""

tiistai 4. maaliskuuta 2014

springinspo

SPRING INSPO.  Jacket, cardigan  & Clutch ESPRIT// Iphone case and jeans H&M// watch Casio// Shades Zara// Nike Zalando// Vans NRML

Tässä vain pieni osa vaatteista joita haluaisin kevääksi. Kokosin pienen kollaasin joss nyt tärkeimmät ostoslistalla olevat asiat alkukevääksi. Kaikkein eniten tarvitsen kevättakkeja! Rakastan paksuja villatakkeja jotka ovat vähän isoja ja pussimaisia. Löysin Espritin nettisivuilta yhden takin johon rakastuin heti! Takissa on upea printti ja muoto, hintaa sillä on 70e. Toinen kevään ehdoton ostos on pitkät neuleet. Ne ovat tyylikkäitä ja niin helppoja sekä mukavia vain heittää päälle aamulla. Olen löytänyt Gina Tricosta ja Cubuksesta pari kivaa neuletta mutta ne ovat olleet niin ohuita että eivät paljoa lämmitä varsinkin kun alkaa vaihtamaan ohuempiin kevättakkeihin. Toinen kevään must ostos on niken tennarit. Rakastan Niken vapaa-ajan kenkiä sekä salikenkiä mutta vaikka kuinka olen ihastellut niitä en ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa... Nyt olen kuitenkin luvannut itselleni että ostan Niket kevääksi, ja löysinkin sopivasti Zalandosta haluamani Nike Air Forcet. Nyt voin käyttää hyvin mielin Zalandon lahjakortin jonka sain Model Hunt kilpailusta! Toiset kengät joilla olisi paljon käyttöä on nuo mustavalko-ruudulliset vansit. Haluaisin tuon muotoiset tennarit joko tuolla printillä tai sitten pantteri/snake printillä. Asusteita kuten aurinkolaseja, iphonekuoria, kelloja ja pikkulaukkuja ei voi koskaan olla liikaa, mutta ne saa luvan odottaa kaupan hyllyssä vielä jonkin aikaa, sillä lompakkoni ei todellakaan ole pohjaton. Yksi kevään/kesän tulevista trendeistä tulee olemaan isot kellohameet, jotka ovat mielestäni aivan sairaan hienoja! Niitä saa tosin hetken vielä odottaa että pääsee käyttämään, sillä lämpötilat ei oikein suosi hamekelejä vielä. Tässä vielä malliesimerkki miten hametta käyttää. Sanon vaan että upealta näyttää!!

12 kommenttia:

 1. upeita nää kaikki!

  VastaaPoista
 2. Moikka! luin sun vanhoja postauksia ja törmäsin siihen sun dieetti juttuun! siinä sanoit laittavat kk päästä kuvia, että voi verrata ja siitä on jo yli kuukausi nyt aikaa ;) Olis mahtavaa nähdä miten oot onnistunut! Tsemppiä, oot upee nainen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai onko siitä jo kuukaus?! joo voin mä tehä mut ehkä vähän myöhemmin kun tulokset ovat selvempiä:)

   Poista
 3. mäkin rakastan noita niken kenkiä! niin mukavat ja hienot! Niitä voisi hankkia kokonainen kokoelma :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin onkin!!! harmi vaan kun ei ole mitään ilmaisia...

   Poista
 4. voitko kertoo tarkat ohjeet vaihettain että miten kuvat saa sillein kaksi päällekkäin :)! ihania noi vaatteet muuten, itelläkin on nuo niket ostoslistalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kertonu aiemminkin mutta pixlr.com ohjelmassa valitsee valkoisen taustan (eli kuvan) muokattavaksi, ja sen päälle lisää uusia kuvia ''add picture'' painikkesta:)

   Poista
 5. Vastaa kommentteihin:)

  VastaaPoista