""

tiistai 6. toukokuuta 2014

Make it loose-Style Me Helsinki

styleme6
19.03.2014 (11 of 139)
19.03.2014 (69 of 139)
19.03.2014 (59 of 139)styleme5
19.03.2014 (6 of 139)STYLEME2
19.03.2014 (111 of 139)
19.03.2014 (88 of 139)
19.03.2014 (109 of 139)19.03.2014 (32 of 139)STYLEME4STYLEME3
19.03.2014 (82 of 139)
PHOTOS: ANNA ULYANOVA// MAKEUP: JULIA LJUS// STYLED BY: LINDA EKROTH
Jacket H&M//Pants BikBok//Watch Michael Kors//Shoes H&M//Top BikBok//Clutch H&M

Tässä vähän asukuvia joita otin yhteistyössä Style Me Helsinki nimisen yrityksen kanssa. Pahoittelen huonoa päivittelyä taas, mulla on ollut hirveesti stressiä töiden kanssa sekä muutenkin vaikeuksia organisoida elämää. Mulla on tosi isoja uutisia teille mutta en uskalla sanoa mitään tarkemmin vielä jottei käy niin että tämä ei toteudukaan. Mutta saatte varmasti tietää asiasta pian sillä tämä tapahtuu 31.5. Ajattelin tehdä seuraavaksi postauksen kaikista mun uusimmista mallikuvista kun sitä olitte toivoneet. Muuten elämääni kuuluu ihan hyvää. Olen saanut matkustella aika paljon töiden takia joka on mun mielestä tosi kivaa. Tein viikonloppuna näytöksen Turussa ja lähden ensi viikolla Lahteen tekemään Luhdalle töitä. Mulla ei ole oikeastaan väliä menenkö New Yorkiin tai Turkuun sillä mun mielestä matkustelu on aina yhtä kivaa!! Rakastan hotelleissa yöpymistä, junamatkoja ja lentämistä, rakastan nähdä uusia paikkoja sekä olla omillani. On jotenkin rentouttavaa päästä pois vanhempien luota ja olemaan itse itsestään vastuussa. Toki kotiin tuleminenkin tuntuu hyvältä kun pääsee nukkumaan omaan sänkyyn mutta itse olen niin levoton ihminen että tarvitsen maiseman muuttumista aina silloin tällöin. 

Olin eilen toimistolla Pariisin matkan infotilaisuudessa jossa kerrottiin ihan perusfaktaa miten siellä päiväohjelma on suunniteltu, hotellista, agenttitapaamisesta jne. Siinä vaiheessa iski kyllä todellisuus siitä että tämä ei ole mikään hupiloma vaan nyt on tosi kyseessä. Kaikki muistot edellisestä showcase tapahtumasta tuli mieleen ja tunsin saman stressin kuin silloin juuri ennenkuin piti tavata agentit. Olin vain 14 vuotias enkä osannut englantia melkein yhtään. Jouduin yksin puhumaan pelottavien isojen agenttijen kanssa. Nyt olen kohta 17 vuotias ja englanti sujuu jo melkein ajattelematta. Olen paljon valmiimpi ja se helpottaa paljon oloa kun tiedän että minulla on paljon kokemusta. Olen silti todella stressaantunut sillä mitä jos kävelen sieltä täysin tyhjin käsin pois. Olen edelleen isokokoinen malliksi vaikka senttejä on karissut jonkin verran. Toivon että he eivät anna sen vaikuttaa päätöksiinsä sillä he antavat yleensä malleille aikaa saada kroppa kuntoon ennenkuin he ottavat heidät ulkomaille töihin. Mulla on nyt noin 3 viikkoa enään aikaa joten ihmeitä ei ehdi tapahtua mutta yritän pysyä dieetissä ja kuntoilla loppuun asti. Kun kevään työt on tehty voin sitten kesälomaksi hellittää vähän ja antaa itselleni luvan herkutella. Mutta siihen mennessä tehdään työt kunnolla.
Hyvää loppuviikkoa!

13 kommenttia:

 1. Mitä fontteja aina käytät noissa kuvien teksteissä sekä tuossa sen bannerissa? ja millä ohjelmalla oot "tehny"

  VastaaPoista
 2. Olitko mentalisti noora karma -ohjelmassa viime lauantaina? :) tai aiemminha se on kuvattu mutta kuitenki. näytti yks niistä mallitytöistä sinulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha juu olin :DD miten huomasit, mun rooli kun ei ollut niin näkyvä!

   Poista
 3. Uu odotan ainaki innolla tota suurta uutista! :) mutta tuli vaan mieleen että häiritseekö noi mallintyöt paljon sun koulunkäyntiä ja mitä mieltä sun koulussa ollaan noista poissaoloista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) joo häiritsee oon joutunu skippaa tosi paljon koulua ja jäänyt kursseilta pois...

   Poista
 4. Todella upeita kuvia!

  Kuulinkin, että lähdet Pariisiin - ihan mahtavaa! Pidän peukkuja ja olet juuri oikean kokoinen malli, toivottavasti hekin näkevät sen :)

  VastaaPoista
 5. Miten oot tehnyt nuo kynnet vai käytkö laitattamassa niitä jossain?:) Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn laittamassa itiksessä World Nail nimisessä salongissa:)

   Poista