""

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Marshmallows


Veronica Maggio-Jag komer
Tässä yks biisi jota ollaan kuunneltu Gabin kanssa aivan liikaa tällä viikolla. On tosi hyvä vaikka onkin ruotsalainen.

Terveisiä täältä Gabin mökiltä, Mäntyharjusta! Istutaan tässä nyt viimeistä iltaa syöden dippivihanneksia, pelaten korttia ja kuunnellen musiikkia. On ollut oikein kiva viikko takana. Tulin tänne keskiviikko aamuna ja lähden huomenna. Ja kuten kuvasta näette niin heitin talviturkin!! En tiedä jos järvessä uiminen lasketaan mutta kuitenkin kävin uimassa. Ei edes ollut kylmää!
Pesin myöskin mun hiukset järvessä ekaa kertaa mun koko elämässä. Hiuksista ei tullut mitään silkinpehmeitä mutta tuli ainakin kokeiltua tuotakin. 
Torstaina lähdetiin koko päiväksi yhteen saareen jonne oli 30min matka veneellä. Saaressa me otettiin rennosti lilluen uimapatjalla ja kuunnellen musiikkia. Oltiin molemmat Gabin kanssa ekaa kertaa rannalla koko kesänä!! Tiedän ollaan vähän jälkeen jäänneitä:)
Billie Obam-J'aime la vie
Mulla ei ole kuvia jokaselta päivältä koska ajattelin että tästä postauksesta tulisi yli pitkä jos tunkisin kaikki samaan postaukseen. Mutta lyhyesti sanottuna niin ollaan joka päivä oltu veneellä ajelemassa, uitu, soudettu, syöty ihanaa mökkituokaa, sekä heitetty tikkaa. Olen itsekkin oppinut pelaamaan korttia sillä en ennen osannut ainuttakaan korttipeliä. Nyt sujuu Stress, Ristiseiska sekä Paskahousu kuin vettä vain, hahh :) no ei olen hävinnyt melkein kaikki pelit.... 
Perjantai iltana grillailtiin vaahtokarkkeja. En ole syönyt niitä pitkään aikaan joten maistu tosi hyvältä! Tehtiin samana iltana myös lettuja. Tätä dieettiä on tosi vaikee toteuttaa koska kun mä oon toisten mökillä mä en voi hirvesti vaikuttaa siihen mitä syödään. Siksi olen syönyt täällä sitä ruokaa mitä oli tarjolla, myös herkkuja. Heti kun tulen kotiin aion jatkaa dieettiä normaalisti. Käytiin kyllä lenkillä Gabin kanssa jotta saataisiin poltettua vähän kaloreita.
On ollut tosi kiva viikko. On paljon kivempaa olla kaverin kanssa mökillä sen sijaan että olisi yksin! Ainut miinus oli hyttyset ja hämähäkit. Itse kun pelkään hämähäkkejä kuollakseen ja olen tosi allerginen hyttysille mun jalat ovat ihan näpyllä ja turvoksissaan. Mutta kivaa oli ja seuraavalla kerralla Gabi tulee sitten meidän mökille!:)


5 kommenttia:

 1. tosta talviturkista et jos järvessä käyntiä ei lasketa ni mites talviturkki sitte heitetään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meressä:) ei oltu gabin kaa ihan varmoja että jos järvi lasketaan kun se on kuitenkin aina lämpösempää kuin merivesi:)

   Poista
 2. Kivoja kuvia, kyllä sun pitäis saada silti nauttia herkkuja vähän väliä :) onkos Gabi sun paras kaveri? Ootte niin söpöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en luokittele kavereita silleen et toi on paras ja toi on toisiks paras ja sillee. Mulla on tosi monta hyvää kaveria joita en ole ehtinyt vain nähdä kesän aikana ja siksi ehkä vaikuttaa siltä että mulla olis vaan yks kaveri, hahh;) mut mun ja gabin aikataulut on vaan sopinut yhteen:)

   Poista
  2. mut on gabi ehdottomasti yks läheisimmistä kavereistani <3

   Poista