""

perjantai 3. toukokuuta 2013

MODEL HUNT, Lappeenranta

lindavalmis3seidilinda1seidi7lindavalmis4Heissan ihanat lukijani! Nyt on sitten tullut aika starttaa Model Hunt 2013 kisa. Minut on valittu osallistumaan muotinäytökseen Lappeenrannan Galleria ostoskeskukseen. Lähden tänään mallitoimiston kimppakyydillä Lappeenrantaan ja tarkoituksena olisi olla kuudelta sovittamassa vaatteita huomisia näytöksiä varten. Minulla on siis kolme näytöstä lauantaina klo. 12-15 sen jälkeen olisi tarkoitus suunnata takaisin kohti Helsinkiä. Yövymme Cumulus hotellisa josta FMA on varannut meille malleille huoneet. Toivottavasti näytös sujuu hyvin ja saatte toivonmukaan video sekä kuvamateriaalia näytöksestä myöhemmin. Seurailkaa instagramissa jos haluatte saada nopeammn tietää kuulumisia ja tunnelmia koska sitä päivitän huomattavasti useammin kuin blogiani. Mutta nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonlopun alkua ja kuullaan taas pian!

16 kommenttia:

  1. Tsemiii Linda, hyvin se menee :) <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. salee se kuuluu sulle mitä mä mun vapaa-ajallani teen XD

      Poista
  3. Oi ootte niin nättejä <3 Tsemppiä näytöksiin!!

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo sinun tukkasi, tosi hyvä väri :)


    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Herranjestas oot upee!!<3 Ja noi hiukset on täydelliset!

    VastaaPoista
  6. Moi sori tää ei liity tähän postaukseen mitenkään mut siis muistan vaan et ku olit sillä dieetillä sillonxjoskus nii mua kiinnostais vaan tietää et kauanko olit sillä ja laihduitko sinä aikana yhtään/ kuinka paljon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en kyllä laihtunut muuta kuin joku 3kg... olin dieetillä joku 2 kuukautta ja heti kun lopetin lihosin 3 kiloa takas XD

      Poista
  7. ootko oikeesti 15?! näytät tyyliin 17-18v! ja ootte tosi nättejä :)

    VastaaPoista