""

tiistai 21. elokuuta 2012

Last summer day


 T-paita, reppu ja kaulakoru on Amerikasta. Farkut on GT:stä ja takki ONLY:sta.
Helloou! Mitäs teille kuuluu? Itselleni kuuluu todella hyvää sillä sain aiemmin tänään ne niitit postissa jotka tilasin viimeviikolla! Nyt olen koko illan laittanut niittejä yhteen paitaani ja shortseihin. Ajattelin laittaa niitä myös bootseihini sekä yhteen ruutupaitaan mutta se saa jäädä myöhemmäksi sillä mun sormet on tosi kipeet kun olen vääntänyt noin 20 niitiä paljain käsin. Sormissani on pari haavaakin, mutta todellakin sen arvoisia!

Tässä eilisen asuni. Olen käyttänyt samaa paitaa ja korua aiemminkin mutta en keksinyt mitään muuta päällepantavaa. Olin jo miettinyt asun mitä minun oli tarkoitus käyttää mutta sitten aamulla kun olin pukenut shortsit päälle katsoin lämpömittaria ja päätinkin laittaa jotain vähän lämpimämpää. Aamulla oli nimittäin 16 astetta! Nyt todellakin huomaa että syksy on tulossa ja kovaan vauhtiin... Miten tää kesä taas meni näin nopeesti?
Koulun jälkeen menin syömään kiinalaista kaveriporukalla. Mun ja maisan oli aluksi tarkoitus mennä vain kaupunkiin viettää aikaa mutta kun nälkä iski ja törmättiin näihin niin päätettiinkin mennä kiinalaiseen. Siinä sitten vierähti reilu tunti rupatellessa ja kysellen kesän kuulumisia.
Kun mahat oli täynnä ja vatsalihakset kipeinä nauramisesta jatkoin kaupunkikierrostani Maisan kanssa. Eksyttiin sitten heti H&M:ään vaikka mulla perjaatteessa oli shoppailulakko... Ja kappas! Ostin sitten houkuttelevan näköisen korvakorun. Ja joo ei ole aito venytyskoru! En edes saisi käyttää semmoisia mallijutujen takia. Mutta oli niin hieno että oli pakko ostaa. Ja oikeastaan mun ei tarvitsisi enään olla shoppailulakossa sillä sen ideana oli että säästäisin rahaa mutta nyt kun sukulaissynttärit on pidetty niin rahatilanne on hiukan parantunut. 
Sitten makeishimo yllätti vuorostaan kun kävelimme Ben&Jerry's jäätelökioskin ohi niin siitä sitten napattiin vähän jätskiä matkaan. Taas kerran tuli todettua että parempaa jäätelöä kun Ben&Jerry's:iä ei ole olemassa! Eikö?;)
Mentiin nauttimaan jäätelöstä vastakkaiselle nurmikkoalueelle. Oli ihanaa löhöillä ja nauttia auringosta ehkä viimeistä kertaa tänä kesänä! Jäätelökin maistui paremmalta auringossa. Luvattiin toisillemme että tultaisiin vielä ainakin kerran tänä kesänä vaikkapa tekemään läksyjä koulun jälkeen samaan paikkaan. Läksyjä kun on niin paljon kivempi ja helpompi tehdä kaverin kanssa ja vielä kivassa paikassa.
Käytiin vielä Forumissa etsimässä kauluspaitaa johon voisin kiinnittää niittejä. Etsin valkoista ensisiaisesti mutta ei löytynyt ainakaan meidän pikaisen etsinnän jälkeen joten tyydyin mustaan. Saatte nähdä miltä se näyttää kun kiinnitin siihen pari tähtiniittiä ylihuomenna! Laitan paidan päälleni huomenna ja asukuvat julkaisen torstaina! Silloin julkaisen myös kuvat shortseita joihin kiinnitin myös niittejä!

Kun pääsin kotiin loppuilta kului suklaan, läksyjen Gossip Girl:in sekä musiikin parissa. Nyt on myös huoneen muodonmuutos saatu käyntiin sillä alettiin tyhjentää mun vanhaa akvaariota! Jess vihdoinkin saan sen pois huoneestani! Se vei niin paljon tilaa. Saan siis synttärilahjaksi maalata huoneeni, ja sisustaa sen uusiksi! Haluatteko että päivittelen huoneeni edistystä blogissanikin vai vasta kun se on täysin valmis? Tästä tulee niin jännää! Öitä♥
Cubus 19,90

16 kommenttia:

  1. ........'vaan' 16 astetta aamulla? Camoon tääl hädintuskin viis :D
    mut kiva toi cubuksen takki/paita/mikälie :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh:) en nyt tiedä missä asut mutta oli se aika kylmä jos vertaa siihen mitä aikasemmin on ollut aamuisin:) ja kiitti!

      Poista
  2. olipas kiva postaus! :D ♥
    ja laita sitä sun huoneen edistymistä!
    ps:oot kaunis

    VastaaPoista
  3. joo laita siit huoneen edistymisest kuvii :)
    miks et sais käyttää tollassii venytyskorui, et ees feikkei ?:o
    oot niin nätti :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl mä feikkejä saan käyttää! Mut en oikeita sillä malleilla ei saisi olla mitään ekstra lävistyksiä, tatuointeja yms:)

      Poista
  4. Millon sulla oli konfirmaatio? Mikset laittanu sieltä kuvii?:-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu vast riparil ja sieltä tuli otettua niin vähän kuvia että siitä ei olisi järkeä tehdä postausta:) ja mern ripille vasta kuukauden päästä. Ja silloin meen siis kirkkoon ja me pidetään juhlat:) siitä teen kyllä postauksen sitten!

      Poista
  5. edistyksestä! :) ja oliks siin sun vanhas akvaarios kaloja ?:D ahha mikä kysymys toi oli..XD jajaj ooot nii nätti linda, malliura ois kyl perfecto sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha:D kiitos ja oli siellä yks. Mut se oli niin kipee et se vaan kärsi siellä:/

      Poista
  6. tosi hauska postaus!:) toi kaulakorus on aivan ihana!
    täs mun blogi käy checkaa jos haluut ja liity vaik jos tykkäät:)?
    http://lavieestbelle-edith.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Täydellinen blogi! Ja oot niin kauniskin<3

    Käy kurkkaa munkin blogi ja liity ihmeessä lukijaks jos tykkäät:)

    VastaaPoista
  8. aivan ihania nuo takki ja kaulakoru!!:)

    VastaaPoista