""

maanantai 16. kesäkuuta 2014

PARIS PART 2


PARIS23ranska1ranska5ranska6ranska4ranska7ranska8ranska9ranska10ranska12ranska13ranska3ranska2PARIS28PARIS25PARIS24PARIS18PARIS20PARIS17
Tässä sekalaisesti lisää kuvia Pariisista. En uskalla kertoa mitään varmuudella vielä sillä tosiaan mikään ei ole vielä varmaa mutta usea toimisto on siis kiinnostunut signaa mut viimeistään kuuden kuukauden sisällä. Mittoja pitää saada pienemmiksi vieläkin, mikä on ymmärrettävää. Tulen siis aika varmasti muuttamaan vähintään kahdeksi kuukaudeksi Milanoon, Pariisiin tai Barcelonaan.

Toisena päivänä meillä oli agenttitapaaminen ja me saatiin callbackit. Sain 10 toimistolta callbackin. Se siis tarkoittaa sitä että 10 toimistoa olivat kiinnostuneita minusta ja toimistoja oli joku 15-20 muistaakseni. Olin ihan shokissa siitä että sain niin monta callbackia sillä useimmat saivat 1-4. Olin todella iloinen mutta samalla en tajunnut tilannetta joten en osannut reagoida siihen mitenkään. Tapasin agentit uudestaan ja me puhuimme siitä milloin olisin valmis muuttamaan ulkomaille, he ottivat mittoja ja snapshot kuvia sekä videoita. Tilaisuuden jälkeen menimme vielä tapaamaan City Modelsia heidän toimistolle sillä he halusivat tavata meidät kaikki yksitellen. Sen jälkeen kiertelimme taas kaupunkia ja vietimme illan kavereiden kanssa.

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että meni noin hyvin! Postauksen kuvatkin on todella kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan huikeeta! Kymmenen callbackia! Ei voi muuta ku hattua nostaa, Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Nomut miten sun koulu täällä suomessa jos muutat 2 kk muualle? O.o mut hei onnee tosi paljon noista callbackeistä! :)

  VastaaPoista
 4. Woou onnea noista callbackeista!! Upeeta :) Ja helmi toi parin kuukauden muutto! Varsinkin toi Pariisi<3

  VastaaPoista
 5. jos tuut pariisiin päin kerro, niin treffataaan :--D aina kiva jos saa castingeihin suomalaista seuraa :)

  VastaaPoista