""

perjantai 28. maaliskuuta 2014


iphoneotsikko iphone1
IPHONE CATSHUP. 1 My makeup done for Jukka Rintala's Fashion Brunch last weekend // 2. My hair for todays fashion show in Kaari // 3. My final dress for next weeks Andiata fashion Show // 4. A picture of my hairstyle in Jukka Rintala's Fashion Brunch

Hei kaikille! Istun tälläkin hetkellä Bella Pelo kampaamon sohvalla valmistautumassa tän päiväiseen näytökseen. Mun hiukset saatiin juuri valmiiksi, ja niistä tuli kyllä niin upeat! Rakastan kireitä kampauksia ja isoja nutturoita joten tämä meni kyllä ihan nappiin. Mulla on myös vaaleanpunainen silmämeikki johon olen myöskin tosi tyytyväinen. On ihanaa kun saa leikkiä väreillä näytöksissä, sillä muuten ei tulisi käytettyä esimerkiksi tällaista meikkä. 

Pikaista päivitystä: En ole ehtinyt päivittelemään blogia tällä viikolla niin aktiivisesti koeviikon ja muutenkin tiukan aikatauluni takia. Muutenkin mun Flickr on päivittynyt itsestään uuteen versioon, ja mulla kesti tosi kauan ennenkuin sain kuvat blogiini ilmat niitä rumia reunoja. Mulla ei ole muutenkaan tällä hetkellä mitään kuvia järkkärillä muuta kuin jotain backstage kuvia näytöksistä. Julkaisen niitä ehkä joskus myöhemmin. Olen kuitenkin nyt shoppaillut aika paljon kevätvaatteita joten asupostauksia on varmasti tulossa lähiaikoina. Uusin lempparini on musta pitkä takki jonka ostin Bik Bokista joku viikko sitten. (Mulla on takki päällä kuvissa 1, 2 ja 4. Se ei tosin näy niin hyvin...) Olen myös ostanut uudet boyfriend farkut, kellon joka näyttää ihan Daniel Wellingtonilta vähän paitoja ja valkoisen nahkatakin. En malta odottaa että pääsen laittamaan kuvia niistä! 

2 kommenttia: