""

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Rippijulat

The Wanted-Chasing the sun
Hei! Tästä onkin jo aikaa viime postauksesta! Mulla oli vähän ongelmia näitten kuvien kanssa ja tulin juuri Ypäjän kisaviikkojen kenttäkisoista joten en ole hirveesti ehtinyt keskittyä blogiini. Mutta olin viime lauantaina Gabin rippijuhlissa. Mä olin siellä perjantaista lauantaihin yötä koska mun piti aamulla laittaa sen hiukset ja meikata. Gabista tuli oikein nätti:)
Kirkossa oli kyllä aika pitkästyttävää... Mutta kyllä sen kesti. Ihan kohta mäkin meen ripille ja mulle tuli hirvee stressi puvusta, lahjatoiveista ja kaikesta muusta juhlasuunnittelusta!
Sitten mentiinkin herkuttelemaan Gabille. Kakkua, salaattia, pulla kaikkea ihanaa oli tarjolla! Oltiin tehty äiskän kanssa semmonen diili että saan syödä juhlissa niin paljon herkkuja kun jaksan koska mun pitää silti saada nauttia ruuasta eikä vaan elää näkkileivällä, hahh. No arvatkaapa jos mä käytin tilaisuuden hyödyksi!?
Sitten vielä heppalukijoille semmonen tiedote että starttasin tänään Ypäjällä turrarin. Koulusta tuli jotain 62% ja olin jaetulla kuudennella sijalla kouluosuuden jälkeen. Esteet meni puhtaasti ja olin jaetulla neljännellä sijalla niitten jälkeen. Mutta maastossa tuli sitten yksi kielto sarjan C osalle joten siinä sijoitus tippu. Olin 17:sta lopputuloksissa, mutta olisin ollut toinen ilman kieltoa... Elämä on!

Huomenna menen Gabin maalle lomailemaan pariksi päiväksi. Aamulla on aikainen herätys joten pitää mennä pakkaamaan. Tiedän olen taas myöhässä koska mulla menee pakkaamiseen vielä puol tuntia, sitten pitää laittaa itesnsä yökuntoon ja kun vihdoin nukahdan mulla on ehkä 5 tuntii aikaa nukkuu. Mut oli pakko tehä postaus koska viimesestä oli aikaa.

Öitä rakkaat lukijat!

10 kommenttia:

 1. oi hitsi, tää on iha sika kiva ! :) ihana toi mekko, oumaikaad rakastuin!!!! uus lukija:)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko sulla!! ja sit onnea mallijutuista(:! paljonko muuten oot pitkä ja painat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Mekko on kyll gabilta lainassa koska oma repes... Huomaa et oon vähä lihonnu! Mut oon180cm pitkä ja painan vähä yli 60kg:)

   Poista
 3. Ihana mekko! ja hyvännäköisiä noi ruuat (:  http://life-of-ann.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) mekko on kaverilta lainassa:)

   Poista
 4. ihanaa tää sun blogggggii (: uus lukija (:

  VastaaPoista