""

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Dieetti alkakoon!!

Ajattelin nyt nopeesti tehä postauksen kun pääsin hetkeksi irtautumaan lapsista. He katsovat innokkaasti muumeja ja silloin niitä ei voi häiritä mikään. Tujjottavat ruutua räpäyttämättä silmiä;) Mutta mä sain siis eilen sen dieetin sähköpostissa ja ja sain pienen shokin kun luin sen läpi. Kerron lyhyesti mitä dieetti sisältää koska se on englanniksi enkä jaksa kääntää kaikkea suomeksi. Teen kyllä erillisen postauksen mihin copsaan koko dieetin sähköpostista niin saatte treenaa englannin taitoja.

Mun pitäisi syödä 6 kertaa päivässä. Mahdollisimman pieniä annoksia. En saa syödä rasvaista lihaa (pekonia, makkaraa, kebabia jne) en myöskään saisi syödä lehmää tai sikaa, mutta kerran vikkossa on ok. Ne pitää vaihtaa vaaleaan lihaan kuten kanaan. Joka päivä mun pitää tehdä powerwalk:ia 30-40min. Ei mitään lihastreeniä! Tai juoksemista. Hidasta hölkkää voi tehdä. Perunaa, pastaa ja muita hiilareita saa syödä vaan kerran päivässä ja silloinkin mahdollisimman vähän. Kaksi kolmasosaa lautasesta pitää olla vihreetä ja yksi kolmasosa jaetaan lihalla ja hiilareilla. Kaikki makeat herkut pitää jättää pois. Hedelmiä ja vihanneksija syödään aina välipalaksi. Leipää kerran päivässä mutta vain ruisleipää tai täysjyvä leipää. Joogaa tai pilatesta pitäisi alkaa harrastaa.

Tossa ainakin ne mitä muistan mutta saatte tosiaan alkuperäsen dieetin englanniksi tänne blogiin vielä jos tossa oli jotain epäselvää :)

19 kommenttia:

  1. Kuulostaa sinänsä aika hyvältä toi dieetti mut sitten ku miettii et sitä tosissaan pitäis noudattaa eikä voi vedellä vaikka ranskanleipää vaan siks että tekee mieli D: Kuva on hieno! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo arvaa jos vähän teki mieli herkutella kun äiti oli leiponut pannareita kun tulin kotiin. Kermavaahtoo, hilloo jätskii kaikkee ihanaa, mutta mä söin sitten suisleipää, pähkinöitä, ja herneitä... :D

      Poista
    2. Tuntuu et se yrittää tahallaan saada mut lopettaa tää dieetti kun se on vähän sitä vastaan...

      Poista
  2. onnee matkaan! mulla ei itella onnistuis, koska liikunta vähentyis ihan liikaa..xd ja herkkulakos oon ollu jo kauan, mut ruisleipä taas maistuu XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyl mä ratsastusta jatkan ihan normaalisti koska se ei mitenkään hirveesti kasvata lihaksia. Mutta muuten lisään joogan ja lenkkeilyn sen ohelle:)en tiedä miten kestän tätä makeislakkoa! oon semmonen pullahiiri että huhhu.. ;)

      Poista
  3. No huh huh!! Mut sähä oot jo valmiiks tosi hoikka! Joo tiedän, et mallin pitää olla laiha ja näin, mut en usko, et nyt ees viittä kiloo tarviis ottaa pois :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. miten meinaat toteuttaa tota diettii sitte ku koulu alkaa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no syön varmaan koulussa salaattia ja perunaa. Otan sit ite tyylii jotain hedelmiä mukaan välipalaks. Ja onhan siellä sitä vegeruokaa mutta se ei ole mitään herkkua. Mutta sinäänsä tää dieetti ei muuta hirveesti mun ruokavaliota koska oon ollut puol vegetariaani jo melkein vuoden, syön siis kanaa. Ja olen ennenkin syönyt koulussa salaattia, perunaa tai mitä siellä nyt onkaan ja sitten näkkäri. Ja käyn mä ihan koulun liikuntatunneilla koska ei se paljoo kasvata mitään lihaksia. :)

      Poista
  5. sulla on kyllä jo muutenkin ihan täydellinen vartalo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! olen kyllä ihan tyytyväinen kroppaani tällä hetkellä mutta kun malleilla pitää olla tietyt mitat niin mun pitää vaan päästä niihin muuten en voi saada töitä. Se on vain faktaa. :)

      Poista
  6. ohoh, sulla on kyllä tosiaan jo ihan täydellinen vartalo! tommonen dieetti kyllä hävittää kaikki lihakset, vaikka niin ilmeisesti on tarkotuskin, ku ei saa treenata niitä lihaksia ollenkaan... mutta semmostahan se mallin elämä on, ja jos se on sun unelma niin sitten se on varmaan ton arvosta :)
    mut yks kysymys, miten sun vanhemmat suhtautuu tähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun iskä ei pajoo välitä siitä mitä syön tai teen mut äiti sanoo et se ei aio liittyä tähän laihdutukseen millään lailla. Teen siis itse ruokani tästä lähtien ja pidän itse huolen liikunnasta ja kaikesta muustakin. Silleen harmi etten saa tukea perheeltä mutta onhan se ihan ymmärrettävää:)

      Poista
  7. Saatko sä nyt ratsastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä varmaan saisi mutta kyllä mä silti jatkan sitä:)

      Poista
  8. ite en pystyis varmaan mitään diettiä toteuttaan :D joten onnea sulle! ja muutenki oot tosi kaunis ja ihanan olonen ihminen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! Kyllä täällä hirmuisesti yritän tsempata jotta en ''vahingossa'' söisi mitään makeaa. On kyllä vaikeeta! :D

      Poista
  9. Voi ei vaikuttaa ihan järkyttävän vaikeelta. Mutta jos itse haluat tätä niin miksi ei. Mutta entä sitten jos olet tarpeeksi laiha ja et kuitenkaan saa töitä, et ole herkutellut ystäviesi kanssa kun olette katsoneet leffaa, vaan olet tehnyt powerwalkia kaatosateessa ja syönyt herneitä.. Eikö tämä ehkä harmita loppupeleissä? FUCK THE FITNESS FEEL THE FATNESS mä sanon terveellinen keho on kaunein, ja uskon että oikeesti saisit töitä noilla mitoilla!

    VastaaPoista
  10. Hehh siis ton piti olla rohkaiseva.. Mut tsemppiä paljon! :)

    VastaaPoista