""

perjantai 21. helmikuuta 2014

otsikkoblogiinigcollage
BLOGPOST IDEAS?/POSTAUSIDEOITA? (a few pics from my iphone/instagram @lindaekroth)

Hei! Nyt on taas tullut sellainen vaihe että bloggaamisinto on sadassa mutta pää lyö tyhjää. Olen yrittänyt miettiä kaikenlaista mistä voisin kirjoittaa, joka ei olisi ''päiväkirja'' tyylistä. Haluaisin tehdä jotain toivepostauksia mutta olen jo tehnyt kysymyspostauksen, arkimeikki videon (jonka julkaisen tänne lähiaikoina), yhteenveto vuodesta postauksen, lomapostauksia ja dieettipostauksen. Mietin että voisin tehdä postauksen jossa kerron vähän lempi bloggareistani ja mistä saan inspiraatiota, sekä vähän kevätpukeutumiseen inspiraatiota ja ideoita painottuvan postauksen. Miltä kuulostaa? Itse ainakin haluan alkaa lukemaan enemmän blogeja (mieluiten muoti painoitteisia) ja siksi ajattelin että jos minä jaan kanssanne omat lempparini ja te teidän niin kaikki voivat hyötyä siitä, löytämällä lisää ihania blogeja luettavaksi. Siksi pyydän teitä nyt linkkaamaan omia blogejanne sekä teidän lemppariblogeja. Yritän katsoa mielenkiintoisimmat läpi ja jos joku blogeista on oikein miellyttävä kirjoitan siitä mun '' lemppariblogi'' postaukseen! Kertokaa hieman blogista ja linkatkaa se kommenttina tähän postaukseen.

Olen innostunut videoiden tekemistestä nyt kun olen saanut paremman videonkäsittelyohjelman, joten tulen varmaan tekemään paljon enemmän videoita, tutorialeja ja muita kivoja videoita. Jos teillä on nyt jo jotain toiveita mitä haluaisitte minun toteuttavan videomuodossa, niin kommentoikaa tähän tai kirjoittakaa sähköpostiviesti (loveisintheair-linda@hotmail.com).  Hyvää viikonloppua rakkaat!


22 kommenttia:

 1. Hyviä ideoita! :) itse toivoisin kokoavaa postausta mallinurastasi ja voisit myös kertoa tavoitteistasi edetä/suunnitelmissasi koskien mallinuraa! :) myös toi pukeutumis inspiraatio ois tosi kiva! voisit myös tehdä postauksen johon laittaisit pelkästään mallikuviasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiva kuulla! en tosin tykkää kirjoittaa niin paljoa mallinhommistani kun en ole mikään ammattilainen tai muutenkaan tehnyt niitä niin paljon, joten en uskalla kirjoittaa mitään sillä ei koskaan tiedä jos kaikki kusee ja musta ei tuukaan mitän. Mutta mun suunnitelmat ja tavoitteet ovat päästä tekemään ulkomaille töitä vuoden sisällä tai ainakin saada sopimus paremman toimiston kanssa täältä suomesta!

   Poista
  2. Aa okei:) no kiva kun kuitenkin vastasit! :) onnea ja tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen!

   Poista
 2. http://nonsku.blogspot.fi

  Kylläkin heppablogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se mitään itsekin kun ratsastan niin tykkään lukea heppa aiheisia blogeja myöskin :)

   Poista
 3. voitko kertoo miten teet ne kuvat sillee "kaksi päällekkäin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muokkaan ne pixlr.com sivustolla niin että valitsen valkoisen taustan muokattavaksi, sittenh lisään sen päälle kuvia ''add image'' painikkeesta :)

   Poista
  2. teetkö pixlr editorilla siis :)

   Poista
 4. http://littleworldbyselma.blogspot.fi/ mun lähinnä lifestyle tyylinen blogi:-)

  VastaaPoista
 5. Kaikki nuo sun luettelemat ideat postauksista ja videoista kuulostaa tosi hyviltä, ja jään innoissani niitä oottamaan :-) Sulla on myös parhaimmat asukuvat, jos en oo tätä vielä maininnut :D

  Mun blogi on pieni blogi pääsisältönään muoti, oma tyylini, asut ja matkustaminen. Kielimatkapostauksieni jälkeen pystyn kokonaan painottumaan tälle aiheelle ja kehittämään sitä vielä parempaan suuntaan :-)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä! Ja kiitos tosi paljon!! käyn kattoo sun blogin :D

   Poista
 6. Tykkäisin katella enemmän asuja vaik ymmärränkin et tääl suomessa kaikki ulkovaatteet päällä niitä kuvia on ehkä vähän hankalampi saada! XD myös joku sisustustyylinen postaus vois olla kiva :)

  saara-h.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, munkin mielestä asukuvia on kivointa katella ja yritän kuvailla niitä paljon, mutta tarvitsen jotain muutakin niiden rinnalle :/

   Poista
 7. joku matkalla malliksi postaus ois kiva :) Eli sun tarina miten päädyit malliksi vaikket nyt mikää huippumalli vielä ole :) kans vinkkejä ois kiva lukee et mitä kantsii tehä jos haluu malliks ja miten sut niiku "löydettiin"
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin olen tosin kirjoittanut aiemmin siitä eri postauksissa joten ehkä myöhemmin. Voit käydä lukemassa mallinhommista painamalla ''modelling'' kategoriaa blogin oikeassa reunassa :)

   Poista
 8. Tämä ei kyllä yhtään liity tähän postaukseen, mutta halusin tietää oletko hakenut Suomen huippumalli haussa- ohjelmaan? Olisit kyllä tosi sopiva siihen ohjelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen miettinyt mutta en oikein tiedä jos se olisi mun juttu. en des tiedä miten sinne hakea tai milloin ohjelmaan haetaan uusia osallistujia :)

   Poista
 9. Heitämpä messiin oman blogini myöskin!
  Eli oon Rosa, 22-vuotias musiikia opiskeleva ja sillä tällä hetkellä itseni elättävä mimmi Tampereelta. Blogissa keskityn todella paljon asukuviin ja pyrin pitämään meiningin persoonallisena ja letkeenä. Kirjoitan oman tyylini ja vaatekaapin sisällön lisäksi tosi paljon musahommistani: loppukeväällä julkaisen ekan oman biisini, joka tulee kuultaviin mm. Spotify:n :-)
  Oon suhteellisen uusi bloggaaja, aloitin bloggaamisen vasta viime vuonna loppukesästä. Uudet lukijat olis siis kyllä tervetulleita!

  http://rosamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kävinkin jo lukemassa sun blogii! tosi kiva kun kirjotat musiikista! jäin seuraamaan:)

   Poista
 10. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  Muotipainoitteinen lifestyleblogini, josta löytyy paljon kuvia sekä höpöttelyä vähän aiheesta kuin aiheesta :) Tervetuloa, toivottavasti tykkäät!!

  VastaaPoista
 11. Olis kiva jos tekisit jonkun meikkipostauksen:):)

  VastaaPoista