""

maanantai 24. syyskuuta 2012

S.Oliverin vaate-esittely!

 

Kävin torstaina S.Oliverin vaate-esittelyssä. Minut oltiin buukattu malliksi esittelemään heidän vaatteitaan. Olin siellä kello neljästä kahdeksaan ja sanon vaan että aika meni aivan liian nopeasti! Neljä tuntia kuulosti pitkältä ajalta mutta loppujen lopuksi se oli melkeinpä liian lyhyt aika. Aluksi kun tulin tähän tapahtuma tilaan minut otti vastaan nuori nainen joka ohjasi minut takahuoneeseen ja opasti minut alkuun. Minun oli tarkoitus esitellä kahta eri vaateyhdistelmää. Vaihdoin vaateyhdistelmää 30min välein jotta asiakkaat näkisivät eron vaikka olisivatkin vain lyhyen aikaa tapahtumassa.
Malleja oli yhteensä viisi. Kolme naismallia ja kaksi miesmallia. Yksi naismalli esitteli S.Oliverin Casual mallistoa, toinen Selection mallistoa ja minä QS mallistoa. Mallistoa jota esittelin oli suunnattu nuorille. He sanoivat että vaatteet on tarkoitettu 20-30 vuotiaille mutta mielestäni ne sopisivat paremmin vähän alle ja vähän yli 20 vuotiaille. Pelkäsin vaatteiden olevan ihan hirveitä mutta yllätyin positiivisesti kun näin mitä pukisin päälleni. Pidin erityisesti persikan värisestä neuleesta ja sen alla olevasta kauluspaidasta! Olisin voinut käyttää niitä ihan arkielämässäkin. Boyfriend tyyliset farkutkaan eivät olleet niin pahat. Vähän lyhyet ehkä mutta muuten istuivat hyvin ja olivat mukavat jalassa. Ainut vaatekappale mitä en ehkä itse voisi käyttää on tummansiniset farkut joissa oli valkoisia pilkkuja. Ne eivät olleet ihan minun tyyliset mutta varmasti jollekkin muulle mieluisat!
Minun ja kahden muun naismallin oli tarkoitus kävellä vieraiden joukossa vähän catwalk tyylisesti ja pysähtyä tekemään poseerauksia. Alkuksi olin vähän hukassa siitä että minne nyt piti kävellä ja mitä tässä pitää tehdä mutta hetken päästä kaikki meni loistavasti. Jäätin juttelemaan vieraille ja esiteltiin ylläolevia vaatteitamme, kehuskeltiin merkkiä ja hymyiltiin. Kahden muun naismallinkanssa juttua riitti joten välillä huomasimme jääneemme nurkkaan höpöttelemään kun olisi pitänyt kävellä ympäriinsä esittelemässä vaatteita. Porukka oli todella ystävällistä ja avoimia. 
 
En saanut kuvia tilasta jossa kävelimme mutta se oli niinkuin vaatekauppa jonka keskellä oli pitkä suora käytävä jossa me sitten käveltiin. Tila oli täynnä värikkäitä vaatteita ja ihmisiä ihastelemassa niitä. Vaaterekkien sekaan oli laitettu pöytiä joitten päällä oli sormiruokaa esitteitä ja käyntikortteja. Tilaisuudessa oli paljon ulkomaalaisia jotka harkitsivat S.Oliverin jälleenmyyntiä ulkomaille. Siinä samalla sain itsekkin harjoitella englannin taitoja kun asiakkaat tulivat kovasti juttelemaan.
Tilaisuus oli rento ja siksi me mallit saatiin itse laittaa hiukset ja meikit. Käytiin aina korjaamassa meikkejä samalla kun vaihdoimme vaatteita. Minun oli tosi vaikea kuvata mitään blogiini koska en viittinyt räpsiä kuvia siinä samalla kun kaikki muut mallit katsoivat. Siksi pahoittelen kuvien monipuolisuutta!
Tässä kuva meidän pukuhuoneesta. Tilaisuus pidettiin Siltanen-ravintolan sekä S.Oliverin tiloissa. Meidän takhuone oli jossain toisessa ravintolassa ihan S.Oliverin tilojen vieressä. Jouduttiin änkeä vieraiden keskeltä ja vaaterekkien välistä palo-oven kautta takahuoneeseen. Kuvassa näette minkälainen kaaos oli takahuoneessa kun kaikki heitti nopeasti vanhat vaatteet jonnekin ja vaihtoivat uusiin.
Päivän jälkeen oli tosi hyvä fiilis koska kaikki meni hyvin. Olin todella iloinen siitä että ensimmäinen mallikeikkani oli tämmöinen rento ja semmoinen mistä jäi hyvä fiilis. Toivon todellakin ettei tämä ollut ensimmäinen ja viimeinen mallikeikkani! Ja jos oli niin saan olli iloinen ja kiitollinen siitä että sain kokea näin hienon kokemuksen edes kerran. Ja sain siis tämän keikan Clamosin kautta, en paparazzin!
 

 

6 kommenttia:

 1. Kiva että pääset eteenpäin mallin urallasi! Tsemppiä jatkoon! Vähän pisti silmään toi kun kerroit, ettet voisi missään nimessä käyttää noita housuja. En kyllä itse julkisesti arvostelisi vatteita, joita olen edustanut ja yrittänyt myydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo julkaisin vahingossa tämän postauksen ennenkuin olin kirjoittanut tekstin valmiiksi. Ei ollut tarkoitus jättää sitä noin, en vain muistanut lukea sitä läpi ennenkuin julkaisin :/ nyt olen tosin muuttanut sen, ja olit ihan oikeassa. Ei merkkiä mitä on edustanut voi moittia :)

   Poista
 2. ihana postaus ja oot tosi kaunis! :)
  ps. millo julkistat linkkaa blogisi voittajan?:)

  http://dontstartwhatyoucantfinish-sanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja yritän parhaani mukaan saada sen postauksen valmiiksi! En ole vieläkään saanut sähköpostiin vahvistuksen viideltä eri bloggaajalta! Ärsyttää! PItää nyt vain sitten valita 2 uutta ja niillä mennään. :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja ihanalta näyttää nuo vaatteet :)

  VastaaPoista