""

maanantai 6. elokuuta 2012

Time to move on!

Macklemore - Can't Hold Us
Heei! Tässä juuri yritän väkisin pitää silmiäni auki jotta saisin väsättyä kasaan postauksen teille, edellisestä onkin jo sen verran aikaa että päätin vaikka väkisin tehdä tänään uuden! Heräsin nimittäin tänään klo 4 aamulla! Kyllä ajattelette varmaan että olen ihan sairas mutta tämmöistä tämä kenttäratsastajan elämä on... Mutta asiasta toiseen. Olin siis yötä Gabilla pe-la ja meillä oli tooosi hauskaa! Käytiin vuokraamassa leffat sekä ostamassa vähän makeisia. Ja kyllä söin karkkia, nyt mun on kai aika kertoa teille että olen lopettanut dieettini! Paparazzilla he käskivät minun lopettamaan dieetti koska olen vielä kasvavassa iässä. Ja onhan se ihan kivaa kun taas voi herkutella mutta kyllä mä silti tulen pysymään terveellisissä elämäntavoissani eli tulen syömään dieetin tapaisesti mutta en ole niin ankara itselleni.
Me höpöteltiin niin paljon että ei edes ehditty katsoa toista leffaa! Sinne meni taas hukkaan heitettyä rahaa. No mutta oli meidän höpöttelyt sen arvoisia:) 
Yksi suosikki biiseistäni tällä hetkellä! Timbuktu, kom och håll om mig. En tiedä mikä muhun on mennyt mutta nykyään rakastan ruotsalaisia kappaleita! Kai tää on vaan joku tämmönen hetken vimma koska olen ennen vihannut niitä. Mutta olen huomannut sen että kappaleista tulee 100 kertaa paremmat kun sanoja kuuntelee. Tämä Timbuktun kappalekin oli mielestäni ihan surkea aluksi mutta kun aloin kuuntelemaan sanoja siitä tulikin aivan ihana!
Seuratkaa Instagramista:) liduuu
Seuraavana aamuna tehtiin itsellemme vähän aamupalaa. Oltiin niin nälkäisiä että kunnon ruoka maistui heti aamusta. Ihanaa oli syödä kerrankin kunnonruokaa kun kotona tulee aina vaan syötyä muroja...
Mentiin heti aamusta sitten kaupunkiin shoppailemaan. Kävin myöskin Maisan kanssa kaupungissa maanantaina ja silloin löysin beigen nahkatakin joka minulla on päälläni sekä turkoosi vaaleanpunaisen t-paidan. 
Ostin Monkista Weekdaysta tämmöisen paidan. Olen pitkään halunnut ostaa sen mutta en tiedä miksi sitten en ole ostanut? :) Mutta nyt jokatapauksessa ostin ja laitoin heti päälle kun mentiin seuraavaan kauppaan. Olen ihan mahoton shoppailia kun en malta odottaa että pääsen käyttämään uusia vaatteitani! Aina kun ostan jotain laitan sen heti päälle vaikka se ei sopisi asukokonaisuuteen ollenkaan. Rakastan vain niin paljon jokaista vaatekappaletta jonka olen ostanut ja en ikinä malta odottaa että pääsen kotiin sovittelemaan sitä lisää:)
Gabi löysi itselleen liilat Vansit! Mielestäni ne ovat aivan ihanat mutta ei sovi ihan mun tyyliin. Yritän itse löytää myöskin Vansejä mutta jonkun muun värisiä. Olen jo niin kyllästynyt Conversseihin...
Tuossa näette päivän vaatteet. Nahkatakki H&M, neule Monki(gabilta lainassa) lasit H&M, kengät Converse, farkut GT, lompakko DKNY.

Oikealla kuva topista jonka ostin Zarasta. Olen niin pitkään himoinnut tuollaista rock tyylistä paitaa. Sopii täydellisesti niittien ja pääkallokorujen kanssa! En malta odottaa että pääsen käyttämään!
Mentiin vielä pikasesti Ciao coffee:hin syömään. Oli aivan ihanaa saada taas syödä jäätelöä ilman että tarvitsi ajatella että: apua nyt mä lihoon taas ja sit mun pitää mennä lenkille taas kun mä tuun kotiin jne.
Vielä semmoista että mulla on ollut hieman ongelmia tuon bloggerin käytön kanssa... Kun olen yrittänyt julkaista kommenttejanne kännykälläni olen vahingossa poistanut niitä!! En tiedä miten aina onnistun mutta nyt alan ymmärtämään miksi kaikki sanoo muo aina toheloks;) Eli en ole tarkoituksella ollut julkaisematta mitään teidän kommenteistanne vaan ihan vahingossa olen poistanut. Jos haluatte että vastaan kommentteihinne niin voitte kommentoida uudestaa ja tällä kertaa yritän olla poistamatta niitä! Mutta kiitos kuitenkin teille ehdin lukea suurimman osan niistä läpi! Olette ihania<3

