""

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

jeep.pngsafari2Tässä teille viimeinen lomapostaus Dubaista. Tämä oli vasta neljäs päivä lomasta ja kolme oli vielä jäljellä. Syy miksi en ottanut yhtäkään kuvaa tämän päivän jälkeen on se että sairastuin Jeeppi safarilla. Kotiin tultua minulle nousi 39 asteen kuume eikä se halunnut laskea sitten millään! Makasin sängynpohjalla loppureissun syöden murjoja ja katsoen vanhoja leffoja mitä TV:stä tuli, juuri sitä mitä olisin yhtä hyvin voinut tehdä kotona... Mutta ainakin neljä ensimmäistä päivää lomasta olivat onnistuneita joten olen iloinen siitä.
safari1safari3safari7Lähdimme ajamaan aavikolle iltapäivällä neljän aikoihin. Kahden tunnin ajomatkan jälkeen saimme hieman jalastella dyyneillä ja silittää kameleja ennenkuin lähdimme ajamaan dyyneille. Tämä oli toinen kertani Jeeppi safarilla mutta en muista mitään edellisestä kerrasta koska olin niin pieni.
safari5safari4safari6safari8safari10safari14safari9safari11safari12safari13safari15Saimme kokeilla laskea dyyiniä alas lumilaudalla ja vaikka en koskaan ennen ollut kokeillut lumilaudalla laskemista en kaatunut kertaakaan. Se oli kyllä tosi kivaa ja helppoa koska lauta meni niin hitaasti hiekalla. En kyllä pysyisi pystyssä jos yrittäisin samaa laskettelurinteessä.
safari16safari17safari18safari20
Kun oltiin ajeltu dyyneillä ja katsottu auringonlasku ajoimme pieneen leiriin jossa ruokailimme samalla kun katsottiin erillaisa tanssiesityksiä. Itse en pitänyt leiristä niin paljoa koska siellä oli noin 70 turistia ängetty istumaan pienille matoille ja ruokapöytinä toimi hiekkasäkit joiden päälle oli heitetty pöytäliina. Muutenkin ruoka tuntui olevan vähän epähygieenistä kosk jotkut turistit ottivat suoraan käsin esim salaattia. En itse syönyt paljoa siellä välttääkseen sairastumisen, mutta se ei auttanut. Viimeinen puoltunti leirissä oli täyttä tuskaa koska tuntin jo olevan sairastumassa ja se tungos ja kova intialainen musiikki ei ainakaan helpottanut. Safari oli silti kiva kokemus ja kuitenkin päällimmäisenä mieleen jäi positiiviset asiat.

21 kommenttia:

 1. ihan sairaan hienoja kuvia !!!!! <3

  VastaaPoista
 2. jos sä siitä ruoasta oisit sairastunu se ei ois tullu niin nopeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. välkky sä :D ei se varmaan tarkottanukkaa sitä, et sairastu ruuasta..

   Poista
  2. "Muutenkin ruoka tuntui olevan vähän epähygieenistä kosk jotkut turistit ottivat suoraan käsin esim salaattia. En itse syönyt paljoa siellä välttääkseen sairastumisen, mutta se ei auttanut."

   Tais tarkottaa mut never mind... ;)

   Poista
 3. vaaaaau, sika hienoja kuvia ! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Muutenkin tää sun blogisi on tosi ihana :)

  http://fashionfriendsandfootball.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vautsi kun hienoja kuvia ja oot myös tosi kauniin persoonallisen näköinen! :--) oli varmasti kiva reissu mut harmillinen toi sun sairastuminen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii oli:( mutta muuten kyllä tosi kiva reissu! :D ja kiitos!

   Poista
 6. Upeita kuvia dyyneillä! Olis muuten aika hauskaa laskea lumilaudalla tuollasta hiekkamäkeä pitkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se oli kyllä hauskaa! suposittelen jos joskus olet menossa safarille tulevaisuudessa ;)

   Poista
 7. Vau! Upeita kuvia!! Ja mikä valotus ja mahtava kuvauspaikka :)). Sekä kaunis ja lahjakas malli :)

  VastaaPoista
 8. ah mitä kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
 9. U look great! Lovely post
  http://idareyoutobefashion.blogspot.ro

  VastaaPoista