""

lauantai 26. tammikuuta 2013

FIREWORKS

breakfast2Hotellilla nautin aamiaiseksi joka päivä tuoreita hedelmiä, suklaa croisanttia, tuoremehua ja leipää samalla kun katselin maisemia parvekkeelta. Aamut olivat kyllä ihania aloittaa näin!
breakfast1dubai3dubai4
Kävin aamupäivällä hotellin uima-altaalla lukemassa kirjaa ja juomassa vesimelonismootihieita, namm! Juoksin kokoajan allasbaarissa ostamassa lisää smoothia koska se olivat niin hyviä! Semmoisia ei suomesta saa yhtä halvalla joten päätin samantien juoda vuoden smoothiet kerralla...
Tänä aamuna oltiin kaikki nukuttu tosi pitkään ja aamulla löhöiltiin hotellihuoneessa katsoen TV:tä. Tylsää että heitimme hukkaan melkein puolet päivästä kun suomessakin sitä TV:tä voi tosiaan katsoa, emme ehtineet tehdä päivällä mitään muuta kuin olla pari tuntia altaalla ja sitten lähdimme heti Dubai Creekiin katselemaan maisemia ja syömään.
dubai2dubai1dubai5dubai6Joen varrella oli paljon kojuja jotka möivät halvalla kaikkea ''krääsää''. Itse ostin vain Iphone kuoria ja LV:n lompakon sieltä. Joen varrelle oltiin laitettu kojujen ympärille eri maiden nähtävyyksiä kuten vapaudenpatsas, London bridge, amerikkalaisia pikaruokaloita, huvipuistolaitteita ja paljon muuta. Nämä kojut sijaitsivat ihan joen vieressä jossa oli paljon ravintolalaivoja. Kävimme katsomassa yhtä joka näytti mieluisalta ja päädyimme lähteä pienellä ajelulle. Meille tarjoiltiin drinkit ja alkupalat. Siellä oli iso seisovapöytä jossa tarjoiltiin ruokaa jokaiseen makuun. Vene oli tupaten täynnä ja monella oli mukanaan lapsia. Voitte ajatella millainen meteli siellä oli kun lapset kirkuivat ja ryömivät pöytäsi alla. Ei ollut kyllä ruokarauhaa ollenkaan. Mutta ruoka oli kumminkin hyvää, ohjelmanumerot kivoja ja maisemat hienoja!
dubai12dubai8dubai7dubai9raketit
Kun ruokailimme taivaalle ilmestyi kauniita ilotulitteita joita sitten ihailimme. Tunnelma oli kyllä hyvä siellä jos ei niitä lapsia lasketa mukaan... Laivakin oli iso ja hieno mutta en suosittele että käytte tämmöisellä risteilyllä jos joskus käytte Dubaissa.
dubai11
Tämä päivä olikin vähän lyhyempi, mutta ehdittiin silti tehdä edes jotain järkevää ja oli tämäkin kokemus!

Sitten huonoja uutisia. Minunhan piti lähteä nyt lauantaina (eli huomenna) Tallinnan risteilylle kummitätini kanssa. Me oltiin suunniteltu tätä jo pitkään ja tämän oli tarkoitus olla joulu/ripari lahja minulle. Nyt kuitenkin tänään sain viestin häneltä että on sairaana eikä kuume tahdo laskea, eli tämä reissu siirretäänkin kevääksi. Harmittaa kyllä tosi paljon koska olin odottanut tätä niin pitkään mutta toisaalta sinne on kivempi mennä keväämmällä kun on jo vähän lämpimämpää. Mutta minkäs voi, toivottavasti hän nyt paranee pian!

4 kommenttia:

  1. sun blogia on aina yhtä ihana lukea ku kirjotat niin sujuvasti ja muutenkin oot niin uskomattoman kaunis!:) x

    VastaaPoista