""

torstai 17. lokakuuta 2013

TALLIN CALLIN'

muotimessut11

Hyvää syyslomaa! Tässä nyt yks kuva musta messuilta (en ehi/jaksa muokkaa lisää kuvia nyt koska kiire pakata ja nukkumaan). Jos haluatte voisin laittaa videon näytöksistä? Siinä saattaa kestää hetki koska mun pitää muokata se ja kaikkee mut mitä mietitte?

Mä oon lähössä huomenna tallinnaan mun iskän kanssa shoppailu/kylpylä lomalle. Laiva lähtee 11.30 aamulla enkä ole vielä edes aloittanut pakkaamista!!Muutenkin koko viikko ollut superkiireinen enkä ole ehtinyt ottaa mitään kuvia blogia varten.. Nyt kuitenkin saatte reissun jälkeen postauspommin kun tulen kuvailemaan tooosi paljon risteilyn ajan. Me tullaan takas sunnuntai illalla ja olisi tarkoitus olla yhden päivän spassa jolloin löhöilen koko päivän eri hieronnoissa ja hemmottelen itseni pilalle... :D samana päivänä käyn myös kampaajalla muuttamassa vähän mun hiusten ilmettä! En kerro vielä mitään millaiseksi aion leikata/värjätä se jää nähtäväksi mutta toivottavasti lopputulos miellyttää. Mä aion myös värjätä mun ripset koska olen kyllästynyt käyttää meikkiä niin paljoa kun mulla on kumminkin hyväkuntonen iho niin ei tarvitsisi enään meikata yhtään jos saan ripset nyt värjättyä. Onko kukaan teistä värjänny ripsiä? Kannattaako se?

Tavoitteena olisi löytää tallinnasta rikkinäiset boyfriend farkut, iso musta kangas/nahkatakki, printtikaulahuivi, feikki turkistakki ja jotain perus paitoja ja hameita syksyks. Olen nykyään alkanut käyttämään aika paljon hameita ja mustii ohuita sukkiksii sen alla koska en jaksa joka päivä pitää tylsiä saman sävyisiä farkkuuja. Hameilla saa asuun jotenkin paljon enemmän ilmettä ja muutenkin tykkään käyttää hameita paljon. Kohta vaan on liian kylmä käyttää niitä ja saan vaihtaa ne toppahousuihin... No mutta nyt kun vielä voi pukeutua muuhun kuin toppavaatteisiin niin yritän kuvailla mahdollisimman paljon asukuvia teille varastoon ;)

Päivittelen taas alkuviikosta! ja ainiin Instagramista voitte seurailla mun matkaa (@lindaekroth) sieltä näette myös etukäteen millaiset mun hiuksista tulee :o

3 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin upee! huhhui :-) se video ois mahtava!

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Itse värjäsin ripset pari päivää takaperin.. Ensimmäistä kertaa.. Petyin pahasti. Ero on todella pieni! Odotin että voin jättää ripsivärin laittamatta mutta ei! :D Itse en maksaisi uudestaan tästä :) mutta kannattaa koittaa jos sittekki olis sun juttu :3 Mutta itse rupesin juuri haaveilemaan ripsienpidennyksistä, eikö neki oo maholliset? :D Ehkä ne olis vähä näyttävämmät :)

  VastaaPoista
 3. Millä muokkaat sun kuvat? (:

  VastaaPoista