""

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

A new time has begun!

Heey! Tässä nää kuvat rannalta jotka kuvasin ennen kisoja. Nää on aika samankaltaset kun mun jossain aikasemmassa postauksessa mutta ei voi nyt mitään. Oon niin turhautunu tähän mun blogiin nyt! Se kaipais niin paljon uudistusta! Mun pitäis muuttaa toi banneri, fontteja, ja koko ulkomuoto! Tää pitäs saada vähän pirteemmäks ja freshimmäks koskä tää on nyt suoraan sanottuna ihan surkee... Pitäis myöskin laittaa tohon sivupalkkiinn mun Formspring, Weheartit, Instagram, Facebook jne jotta voisitte seurailla minua eripaikosta! Myöskin toivepostauksia saatte heitellä kommentteihin kun lystää niin voin tehdä tästä blogista enemmän teille mieluisan! Myöskin jos teillä on jotain muuta mitä voisin parantaa niin kertokaa toki! Nyt kesällä on ollut niin paljon kiireitä että bloggailu on jäänyt aika mitättömiin, mutta nyt kun mlla on synttärit ihan kohta niin haluan antaa teillekkin pienen lahjan. Eli teen Linkitä Blogi postauksen (tähän postaukseen ei pidä vielä linkata blogeja!) ja sen lisäks lupaan parantaa tätä mun blogi huimasti!! Sillä kun te tykkäätte lukea blogiani olen itsekin iloinen:)

Vielä kisoista vähäsen. Eli tänään ratsastin maasto-osuuden. Olin siis Lapinlahdessa kenttäkisoissa kisaamassa Tuttaria. Ja kuinkas ollakkaan suoritettiin maasto -osuus virheittä ja voitin koko luokan!! Olin todella tyytyväinen meihin! Voitin rehusäkin ja lisäksi saan tilille jonkin verran rahaa! Ei olisi voinut mennä paremmin!

27 kommenttia:

 1. voisit tehä lempivaate-postauksen koska sulla on niin ihania vaatteita (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja tuo onkin tosi hyvä idea, teen varmasti!:)

   Poista
 2. Olis kiva lukee postaus esimerkiks siitä miten teet ja millanen on sun arkimeikki ja mitä siinä käytät yms., tai tulevaisuudensuunnitelmistas! :)

  VastaaPoista
 3. Ooot nii uskomattoma kaunis :ooo! ...ja toi kroppa!!

  VastaaPoista
 4. Jätte fina bilder Linda! Den där virkade toppen e jätte gullig! :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon voitosta!! :D Oot hyvä ratsastaan, kaunis, upee kroppa, hyvä vaatemaku... = oot täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja en mä ole täydellinen! BLogin kautta saa kuitenkin eri käsityksen musta kun mitä olen sitten netin ulkopuolella:) Minussakin on huonoja puolia:)

   Poista
 6. http://demi.fi/keskustelut/1358600/naytttaaaks-taa-tytto-teist--97-syntyneelta

  ajattelin vaa kertoo sulle :D ei tossa siis mitää pahempii haukkumisii oo, mut nii sun ois ehkä kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kun yritän avaa tota sivustoa se sanoo että toimino ei ole käytössä? Mitä siinä oli jos haluaisit tarkentaa mulle?:)

   Poista
 7. Helt mega vacker Linda! :D

  VastaaPoista
 8. Sun hymy on niin kaunis! :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onko? :O voi kiitos! olen aina hävennyt sitä koska hampaani eivät ole maailman täydellisimmät mutta tuo rohkaisi itsetuntoani! :)

   Poista
 9. Ihania kuvia:) sul on kaikki vaatteet semmosii mitä itse pitäisin päälläni myös! Tee sellainen postaus missä kerrot faktoja itsestäsi!ps. Mun blogis on arvonta meneillään:)

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia:) sul on kaikki vaatteet semmosii mitä itse pitäisin päälläni myös! Tee sellainen postaus missä kerrot faktoja itsestäsi!ps. Mun blogis on arvonta meneillään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon nelli!!:) ja voisin tehdäkin!:)

   Poista
 11. vaaautsi tosipaljon onnea!:) laita vaan jotain heppakuviikin välillä, kaikkii lukijoita ei välttämättä kiinnosta mut veikkaan et ainaki puolet haluu nähdä myös heppakuvii, onhan ratsastus osa sun elämää ja ei sitä tartte piilotella!:) oot mega kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja taidan laittaa seuraavasta kenttäkisastani nyt viikonloppuna kun menen kisaamaan Hattulaan:)

   Poista