""

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Model Hunt castingin tulokset...

model hunt

Wohooo!!! Olin ihan varma ettei mua valittaisi mutta toisin kävi! Nyt olen kyllä niin iloinen etten sanoin voi kuvaillakkaan tätä tunnetta. Toivottavasti saatte selvää tuosta tekstistä. Tuo on siis kuva sähköpostista jonka sain eilen Fashion Model Agencylta, ja jos joku ei nyt näkisi tuota tekstiä niin siinä lukee että minut on valittu kahdenkymmenen parhaan joukkoon model hunt kisassa. Tulen esiintymään näytöksissä ja olemaan kuvauksissa kevään aikana ja sitten saa vaan toivoa parasta. Sillä joka viikko yksi tyttö putoaa kunnes lopulta on enään 12 parasta mukana. Jos minut valitaan 12 parhaan joukkoon pääsen luultavasti mukaan reality tv-sarjaan joka näytettäisiin FOX kanavalla ensi syksynä. Tämä riippuu siitä jos tämän vuoden model hunt ohjelma saa paljon katsojia silloin he tekevät toisenkin tuotantokauden. En olllut uskoa silmiäni kun luin tämän sähköpostin sillä tämä voi todellakin muuttaa elämäni! Jos voittaisin (jos!) niin pääsisin Milanoon tai Pariisiin tekemään mallintöitä! Mutta nyt keskityn vain tähän hetkeen ja yritän syödä terveellisesti ja pitää huolta ihostani ja hiuksistani. Olen menossa nyt sunnuntaina catwalk kurssille sillä kävelyäni pitää hioa.. Ja sitten minusta otetaan uuden mallikansio kuvat vissiin ennen joulua.


PS!! Nyt olen vastannut KAIKKIIN kokommentteihin tämän kuukauden aikana joten jos olette kaivanneet vastausta kysymyksiinne niin käykää nyt katsomassa. Kommenttien vastailu unohtuu aina, mutta yritän skarpata nyt! Jatkakaa vain kommentoimista koska minähän luen ne kuitenkin ja yleensä ne ovat tosi piristäviä. Mutta jatkossa lupaan vastata niihin heti kun julkaisen ne:)

24 kommenttia:

 1. onnee tosi huimasti!sul on kiva blogi ja hienoi kuvii (-:

  VastaaPoista
 2. jeeij så glad fö din skull, grattis! :))

  VastaaPoista
 3. Oi onnea! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. vau! ansaitset ton todellakin! onneks olkoon! :)

  VastaaPoista
 5. ONNEAA!! Mähän sanoin, että tulet vielä menestymään!! Että susta tulee Suomen uus Suvi Koponen! Sulla on kaikki mahollisuudet voittaa, ku muistat vaan olla oma ittes ja eikä esittää mitään roolia :)) Pystyt siihen :) Olen varma siitä :))
  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! No ei nyt ehkä sentään vaikka olisihan se niin unelmien täyttymys kun vain voi olla jos saisin samanlaisen uran kun suvi koposella!! Mutta kiitos jenna, oot nii ihana ku jaksat aina tsemppaa:)

   Poista
  2. Eipä tuo mitään :)) Ole hyvä vain :))

   Poista
 6. Onnea sulle! :)

  Liity lukijaksi myös mun blogiin ja kommentoi ;)

  Http://jassu123.blogspot.com/

  -jasmin

  VastaaPoista
 7. WOOOU! grattis Linda <3 kämpa på!!

  VastaaPoista
 8. onnea ihan tosi paljon! ihan mieletön juttu :)

  VastaaPoista
 9. Mitä maksaa catwalk-kävelytunti, entä uudet mallikuvat Fashion Model Agencyllä? Hieno homma kun pääsit jatkoon ;) Olen tosi iloinen puolestasi. Tsemppiä myös jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se kävelytunti on kai jotain 25-30e tunti tai 2 tuntii en muista tarkalleen. Enkä tiedä monta tuntia yks kurssi on he lähettävät sähköpostissa lisätietoa tänään illalla. Ja mallikansiokuvat on jnoin 300e, kolmella eri lookilla. En ole vielä perehtynyt siihen niin paljoa mutta toivon joululahjaksi ne kuvat koska ne ovat aika kalliit..:)

   Poista
 10. Hei mahtavaa, onnea sulle sinne :)

  VastaaPoista
 11. hei! vähän tarkennusta tohon kisaan:) eli meitä valittiin eka 10 kilpailijaa jo elokuussa, ja minä esim olen päässyt tekemään sen kautta jo kaksi näytöstä. me jo valitut esiinnyimme ihan i love me messuilla muotipuolen isolla lavalla simin näytöksessä kolmena päivänä. toivottavasti fashionmodelagency nyt vihdoin tarkentaisi näitä tietoja meille "vanhoille" ja teille "uusille". toisaalta, meidät kinuttiin töihin messuille myös, nimittäin juuri jakamaan flyereita kaikille vastaantulijoille ja pyytämään koekuvaukseen pisteellemme. saa nähdä miten tämä homma etenee, innolla odotan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon!! en oikeesti itsekkään ole ihan kartalla tästä mutta nyt tiedän vähän enemmän ainakin. Kun olen yrittänyt kysyä heiltä kaikkea olen saanut vain ympäripyöreitä vastauksia joista en saanut mitään selvää... Haluaisin tietää kunnolla että mitä tässä nyt tehdään ja kuinka moneen näytökseen/kuvaukseen pääsen ennen sitä kuvattavaa finaalia. Tää on jotenkin ihan sekavaa mutta kai sen sitten ajanmyötä ymmärtää mihin oikein on osallistumassa:)

   Poista
 12. juu eipä mitään:) kaikki keneen oon tutustunu tän homman kautta on kans ihan pihalla:D ei saa mihinkään kunnollista vastausta! toivotaan että kohta kuuluis jotain uutta ja siellähän me luultavasti nähäänkin sitte!:)

  VastaaPoista