""

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Paparazzi Model Management

Hei! Tämä kuva kertookin jo melkein kaiken tästä päivästä. Eli olin tänään mallitoimisto Paparazzilla haastattelussa. Olin lähettänyt sinne hakemuksen pari viikkoa sitten ja sain melkein heti vastauksen sieltä että he haluavat minut sinne haastateltavaksi. Olin pitänyt tämän salassa koska halusin yllättää teidät! Minä, äiti ja Gabi mentiin sinne yhdeksi sitten haastatteluun. Gabi ja äiti tosin vain tukena:)
Siellä sitten meidät otti vastaan todella mukava mies jonka kanssa keskustelimme minun kokemuksistani mallina ja tulevaisuuden suunnitelmista. Täytin myös kaiken maailman papereita siellä. Kaikki mitat, työkokemuksia, henkilötietoja ja semmoista. He sanoivat että olen vielä tosi nuori tälle alalle ja siksi ei pidä vielä kiirehtiä minkään kanssa! Heidän nuorin malli joka työskentelee on 16 vuotias ja niin minunkin pitää olla ennenkuin voin saada ihan oikeita kunnollisia mallintöitä. Jotain pientä vähäpalkkaisia hommia voi saada nuorempanakin mutta kunnon mallikansio kannattaa teettää vasta kun on lopettanut kasvamisen kokonaan. Sillä luusto ja kasvojen muoto voi muuttua jopa kahdessa kuukaudessa!
He sanoivat monesti kuitenkin olevansa todella kiinnostuneita minusta ja haluavat pitää minut heidän follow up listoilla. Se tarkoittaa sitä että tulen käymään heidän toimistolla monesti loppuvuoden ajan. Seuraavan kerran kun koulut alkavat. He mittaavat minut joka kerta, pituus, lantio, vyötärö ja rinta. Sitten kun olen lopettanut kasvamisen kokonaan he sanoivat että alkavat työstämään mallin uraani toden teolla. He sanoivat myöskin että voisin jopa tammikuussa 2013 alkaa työstää kunnollista mallikansiota. He eivät halua myöskään laittaa minua liian aikaisin mallimaailman kierteisiin joten siksi parasta suorittaa peruskoulu alta ja sitten keskittyä enemmän malli hommiin!
Olen tosi iloinen koska ei olisi voinut mennäkkään paremmin. Koska vaikka olisi kuinka hyvä niin fakta on vain se ettei kohta 15 vuotiaana voi vielä saada oikeita töitä sillä keho kehittyy vielä. Olen ihan innoissani nytkin koska he ottivat minut niin positiivisesti vastaan! Pelkäsin niin paljon että he sanoisivat vain että ei kelpaa ja heittäisivät minut ulos! Onneksi kävi juuri päin vastoin ja tämä tarkoittaa siis sitä että vuonna 2013 voin saada ihan oikeita töitä mistä mulle maksetaan ja pääsen mahdollisesti toimimaan kansainvälisillä markkinoilla! Nyt minusta tuntuu siltä kuin unelma olisi käynyt toteen!
Hahhaa tilannekuva juuri haastattelun jälkeen ;) Varmaan mailman järkyttävin kuva, ilman meikkiä ja puol unessa vielä, mutta niin hyvä tilannekuva joten oli pakko laittaa!
Haastattelun jälkeen lähdimme juhlistamaan Gabin kanssa tätä uutista menemällä Coffee Houseen.
Hahhaa!! Matkalla törmättiin tämmöiseen... :D
Kierreltiin vielä vähän kaupunkia Gabin kanssa ja yritettiin löytää jotain ostamisen arvoista, mutta huonoilla tuloksilla. Lopulta lähdettiin Gabille syömän hänen äitinsä tekemää herkkuruokaa ja sen jälkeen lähdin vielä katsomaan Gabin lentopallo treenejä! Oli ihan mukavaa, mutta vielä mukavampaa oli kun Gabi suostu tulla tallille mun kanssa hoitaa heppoja!! Hän uskalsi jopa ratsastaa Luckylla vaikka sanoi pelkäävänsä hevosia kuollakseen! I'm so proud<3
Ja heppajutuista puheenollen niin kaupungissa oli joku tapahtuma kun siellä oli poniratsastusta, viikatemiehiä ja hirveä yleiso hotel Kämpin ulkopuolella? Tietääkö joku mistä oli kyse?
Ihana päivä oli ja tästä on hyvä keskittyä loppukesän viettoon! Ihanaa kesää teille kaikille ja tosi paljon kiitoksia siitä että olette tsempannut minua niin paljon kaikissa mallijutuissa, ilman teitä en varmaan olisi tässä tilanteessa! kiitos<3

27 kommenttia:

 1. oo supersiistii tollanen, onnee :-)!

