""

maanantai 27. toukokuuta 2013

photoshootmallikansio1mallikansio3mallikansio12
mallikansio4mallikansio7mallikansio8mallikansio13mallikansio10

Tässä kuvia kuvauksesta jonka tein mun kaverin lopputyötä varten. Minusta kuvat olivat ihan onnistuneet ja pidin erityisesti kuvauspaikasta!

 Minulla oli viimeviikon perjantaina castingi kun Next Modelsin mallitoimisto etsi uusia kasvoja listoilleen. Mallitoimisto on siis kansainvälinen ja sen kautta pääsisin tekemään töitä  Pariisissa, Milanossa, Lontoossa, Miamissa ja Los Angelisissa. Toimistolta oli tullut italialainen mies joka oli lentänyt Suomeen samana päivänä. FMA:n listoilta oli valittu vajaa 10 mallia josta tämä mies oli erityisesti kiinnostunut ja hedät kutsuttiin castingiin. Minut oltiin valittu yhdeksi niistä ja olin todella innoissani siitä. Castingi meni hyvin ja hän vaikutti kiinnostuneelta mutta mainitsi painoni suurena miinuksena. En tiedä vielä jos saan mitään soppareita yms mutta tusinpa.

Olin myös maanantaina castingissä mutta silloin Wilhelmina models etsi uusia malleja jenkkeihin. Castingi meni hyvin, he tykkäsivät kuvistani ja olivat kiinnostuneita mutta sanoivat että olen liian pitkä tekemään sellaisia töitä mitä he voivat tarjota, eli mainosmallin töitä jenkeissä. Oli hieman yllättävää kyllä koska en mä kumminkaan niin pitkä ole.. Mutta olen heihin yhteydessä kesän aikana kunhan saan painoni kuntoon.

29 kommenttia:

 1. Sähän olet ihan järkyttävän laiha! Hullua, että joku tuon kokoinen joutuu vielä pudottamaan lisää painoa... :/

  VastaaPoista
 2. dina foton är helt otroliga! liksom idéen, lighting, surroundings: perfect.

  VastaaPoista
 3. siis minkä painonen mallin pitää olla kun sähä oot jo tosi laiha?:o nää mallijutut on kivaa luettavaa mut ois myös kiva jos kirjottaisit välillä ihan sun perus arjesta, niinku kaverit ja koulu yms. :) millee sä muuten pudotat sun painoo tai mitä niinku teet sen eteen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ehdottomasti postailen myös muusta elämästäni! nYt on vaan ollut niin kiire että olen tehnyt postauksen aina vain silloin kuin on ollut jotain tärkeää sanottavaa:) ja ihan perus dieetillä, paljon urheilua syön usein pieniä annoksia ja jätän KAIKKI herkut pois myös vaalee leipä myslit yms :)

   Poista
 4. Moikka paljon painat jos se on ongelma mallin töissä? Musta näytät oikeen sopivalta:)

  VastaaPoista
 5. Voisitko vastailla vähän sun postauksien kommentteihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä vastaan aina ku ehin numyt on ollu nii kiire et hyvä et oon ehtiny tekee edes postauaksii:)

   Poista
 6. Oot niin laiha! Minkä verran oikein painat, jos olet muka liian painava malliksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyse ei oo siitä et kuinka paljon mä painan vaa siitä kuinka isot mitat mul on. jos mä oon mitois ja painan 100kg nii voin silti työllistyy hyvin, mut mun pitää laihduttaa nii et painan ~60 kg koska silloin mun mitatki o tarpeeks pienet:)

   Poista
  2. sust tulee hullu anorektikko.... pilaat vaa elämäs tolla konstil

   Poista
 7. Onnea ihan hurjasti!!! Ihan huippu toimistoja :) Mahtavaa :)

  VastaaPoista
 8. Du är helt super vacker linda! Det skulle vara jätte kiva att få veta hur mycke du väger, hur lång du är och sådant :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tack så mycket! ja väger 68kg o ev182cm lång:)

   Poista
 9. aivan mahtavia kuvia <3 ! tuntuu uskomattomalta ettet muka oo mitoissa.. :o

  VastaaPoista
 10. Sun kannattaisi vielä harjoitella suun käyttöä! maahtavia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo samaistun tuohon! siitä on huomautettu aihemminkin, mut ku mul on nii lyhyt ylähuuli nii mä joudun jännittää suuta nii et mun huulet pysyy kiinni ja se näyttää yleensä epäluonnolliselta, mut pitää treenaa xd

   Poista
 11. kannattaa lopettaa mallin työt jos ne vaatii liikaa painon pudotusta!! monista malleista tulee sitä menoa anorektikoita ja rumia... minusta olet täydellinen ja sinulla on täydellinen kroppa!! hullua jos vielä tuosta laihdut!!!....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyl mä tiiän missä raja menee:) ja teen omat päätökseni siitä että onko laihdutus kaiken vaivan arvoista

   Poista
 12. Ihania kuvia <3 oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 13. vau oot upee ! onks sul instagram ?

  VastaaPoista