""

maanantai 17. syyskuuta 2012

Painting my room - finally!

 
Huhhu nyt on sitten selvitty hengissä tästäkin maanantaista. Päivä on sisältänyt minun kannaltani tuskaisia koulutehtäviä, mielin määrin naurua, keskittymisvaikeuksia, herkuttelua, Toven kanssa oleskelua, kaverisuhteiden selvittelyä, ratsastusta sekä huoneen maalausta. Oi kyllä! Huoneen maalausta!! Olen aloittanut huoneeni maalaamisen vihdoin. Mitkä värit valitsin saatte nähdä postauksen louppsa!
 
Ylläolevassa kuvassa näette kuitenkin lauantain osokseni. Lyhyt kertaus, eli: mustat korkokengät Dinsko 29 e jos muistan oikein. Niittibootsit myöskin Dinskosta 59.9 e. Dove dödö sekä Lorealin kasvojen puhdistusaine Anttilasta, ja hintaa en valitettavsti muista. Farkut JC Levis, 99.9e. 
Menin sunnuntaina Cessin kanssa  K-rautaan etsimään sopivia maaleja huoneeseeni. Oli hurjan vaikea päättää mitä ottaisi mutta lopulta päädyimme valkoiseen pääväriin ja vaalean ruskeaan hiekan väriseen sivuväriin joka tulisi yksittäiselle seinälle.  
farkut5
Syötiin välipalat K-raudan pikkuruisessa kahviossa jotta saataisiin pahin nälkä karkoitettua. Maaliostosten jälkeen suuntasimme S-markettiin ostamaan ruokatarvikkeita päivän gourmet ruokaamme varten. Aateltiin leikkiä vähän masterchefiä Cessin kanssa kotona. Suunnitelmana oli tehdä italialais tyyppistä fusilli pastaa crema di pollo kastikkeella. Namm!! Idea lähti siitä kun kerran söin sitä Va Pianossa ja maku oli aivan taivaallinen! Kaupassa sitten vähän innostuttiin ja ostettiin kaikkia herkku salaattitarvikkeitakin sekä uunituoretta leipää.

Kotiin tultua laitettiin pasta kiehumaan ja rapsutettiin vikat tapetinjämät lastalla pois seiniltä. Vedettiin samalla pari reikää seinään mutta onneksi on keksitty tasoitusaine!
farkut11
Ruoka oli älyttömän hyvää vaikka se olikin jo ehtinyt jäähtyä siinä vaiheessa kun olin saanut otettua kuvat blogiini... No onneksi on keksitty mikro! Ruoka oli muuten ihan hyvää vaikka vähän palaneelta maistuikin, jep tää kokkaus ei taida olla ihan mun vahvuuksia!
Cessi lähti kotiapäin melkein heti ruokailun jälkeen ja jäin sitten yksin maalaamaan huonettani. Täytyy myöntää että kun vedin ekan vedon telalla oli vaikea uskoa että tämä oikeasti olisi totta! Mun ällöttävät dalmatialais tapetit oli poissa ja niitten sialle tulisi kaunis lumenvalkoinen seinä! Maalasin ensimmäisen maalikerroksen eilen illalla ja tänään vedin heti kotiintultua toisen. Huomenna maalaan vaaleanruskean seinän ja sitten pääsen lajittelemaan kaikki tavarani. Mitkä lähtevät kaatopaikalle ja mitkä jäävät. Sitten saan uuden sängyn ja sen jälkeen alkaa varsinainen sisustus!
Tässä värit maaleista mitkä valitsin. Valaistus on niin uskomattoman huono ettei väreistä saa mitään selvää... Ylempi väri (Paperi) on paperin värinen, eli todella valkoinen. Valitsin värin koska halusin seinieni näyttävän puhtailta ja huoneeni avarammalta. Alempi väri (Talkki) on vaalean hiekan värinen. Mutta ei yhtä harmaa kuin talkki on oikeasti. Väri oli mielestäni hyvä tasapaino valkoiselle ja tuo huoneeseeni lämpöä. 
farkut18
 Tässä kuvassa näette värieron uuden ja vanhan värin kanssa. Tosin valaistus on jälleen kerran niin huono ettei ero ole kuvassa niin suuri mutta sen huomasi kyllä ihan selvästi kun katsoi paljain silmin. Olen niin onnellinen ja tyytyväinen maaleihin tähän asti! Katsotaan nyt miltä se vaaleenruskea näyttää seinässä. Uskon lopputuloksen olevan hyvä! Nyt menen siivoomaan vähän sotkuja huoneestani ja pesen pensselit. Onneksi jaksoin ryhtyä tähän huoneen remppaukseen sillä se on todellakin sen työn arvoista!

4 kommenttia:

  1. oot ihan älyttömän nätti! :)
    http://onlymeandyou-milja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. mikä kysymys? ja en vastaa tuohon julkisesti

    VastaaPoista