  VastaaPoista
 2. Oon tää sama ano joka laitto sen demi jutun edellisee postauksee mut selvennän sen nyt tähä et varmasti huomaat :)

  Niin siis joku oli alottanu keskustelun siel jossa oli linkki johonki sun mallikuviin, niihin normi kuviin mis sul on esim se mekko ja joku normi valkone toppi ymsyms. Ja tää keskustelun alottaja oli siis laittanu siihe jotai että "näyttääkö tää tyttö teijän mielestä 97 syntyneeltä O: ? mulle tää menis helposti 18-19veenä" ja siihen oli tullu tooosi paljon kommentteja että ei näytä 97, paljon vanhemmalta näyttää. Siellä oli pari ei niin kivaa kommenttii mut ei niistä kannata välittää enkä nyt sano niitä tarkemmin :)ja siis paljon enemmän tuli sellasii kivoja ja kehuttiin sua yms. mut siis ajattelin vaa ilmottaa että olit demin keskusteluissa hetken aika fame ja ite ehkä on kiva tietää o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA! kui ne musta nyt siellä demissä on puhunu!?!? ja miten joku voi luulla muo 18-19vee!:o aika siistii mut kiva et jotkut ei vieläkään usko et oon -97 syntynyt!! -.- teen varmaan jonkun erillisen postauksen jossa todistan mun iän! ja kiitos superisti et ilmotit mulle tästä! Tää oli aika shokki mut kiva tietää!:D

   Poista
 3. Bruce Springsteen and the E Street band oli Olympiastadionilla tänään. Nukkuivat Kämpissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa! voi että olis pitänyt jäädä kattoo jos oltais saatu siit pari kuvaa ku se olis tullu ulos sen autost! :)

   Poista
 4. hirveesti onnea!!! :)

  VastaaPoista
 5. onneee sulle!:)
  onks sulla muuten we<3it tiliä, sun kuvat on nii upeita ja sen tyyppisii et en ihmettele jos sul on(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on mut siellä ei oo kylläkään musta kuvia, vaan semmosii mistä oon tykänny:) lataan perjantaina sinne mun vaatekuvia kun mun kaveri helppii vähä:) en tiedä miten löytäisit mut sieltä? mun pitää varmaa laittaa tohon sivuun se follow from weheartit palkin. Sieltä pääset sit kattoo mun we<3it tilii:)

   Poista
 6. Onnea tosi paljon!
  Mulla on itellä just samanlainen tilanne ku sulla että mun pitää ootta ens vuoteen ennen kuin aletaan työstään tätä malli uraa jotta täyttäisin 16 mutta eri mallitoimistolla , nykyäänhän on esim. Muoti viikoillaki että vasta 16 vuotiaat pääsee sinne malleiksi ja muutenkin saa paremmin töitä ja just toi että sillon alkaa oleen jo omissa mitoissaan ettei enää kauheena kasva.
  Oon muutenki lukenu tässä varmaan jo puol vuotta tätä sun blogia , sulla on vaan aina niin kivat postaukset ja kuvat täällä, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tää on kyl vähän ärsyttävää mutta kyllä sitä jaksaa odottaa näin hyvää asiaa!! Ja kiitos kehuista!:D ja ehkä me nähdään joskus jos me molemmat nyt sit lähdetään mallialalle!! Joskus sit lähetää kiertää maailmaa yhes;D hahh, no mut ei sitä tiiä minne tulevaisuus vie!

   Poista
  2. Nii eihän sitä tiiä, sit joskus hyvällä tuurilla jossain näytöksessä tai kuvauksissa!! Mutta se oiski aivan huippua sillä sää vaikutat tosi mukavalta, sun kaa ois varmasti hauska viettää aikaa! :D ja ois muutenki hauska tutustua suhun, tollaseen ''kohtalon toveriin'' :DD

   Poista
  3. Kiitos! Ja varmasti olisi kiva tutustua:) jos oikeasti haluat tavata minut niin kirjoita mulle sähöpostiin sillä siellä on ehkä kivempi sopia tarkemmin asioita kun näin että kaikki näkee:)

   Poista
 7. onneeee ! :) sanotaaks sulle koskaa missää mallitoimistos tosta leuassa olevasta lovesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaikka se kyllä ärsyttää itteeni tosi paljon... Mut ei sille voi tehä mitää:(

   Poista
  2. sussa on niin paljon hyviä puolia,että ei tota lovea ees huomaa :)

   Poista
 8. Onnee kauheesti!! Ite käväsin paparazzilla kanssa, mut pituus ei riittäny... 3cm pidempi nii olis kelvannu, mut ei voi mitään :)) Toivottavasti nyt sais töitä :)) Ja ONNEE vielä :))

  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajjaa tosi harmi! Mulla on taas niin että jos kasvan senttiäkään olen liian pitkä heille! Toivon niin paljon etten nyt kasvaisi enään!! Ja kiitos! <3

   Poista
 9. oi kiitos! Musta tuntuu että mä itse vaan kinnitän siihen huomiota eikä muut edes sitä huomaa:)

  VastaaPoista
 10. Toooositositosi paljon onnea! Mahdat olla ihan täpinöissäs ja mun mielestä ihan hyvä, että noi 'mallipomot' sano että kannattaa käydä ensin peruskoulu läpi koska sulla vielä elämää riittää! ONNEA VIELÄ <3 ! :)

  http://passmethecookies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niillä oli kyllä järkipäässä kun miettivät nuorien tulevaisuutta eikä vaan omaa bussinesta! Ja kiitos todella paljon!:)

   Poista
 11. Huom! Olen niin huono käyttämään bloggeria kännykällä ja siksi pahoittelen todella paljon jos huomaatte että joitain teidän kommentteja EI OLE JULKAISTU.... Olen nimittäin onnistunut poistamaan noin 4 kommenttia kun piti painaa julkaise niin painoinkin poista!!! Pahoittelen todella paljon!! Ehdin tosin lukea 3/4 kommentista läpi mutta jos haluatte vastauksen kommentteihinne niin voitte kommentoida uudestaan. En ymmärrä miten mä aina onnistun... :D

  VastaaPoista