""

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

WEEKEND MORNINGS

cozy20Huomenta! Mitäs teidän sunnuntai aamuun kuuluu? Mulla tämä päivä tulee menemään sängyssä makaillen, juoden teetä kiloittain, yrittäen tehdä vähän koulujuttuja ja jos jalat kantavat menen salille illalla. Vähän epäilen sillä olin eilen juhlimassa myöhään. Tänään on kuitenkin paljon tekemistä joten pakko vain ottaa niskasta kiinni ja ryhtyy hommiin. Sunnuntai on mielestäni paras viikonpäivä sillä se on ainoa päivä milloin sallin itseni kirjaimellisesti vain makaa sängyssä kokonaisen päivän. Vaikka  kouluviikot eivät ole fyysisesti raskaita niin olen silti aina ihan loppu viikonloppuisin. Sitä vaan tarvii yhden päivän jolloin voi vain rentoutua ja oikeesti olla tekemättä mitään. Yleensä vietän sunnuntait katsellen netflixiä aamulla pitkään, sitten syön perheen kanssa kunnon brunssin jonka jälkeen alan valmistautua kouluviikkoa varten. Mulla on tapana siivota huone kunnolla aina sunnuntaisin sillä en tiedä mitään ärsyttävämpää kuin herätä maanantaina kuudelta ja kun avaa silmät näkee kaaoksen. Ei löydä kirjoja, vaatteita, laukkua, kenkiä jne. Mikä johtaa siihen että myöhästyn ja aloitan päivän hirveellä stressillä sekä olen pahalla päällä, ja sitä kukaan ei halua. Sen takia yritän ehtiä pakata laukun ja valita vaatteet sunnuntai iltana valmiiksi. Samoin purkittaa ruokaa viikolle ja suunnitella valmiiksi mitä teen aamupalaksi säästääkseen aikaa. Tälläset pienet asiat jotka silloin ehkä tuntuvat työläiltä ovat oikeesti kannattavia ja niillä pystyy helpottamaan elämää merkittävästi.

Ens viikkolla ei tapahdu mitään erityisempää. Mulla on huomenna puolenpäivän aikaan tapaaminen yhdellä mainostoimistolla jossa otamme parit kuvat yhtä mainosta varten, itse mainoskuvaus on vasta parin viikon päätä mutta nää on ns testikuvat. Keskiviikkona meen hakee mun valmiin vanhojenmekon ompelimosta!! Yritän ottaa kameralla pari sneak peek kuvaa mutta ompelimo on tosi pieni joten saa nähdä miten mahdun kuvailee. Muuten kouluviikko menee niinkuin yleensäkin ja viikonloppunna olis taas luvassa kaverin cocktail juhlat. Palaillaan taas pian!

11 kommenttia:

 1. Huhhei kuinka upea oletkaan. Mä uppouduin sun blogiin ihan kunnolla, koska sinä ja kuvat on niin upeita. Lisäksi musta on ihanaa, että kirjoitat niin rehellisesti! Sulla on upea blogi ja liityn ehdottomasti lukijaksi, päivitit sitten kerran vuodessa tai kerran viikossa hah :D Pakko vielä kysäistä, että millä käsittelet nämä kuvat, koska nämä on kyllä todella todella upeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala kiitos tuhannesti!! et ymmärräkkään miten paljon yksi kommentti vaikuttaa koko päivään. Heräsin just ja aloin lukee näitä kommentteja läpi ja yhtäkkiä en voi olla hymyilemättä ja muistan miksi mä jaksan bloggaa vaikka monta kertaa olen ''lopettanut''. Ihanaa että maailmassa on vielä noin upeita ihmisiä jotka jaksaa piristää toisia ihan pienillä jutuilla. Kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti sullakin on blogi niin pääsen seurailemaan sitä <3

   Poista
 2. Olet tosi kaunis! Mitä sä muuten yleensä teet hiuksillesi? Onko ne näissä kuvissa jollain kihartimella tehty vai? Jos on niin mikä kiharrin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! haha näissä kuvissa mun hiukset oli ihan rasvaset ja takkuset, olin nukkunut letin kanssa ja avasin sen vaan kuvia varten :D

   Poista
 3. Sun silmät! ja upeaa tekstiä, pitää itsekin alkaa valmistelemaan kouluaamuja tollain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! ja suosittelen, mutta se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty haha :D

   Poista
 4. Teetkö sittenkin mallijuttuja nyt tällä hetkellä? Ja onko sulla joku erityisruokavalio, jos purkittelet ruokia valmiiksi?
  Päiväsi kuulostaa niin täydelliseltä rentoutumiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen mutta harvemmin, valitsen tosi kriittisesti mihin keikkoihin menen ja teen nyt myös tv mainos toimiston kautta töitä sekä promotoimiston kautta :) No tällä hetkellä mulla ei ole mitään tiukkaa dieettiruokavaliota mutta syön maalaisjärjen mukaan terveellistä ruokaa. Syön esim perunoita ja pastaa jos sitä on koulussa tarjolla, samoin leipää jos tekee mieli. Mutta pyrin syömään säännöllisesti 5 kertaa päivässä :)

   Poista
 5. Vau, oot niin upea! Tykkään tosi paljon sun blogista ja siitä miten tätä pidät.
  Luin sun aikasemman postauksen ja samaistuin suhun täysin! Muista iloita pienistäkin jutuista ja pidä mielessä että oot ihana tyttö jolla on mahdollisuudet mihin vaan elämässä.
  Tosi paljon jaksamista ja tsemppiä sulle<3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset sulle, on niin ihanaa kuulla että jaksat tsempata ja tukea mua! Kaikkee hyvää sulle <3

   Poista
 6. Korjaan, tarkoitin siis tätä postausta.. (:

  VastaaPoista