""

torstai 14. marraskuuta 2013

ONGELMIA TIETOKONEESSA

Hei lukeeko kukaan tätä enään? Taukoa tauon perään. Mulla on nyt ollut tosi vaikeeta kirjoittaa blogia koska a)  mutta mun koneessa on joku vika nii et en saa ladattuu kuvii flickriin, bloggeriin tai minnekään muuallekaan... en tiedä mitä mun pitäis tehdä koska en tahdo alkaa postailee vaan kännykän kautta ig kuvia. toivottavasti löydän pian ratkasun ongelmaan koska haluaisin päästä päivittelee ihan arki kuulumisiani silloin tällöin.(mulla olis tarkotus tehdä postaus ruotsin risteilystä) b) kun kesä muuttui syksyksi ja joutui alkaa pukeutumaan enemmän ykspuolisiin vaatteisiin niin en oikein ole innostunut kuvaamaan asukuvia. c) nykyään ulkona on niin pimeetä että kun pääsen koulusta ja voisin kuvailla blogiin niin aurinko on jo laskenut... d) lukiossa on niin paljon enemmän töitä että en tahtoisi viettää ne paritkin vapaat tunnit mitä mulla on päivässä tietokoneen ääressä.

Ootte rakkaita ja oon niin onnellinen et jotkut teisä ainakin jaksaa lueskella mun kuulumisimullai! teijän kommentit on aina niin piristävii ja motivoivii ja haluisin jotenkin pystyy kiittä teitä tarpeeks teijän tuesta ja tsempistä! muistakaa et mä luen jokaikisen kommentin ennen julkaisua joten huomaan teidät kyllä, en vain aina ehdi vastaamaan niihin. ja lupaan etten lopeta blogin kirjottamista teille ilmottamatta! pusuja!:*


Olisko teillä jotain postausideoita tai kysymyksiä? mä tekisin mielelläni heti kun voin jonkun teitä kiinnostavan postauksen  ! laittakaa vaan kaikkia ideoita ja kysymyksiä tulemaan niin että voisin parantaa blogiani :-)
8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia? :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tän sun blogin vasta viime viikolla ja jäin heti lukijaksi! Selasin melkein kaikki vanhat postaukset läpi :) Pystyn samaistumaan suhun monissa asioissa, nimittäin oon samanikäinen, käyn lukiota ja teen mallin töitä. Tämä on tosi mielenkiintoinen blogi hienoilla kuvilla höystettynä, joten keep up the good work! Postausideana tuli mieleen vaikka "10 faktaa itestäs" tai jotain vastaavaa :) kysymyspostauskin olisi kiva!
  Oot tosi kaunis ja inspiroiva, älä vaan lopeta bloggaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! joo otan huomioon sun toiveen ja teen varmaa koht siit postauksen :))<3

   Poista
 4. Vafö kan du int bara som kenza göra lite telefoninlägg nu och då! Jag vet att du vill ha bra kvalitet osv, men du postar aldri någå så de blir liksom lite onödit att följa dig i såfall!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää ja veet ja ska göra så!

   Poista
  2. Tack! För du är faktiskt min favvobloggare från finland:)

   Poista