""

torstai 20. syyskuuta 2012

"never waste a minute thinking about people you don't like"

 
lipstick14
lipstick2
lipstick8
lipstick19
lipstick13
lipstick9
 
Army jacket ONLY/boots Dinsko/shorts H&M/ sunglasses H&M/ backpack from America/ rings Glitter,H&M,JC,GT/ knitt H&M/ scarf H&M/ shirt ZARA
 
Olin keskiviikosta torstaihin siellä telttaretkellä koulun kanssa. Lähdettiin eilen joskus kahdentoista aikoihin liikkeelle. Me kävelimme 2 tuntia rinkat selässä sipoon metsissä, sateessa ja kuravellissä. Ei ollut mikään paras mahdollinen keli mutta olin niin innoissani ettei pienet esteet haitannut. Kun vihdoin saavuttiin leiripaikkaan pystytettiin teltta ja laitettiin nuotio palamaan. Istuskeltiin melkein koko ilta nuotion ääressä jutellen ja grillaillen makkaraa. Loppuillasta leikittiin leikkiä nimeltään murhaaja. Oli tosi kivaa ja hyvä yhteishenki kaikilla. Nukkuminen oli vähän hankalaa koska telttaamme oli tullut tosi paljon vettä. Jouduin sitten nukkumaan mun kaverin kanssa puulaavussa. Sinne tuuli tosi paljon ja oli hirmu kylmä!! Pelkäsin että joku karhu olisi tullut syömään minut yöllä mutta onneksi ei tullut, haha! Aamulla oli sitten aikainen herätys koska minun isäni tuli hakemaan minut yhdeksältä lähellä olevalta parkkipaikalta. Pakkasin kamppeet ja lähdin vaeltaa parkkikselle joka oli 15 minuutin kävelymatkan päässä. Iskä ajoi mut kotiin jotta ehtisin suihkuun, syödä ja laittaa itseni valmiiksi illan mallikeikkaa varten. Kerron siitä enemmän seuraavassa postauksessa! Mutta sanon vaan että oli tosi kivaa ja upea kokemus!
 
Huomenna me lähdemme sitten kauden viimeisiin kenttäkisoihin Niinisaloon. Yövymme Ikaalisten kylpylässä joten ratsastuksen ohella pääsee sitten rentoutumaan kylpylässä. En tiedä miten saan tehtyä postauksen reissun päältä joten kuulette minusta varmaan seuraavan kerran maanantaina. Heippa ja hyvää yötä!

 

26 kommenttia:

 1. Oii vitsi didä bildena e kiviga , o annors också super kiva postaus <3 !!

  VastaaPoista
 2. Oii vitsi didä bildena e kiviga , o annors också super kiva postaus <3 !!

  VastaaPoista
 3. Ompa kiva huomata kuinka oot muuttunut tässä blogihistorian aikana ja löytänyt omanlaisen, persoonallisen tyylin! Uskon, että susta tulee roolimalli vielä monelle, ellet jopa sitä ole jo!
  Sun postauksia on aina ilo lukea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Ja tämä kommentti sai kyllä mut taas niin hyvälle tuulelle. Kiitos tosi paljon<3

   Poista
 4. oot upee ja ihailen sun tyyliäs! :-*

  VastaaPoista
 5. LIIKAA YKSITYISKOHTIA! PÄÄ RÄJÄHTÄÄ :( tai sit on vaa liian myöhä lukea postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Kannattaisi vaikka ottaa käsikoru pois tai jotain, koska esim. ton paidan kaulus on itestään jo tosi koristeellinen. Noi niitit kolmessa vaatekappaleessa ei oikein sovi yhteen, eli pitäisi olla vaan yhessä tai kahessa korkeintaan.

   Poista
  2. Mun mielest toi asu on iha sairaan upee ja noi kaikki yksityiskohdat just tekee siitä upeen... Ei tarvii mitään ottaa pois! (:

   Poista
  3. Ano1

   En nyt tiedä jos tarkoitit että tekstissä on liikaa yksityiskohtia vai asukokonaisuudessani? Mutta jokatapauksessa niin jos kyse oli tekstistä niin myönnän kirjoittaneeni sen taas niin myöhään ja niin kiireessä etten ehtinyt oikein miettiä. Ja jos kyse on asusta niin kaikilla on omat tyylinsä ja itse näin parhaakseni pitää juuri näitä asusteita asussani:)

   Poista
  4. Ano2 Ja kiitti vinkistä mutta olin tyytyväinen asuuni juuri tälläisenä:)

   Ano3 kiitos tosi paljon! Hyvä että tykkäsit:)

   Poista
 6. oot maailman kaunein... kateellinen olen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) ja en mä nyt todellakaan maailman ole! Mutta kiitti kuitenkin:)

   Poista
 7. oii, oot aina vaan kauniimpi!:)

  www.diaryofhenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. sulle sopii tositosi hyvin punaset huulet! :)

  VastaaPoista
 9. tosi ihania kuvia ja koiras on ihanaihana <3

  VastaaPoista
 10. oioi oot niin upee ilmestys!! eksyin tänne blogii sattumalta ja oli kyllä pakko heti liittyy lukijaks :)

  brokenheeels.blogspot.com

  VastaaPoista