""

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

ootd8
ootd17ootd13ootd9ootd6ootd5
ootd1ootd4ootd2ootd18
FURRY. Photos by Maisa Dyhr.

Heips! Nyt pääsin vihdoinkin kuvaamaan vähän asukuvia Maisan kanssa. Hän kuvasi uudella objektiivillaan ja kuvista varmaan huomaakin sen että tausta on entistä sumeampi ja kuvat tarkempia. Ostin tämän ihanan karvatakin Zarasta parisen päivää sitten. Löysin sen alehyllystä ja tämä oli viimeinen kappale! Jäljellä oli tosin vaan tämä L kokoinen joten se on mulle vähän liian iso mutta ei se oikeestaan haittaa. Kaikki korut mitkä mulla on päällä, paitsi kello, on joululahjoja mun ihanilta kavereilta. Näille tulee paljon käyttöä! Mulla ei ole nyt paljon kirjotettavaa muuta kun että mut on buukattu viikonloppuna johonkin hääpukunäytökseen suvilahdessa. Siellä on vissiin joku messutapahtuma, joten tervetuloa kattomaan ;) Toivottavasti saan kuvamateriaalia näytöksestä koska olen aina unelmoinut hääpukuun astumisesta ja nyt saan kokeilla sitä hiukan etukäteen jo hahah:D No mutta hyvää yötä ja palaillaan!    

15 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoo ku että upeita kuvia jälleen kerran!!<3

  VastaaPoista
 2. aivan ihana takki!!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia & asu! :)

  VastaaPoista
 4. Millasii palkallisia hommia oot tehny? Niinku näytöksii vai kuvauksii? ja saatko tosta lauantain näytöksestä palkkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa terveisin samasta toimistosta oleva malli :D

   Poista
  2. Miksi sitten teette nille hommia?

   Poista
  3. Tätä mäkin mietin O.o

   Poista
  4. mä oon kyl tehny palkallisii näytöksii fman kautta, kaikki on ollu näytöksii ja palkkaa on tullut 200 ympärillä :) en olisi toimistolla jos en saisi koskaan palkkaa XD

   Poista
 5. Mikä oli syy ettet kelvannut Paparazzille? Meinaatko vielä pyrkiä sinne?

  VastaaPoista
 6. ei kukaan oo sanonu etten kelpaisi sinne, olen edelleenkin heidän follow up listoilla mutta en olee kehdannut ottaa heihin yhteyttä sillä mittani eivät ole heidän kriteerien mukaiset vielä. Siksi olen tehnyt hommia muilla toimistoilla jotta saisin harjoitusta ja aikaa laihtua. En ole varma jos otan heihin yhteyttä vai en kun mittani ovat kunnossa, riippuu siitä miten pariisissa menee ja siitä miten saan hommi suomesta sillä olen nyt ottanyt yhteyttä pariin muuhun yhtä hyvään toimistoon jotka ovat kiinnostuneita minusta. saa nähdä mitä päätän tehdä tämän vuoden sisällä :)

  VastaaPoista
 7. Ootko tarjonnut itseäsi Fondille? Esim. huippis-Merihän edusti ensi P:tä, mutta ei työllistynyt tarpeeksi ja nyt työskentelee F:llä.

  VastaaPoista
 8. Minkä takia sä haluut malliks?

  VastaaPoista