""

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

MILAN IN PHOTOS

milan1milan2milan3milan4milan5milan6milan8milan9
Minä ja Kenza Zouiten Pull&Bearin edessä. Törmäsin sattumalta häneen shoppailureissullani ja vaihdon pari sanaa. Hän on aina ollut yksi esikuvistani ja hän inspiroi mua aina kirjoittamaan blogia. Oli aivan super hienoa nähdä hänet ja ajatella mikä tuuri mulla oli että satuin törmäämään häneen Milanon kokoisessa kaupungissa. Hän vaikutti nii mukavalta eikä yhtään ylimieliseltä vaikka onkin ruotsin tunnetuin bloggari! Illemmalla kun olin laittanut tämän kuvan meistä instagramiin hän vielä vaivautui kommentoimaan kuvaani, kahdesti! Ette voi uskoa kuinka onnellinen olin, hän kun on kuitenkin suuri esikuva mulle!
milan10milan12

Kävin Milanossa kiertelemässä kauppoja serkkuni kanssa toisena päivänä. Vaikka käytiin kaikki kaupat läpi niin en ostanut kuin yhdet shortsit ja kaksi paitaa. Mikä minua vaivaa? Yleensä tuhlaan kaikki rahat jo ensimmäisessä kaupassa, hahah :D Mutta ehkä ihan hyvä niin sain säästettyä vähän rahaa suomeen shoppailua varten. Me oltiin koko päivä Milanossa ja siinä kun nälkä yllätti niin käytiin syömässä pizzat ja vähän muutakin roskaruoka. Mulla ei ollut mitään mielikuvaa Milanosta joten yllätyin kai ihan positiivisesti. Siellä oli ainakin paljon hyviä kauppoja. En tiedä jos lähtisin sinne uudestaan käymään joskus, miellummin haluaisin nähdä esim New Yorkin. Mutta tulipahan taas yksi iso kaupunki nähtyä.
      Illemmalla käytiin nopeasti Villa Olmossa uimassa ja sitten mentiin syömään illallista. Sitten nukkumaan ja lataamaan akkuja seuraa päivää varten.

9 kommenttia:

  1. mikä sun instagram on :)?

    VastaaPoista
  2. Vau!! Aluks katoin et onpa kaveris Kenzan näköne mut teksti paljastiki syyn.. :D

    VastaaPoista
  3. voisitko laittaa instasi tähän linkki tai nimi :)

    VastaaPoista
  4. I'm really enjoying the design and layout of your website.
    It's a very easy on the eyes which makes it much more
    enjoyable for me to come here and visit more often.
    Did you hire out a developer to create your theme?
    Excellent work!

    Also visit my page :: IPAD VIDEO LESSONS

    VastaaPoista
  5. Millä muokkaat sun kuvia, aivan ihania ? :))

    VastaaPoista