIIKAA josain vaivaisesta bikinin yläosasta!! Mä kuitenkin tykkäsin siitä niin paljon että halusin ostaa, eikä se että se oli victoria's secretin vaikuttanut päätökseeni koska eihän kukaan nää minkä merkkiset ne ovat! En ollut vain koskaan nähnyt yhtä täydellistä bikinin yläosaa joten en halunnut jäädä tilaisuudesta paitsi. Kun taas mielestäni hollisterin hupparit ovat ihan samanlaisia kuin kaikki muutkin hupparit, niihin on vain laitettu se hollisterin merkki. Mutta toki ne ovat varmaan mukavat ja kivat päällä mutta henkilökohtaisesti en sijoittaisi niin paljon rahaa vaatteeseen jota käyttäisin vain kotona:)

   Poista
  3. no ehkä jonkun mielestä taas ne kollarit tai hupparit on ainutlaatuisia yksilöitä? tuntuu että ajattelet näitä juttuja niin kapeasta näkökulmasta (vain omastasi) että huhhuh... (ja ei, mä en itse maksaisi kollareista TAI bikineistä 50 euroa).

   Poista
 3. millä kuvanmuokkausohjelmalla muokkaat kuvias? :)
  onks kukaa kertonu sulle et muistutat tosi paljon ashley bensonia? teis on tosi paljon samaa näköö :D

  VastaaPoista
 4. Miten muokkasit ton otsikon tekstin mustaks?

  VastaaPoista
 5. Linda, arvaa mitä... :D Hollister tulee Itäkeskukseen ja kohta kaikilla on päällään vaan jotain Hollisterin samoja huppareita ja lökäreitä, hahah :D ei oo kyl musta hirveen jees :D

  VastaaPoista
 6. Mä en taas tajua tätä vaatenatseilua... en ymmärrä että miks pitää toivoo ettei hyviä vaatekauppoja tulis Suomeen. nyt joutuu tilaamaan hirveillä postumaksuilla Urban outfittersistä vaatteita, mua ei ainakaan haittais paskan vertaa jos jollain muulla sattuis olemaan sama vaate kun itellä jos saisin tänne kaikkia hyviä kauppoja. Ei kaikilla ole varaa lähteä ulkomaille ihan vaan että pääsis joihinkin kauppoihin. Enkä muutenkaan ymmärrä tuota "sit niistäkin tulis massaa yhyyhhhh". eikö vois vaan pitää niitä vaatteita mistä tykkää ja unohtaa muut ihmiset? Tai jos sit vaikuttaa niin massalta niin eihän niitä tarvii sit ostaa. Sama kun lopettaisit jonkun bändin kuuntelemisen koska muutkin kuuntelee, vaikka se bändi oiskin hyvä. öghghfglkl mikä ihmisiä vaivaa

  VastaaPoista
 7. Hei muistatko kun kävit tuolla VS:n kaupassa että oliko siellä ollenkaan vsn uikkareit tai niitä sport vaatteita? :)

  VastaaPoista
 8. Hei, mä lähen suuntaamaan Lontooseen huomenissa ja olis kiva tietää vähä et mistä päin mä löydän victoria's secrettiä, forever 21:a tai hollisteria ja et löytyykö ne lähekkäin vai pitääkö kierrellä jossai kaukana :)?

  VastaaPoista