""

torstai 24. huhtikuuta 2014

BASIC BEIGE.

BEIGEBEIGE1BEIGE3BEIGE4BEIGE5BEIGE7
JACKET SHEINSIDE

Sain vihdoinkin kuvattua Maisan kanssa vähän kuvia tästä mun uudesta takista jonka tilasin Sheinsidelta. Tuli vähän huonoon aikaankoska kelit ovat jo alkaneet lämmetä sen verran nopeesti että näin paksulle takille ei ole kohta enään käyttöä. Halusin tehdä tästä asusta todella simppelin jotta takki pääsisi oikeuksiinsa joten vedin päälleni vaan vaaleet farkut ja valkosen t-paidan sekä mun lemppari kengät.

Olitteko te muuten eilen tapaamassa Angelica Blickiä Bikbokissa? Itse olisin halunnut mennä sinne mutta en päässyt... Oliko siellä paljon porukkaa ja oliko se jonotuksen arvoista?


11 kommenttia:

 1. snyggt!! ja va där igår, ja venta i nästan två timmar o ja va den sista som fick vippin, o ärligt sakt så va de int kaske helt värt de :D goodiebagen hade inge me Angelica o göra o dendä vippitilaisuuten räckte bara typ 10min.. annars va de nog helt kiva o härlit o träffa henne igen!! :) men int missa du nogo massivt :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja så de från din ig!! Angelica verkar så trevli och du har tur när du har fått se henne ren så många gånger, och hitta nån bild av dej på hennes blogg, sjukt nice! Men helt dumt att dendä vipjuttun va sådä kort ja sku ha kela att de sku ha vari nå lite mer jonotuksen avrosta. Men i vike fall som helst så stör de lite att ja int slapp o träffa henne fö ja ha faktiskt aldrig sätt henne :(

   Poista
 2. itsekkään en päässyt katsomaan angelicaa, unhodin tapahtuman kokonaan ja lopuksi luulin sen olevan vasta nyt perjantaina :-D jonotus oli kuulemma ollut kahden tunnin pituinen, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha niin se tuli jotenkin niin äkkiä että en pystynyt enään vaihtamaan suunnitelmiani :( Joo ois ollu aika hirveetä varmaan jonottaa sellasessa tungoksessa ja vielä kun ihmiset olis varmaan yrittäny jonotella jne ...

   Poista
 3. Ihana asu, tykkään sun kengistä!

  VastaaPoista
 4. jag var där, och det var nog värt det! Hon var supertrevlig! Bilder finns på min blogg!! :)
  Kram<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja jag har också fått av henne en sjukt bra bild! Verkar så trevlig och faktiskt sådär att hon bryr sig om sina läsare!

   Poista
 5. Minkä toimiston listoilla oot? :)

  VastaaPoista