""

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

BABY PINK.

pink17
PINK7
pink14
pink15
pink18
pink19
PINK5
PINK12
PINK8
PINK6pink4PINK11pink3
JACKET FROM OASAP//SHOES NELLY//JEANS PULL&BEAR//BAG H&M//RINGS GT//POLO ZARA//SHADES GT//WATCH RIVADO

Terveisiä Ypäjältä! Täällä olen parhaimmillaan kisailemassa kauden ensimmäisiä kenttäkisoja ja alku näyttää todella lupaavalta... koulu meni täydellisesti ja samoin rataesteet, tai sitten ei hahah :D En ole koskaan ratsastanut näin huonosti! Saatiin huonoimmat prosentit ikinä kouluradalta ja otettiin 8 virhepistettä esteiltä. Nyt mulla on vähän taukoa ennen maasto-osuutta ja käytänkin tilaisuuden hyväks kirjoittamalla teille.

Sain torstaina postissa tämän uuden ihanan kevättakin OASAP.com nimisestä vaatenettikaupasta. Tilasin takin vajaa 3 viikkoa sitten ja nyt se saapuikin juuri sopivasti samaan aikaan kuin kevätsääkin. Tykkään tosi paljon siitä että takki on rento ja enemmän neuleen mallinen, mutta se on silti lämmin. Mulla on päällä M kokoinen takki ja se tuntuu ihan sopivalta, joten koot ovat aika samoja kuin yleensäkin. Mitä itse pidätte takista?

12 kommenttia:

 1. Ihananvärinen ja näkönen takki! ja aina yhtä upea sinä :)

  VastaaPoista
 2. Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi?

  VastaaPoista
 3. Upea asu! Pidän muutenkin todella paljon sun asukuvista, koska ne ei oo sellasia tavallisia poseerauskuvia pelkästään :-)

  http://reettanniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi kiva kuulla! Itsekin vihaan niitä perus posekuvia siksi haluan julkaista blogiini vähän persoonallisempia kuvia :D

   Poista