""

tiistai 24. heinäkuuta 2012

I've been gone for a long time!

Coldplay-fix you
Hei! Pahoittelen tosi paljon etten oo ollu hirveen aktiivinen tän blogin suhteen nyt hetkeen. Olin tosin koko viime viikon riparilla enkä päässyt postailee sieltä. Ja heti palattua kotiin sairastuin... Ehdin olla noin 6 tuntii mun kaverin Hannan kanssa ennenkuin mun kurkkuun alko särkee ihan hirveesti!

Tässä päivän vaattet. Farkut GT, toppi wet seal(amerikasta), niitti rannekoru amerikasta, lompakko DKNY(amerikasta)
Mentiin vuokraamaan leffa Hannan kanssa jota aateltii sit kattoo illalla herkutellen. Oltais haluttu vuokraa nälkäpeli mut se ei oo vielkää tullu vuokraamoihin!! Otettii sit legendaarinen Americn Pie!
Illalla sitten herkuteltiin ja katottii toi Beta House, ei ollu mikää erityisen hyvä... Just leffan loputtua huomasin ett muo alko särkee kurkkuu ihan hirveesti! Ei siin sit mitää join pari kuppii teetä ja menin nukkuu mut sit seuraavana aamuna kipu oli vaan pahempi. Mulla oli silloin ratsastuskilpailut ja menin niihin vaikka särkikin. Hyppäsin 100cm ja 110cm luokat. Meni ihan hyvin koska sijotun 100cm!:) Mutta kun lähettiin kisapaikalta ja yritn juoda vettä se sattu ihan hirveesti! Ihan kun mun kurkku olis ollu täynnä haavoja!
Illalla mentiin mökille ja silloin tunsin jo että kurkku oli turvonnu sen verran ettei ruoka menny enää alas. Lisäks mulla oli 40 asetta kuumetta... Sit se vaan paheni ja lopulta en pystyny enää edes juomaa vettä. Äiti vei mut sairaalaan veri ja nielu kokeisiin. Sit selviski et mulla oli Angina ja kun olin kans valitellu mun vasenta korvaa nii ku ne katto sen nii mulla oli siellä tosi paha korvatulehdus! Lisäks mulla oli vielä nestehukka kun olin ollu 2 päivää juomatta ja 3 päivää syömättä. Nyt syön varmaa 100 eri lääkettä, ja ne on kyl auttanu. Kurkku on paljon parempi mut huomasin eilen et oon kans saanu tulirokon... Eks mä oo jo tarpeeks vammanen mä kiroilin koko loppuillan!! Kuume on kans laskenu joten kyl tää tästä mutta voin kertoo et tää viikonloppu on ollu yhtä helvettiä! Toivottavasti kenenkään ei tarvii kokee samaa!

Tänään tuun tankkaa itteni täytee lämmintä teetä hunajalla ja tuun kattoo kaikkii leffoja. Lisäks oon nii onnellinen et mul on nii ihanii kavereita joille oon pommitellu viestejä koko tän ajan ku oon ollu kipeen. Kiitti et jaksatte muo<3


24 kommenttia:

  1. ihana blogi ! toi toppi on tosi kaunis :) ♥
    tätä blogia on ihana lukea !
    ps parane pian:) !
    http://lavieestbelle-edith.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. vooi sua koita parantuu! (:

    VastaaPoista
  3. Parane pian :)) Oot muuten laihtunu huomattavasti, ilmeisesti dietti on toiminu...? :)

    VastaaPoista
  4. voi toivottavasti paranet pian! :) <3

    voi liittyy mun bloginlukiaks jos haluut ;)

    http://justasimpleteenager-janina.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja joo käyn kattoo mut yritän lukea vain muutamaa blogia koska en ehdi lukea kaikkia:)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Voi ei :( Koita parantua :). Mites dietti? :)). Kuvien perusteella näyttäis toimivan :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon laihtunu 2½ kiloa!:) hyvin menee vaikka oon vähän poikennu siitä ''hätätapauksissa'' ;)

      Poista
  7. sulla on tekstissä hiottavaa.. on tosi ärsyttävää jos teksti on huonolla kieliopilla kirjoitettua.. yhdyssanavirheet on aika helppo korjata ja muutenkin. en nyt tiedä oliko tässä postauksessa mitään suuria virheitä, otti vaan päähän toi vimppa sana "muo" ja muistin aiemminkin lukeneeni täältä ärsyttäviä kirjoitusvirheitä xd sori tää nipotus mut se kyllä syö tätä sun hyvää blogia kun on välillä niin pahoja virheitä.. älä kuitenkaan ota nokkiis tästä kommentista vaan kaikkee voi oppii! :) ihana blogi muuten ja oot ihankuin malli! pistä ihmees jotain riparikuvii jos tuli sellasii räpsittyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tiedän! Oon 100% samaa mieltä kun sä! Mun pitäis uudistaa tää koko blogi! Kun nykyään en ehdi lukea telkstejämni läpi niin sitten noita kirjoitusvirheitä tulee aivan liian monia... Mun pitäis nyt vaan ottaa niskasta kiinni itteeni ja skarpata tän blogin suhteen! Lupaan parantaa kirjoitustani!

      kiitos kommentistasi!♥

      Poista
  8. miten oot saanu ton otsikon ja päivämääräyksen keskitettyy? :)
    + paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua se on tosi hankalaa selittää!! Ite mun kaveri teki sen joten en voi auttaa:( jotain siinä kai muokattiin HTML koodia ja jotain mut kysy joltain muulta joka saattais tietää paremmin!:)

      Poista
  9. mulla on noi samat housut ja on yhet mun suosikeista :)

    http://jennina97.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. hei mistä sait ne dieetti-ohjeesi?(: ja paranemisia sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sain ne Amanda Vulta. Yks amerikkalainen agentti joka auttaa muo mallinurallani:)

      Poista
  11. toi toppi on upee! ja oot muutenki tosi kaunis ja sull on ihana blogi :D

    VastaaPoista
  12. tee jooko riparipostaus!! :)omalla riparilla oli niin kivaa et ois kiva nähdä millasta sulla oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tekisin mutkun mulla ei oo melkee yhtään kuvia!! En kuvannut järkkärillä yhtään ja iphonella mulla on ehkä viis kuvaa... Sori! :(

      Poista