26 kommenttia:

  1. näin sut lauantaina kaupungissa! olit hirmuisen nättinä ja olisin tullut morjenstaa mutta vilahditte sun kaverin kanssa niin nopsaa ohi etten ehtinyt:( jokatapauksessa olet yhtä kaunis livenä kuin kuvissa:) vaikka yleensä bloggereita ei edes tunnista livenä kun he näyttävät niin erillaiselta kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajjaa!Kiva jos näytän samalta livenä kun kuvissa:9 ei olisi kivaa jos kukaan ei tunnistaisi jos näyttäisin niin erillaiselta:D

      Poista
  2. Ihana postaus! :) Teillä taisi olla hauskaa Gabin kanssa ♥ :)Onko siis toi pääkallo paita Monkista ja jos on niin paljon se maksoi? Se on mun unelma <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monkisa ja makso kai 25e:) en muista tarkalleen:) ja oli tooosi kivaa:D

      Poista
    2. eiku sorisorisori!!! se on weekdaysta!! oon ihan sekasin... :)

      Poista
  3. Ihana nahkatakki ! Mistä on ?

    VastaaPoista
  4. ihmettelinki et miks mun kommenttia ei oo julkastu :D mut siis laitoin vaa et tykkään tosi paljon täst blogist ja et näin sut sillon joskus viikko sit tiistina (?) Helsingissä ku kävelit mun eessä :) oot tosi nätti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon tosi pahoillani! Ja kiva jos näit kaupungissa toivottavasti en tehnyt ihan hirveetä ensivaikutelmaa sulle!:) ja kiitoos<3

      Poista
  5. aaah, oon kade, oot nii nätti :)kaikki pojat varmaa kulkee sun peräs:)

    VastaaPoista
  6. Nam, mitä ruokia tässähä tulee itelleenki nälkä :DD. Kauniita kuvia :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oot niin luonnonkaunis voiettä:)

    VastaaPoista
  8. Oot tosi kaunis (:

    VastaaPoista
  9. oi sun blogi on niin ihana <3 oon oikeesti ihan rakastunu tähä ! (: ja oot toosi kaunis (:
    millä oot tehny sun bannerin? (: ku haluisin jonkun muun bannerin ku tekstin, mut oon vähä tälläne epänero ja en ees tiiä mitää hyvii muokkausohjelmii...:D jos nyt tajusit tästä mitään, ni oisin toositosi ilonen ja kiitollinen jos jaksasit vaivautuu auttaa ! (:
    täs viel osote sinne, niinku huomaat, toi banneri on tooosi tylsä../:
    http://korkojenkera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tosi paljon<3 käytin tosi monta eri kuvanmuokkaus ohjelmaa nii en muista kaikkia mutta kun tuo tosiaan oli mun mallikuva niin siinä oli valmiiksi jo vaalea tausta joten en tarvinnut rajaa mitään. Laitoin vaan ton kuvan powepointtiin ja muokkasin siihen mustat reunat sekä tekstin. Sitten muokkasin valaistusta ja kaikkia pikkusäätöjä picasassa:)

      Poista
    2. aa okei kiitos tosi paljon ! (: <3

      Poista
  10. mistä sun kaveri osti noi vanssit???? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jostain pikkukaupasta kaupungista, en muista nimeä:(

      Poista
  11. Tosi kiva postaus taas!(: Ja sellane korjaus kun tossa kuvassa missä on sun asu ja toi uus toppi kirjotit et vasemmassa kuvassa nii tarkotit varmaa oikeeta(:! Sori oon vähä piikutarkka joskus (; Oot tosi nätti Linda ja sitä vielä..oon aina miettiny et onko sun kaveris nimi ihan Gabi vai joku Gabrielle tai Gabriella :D Ja sanotaanko se sillai Gabi vai Gäbi?:D häirittee aina kun luen tekstiä kun en tiiä :D:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tiedän! ihan hyvä vaan että korjaatte sillä en itse kyllä olisi huomannut tuota!! ja se sanotaan Gabi:)

      Poista
  12. Ootpas sä kaunis ja tosi kiva blogi sulla! :)

    VastaaPoista