""

maanantai 2. kesäkuuta 2014

VIDEO//MY TRIP TO PARISTässä videota matkastani. En sitten millään opi tekemään näitä videoita virheettömästi... Nyttenkin minulla kesti 3 päivää ladata video, ja silti äänenlaatu on todella huono tietyissä kohdissa ja toisissa kohdissa ei ole ääntä ollenkaan. Muutenkin leikkaukset sun muut eivät ole mitä parhaimpia + kuvasin kaiken iphonella joten en yrittänyt tehdä mitään super fancya videota vaan enemmänkin näyttää vähän millainen reissu oli videoiden kautta. En ole myöskään varma jos olen kirjoittanut kaiken oikein englanniksi mutta kunhan ymmärrätte mitä tarkoitan :D Toivottavasti arvostatte sitä vaivaa mitä olen laittanut tämän videon tekemiseen, vaikka se ei ole täydellinen niin keskittykää olennaiseen. Kiitos, ootte ihania <3

6 kommenttia:

 1. Hieno video! Kiva että olit vähän saanut kuvattua niissä mallihommissakin, vaikka varmasti niiden kuvaaminen on haastavampaa kun perus turistina olemisen. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 2. Oot selkeesti nähny vaivaa tän videon eteen ja kiitos siitä, oli tosi mielenkiintosta katseltavaa! Varmasti ikimuistoinen matka! Muutenkin upeeta seurata sun malliuran etenemistä, keep going!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuhannesti! oli ihana matka ja on mukava päästä jakamaan mallinurani kehittymistä kanssanne :)

   Poista
 3. Siis niin ihana video!! Nyt vasta huomasin tämän, tosi hyvin välittyi teidän fiilikset tänne ruudun toiselle puolelle :)

  VastaaPoista