""

lauantai 7. tammikuuta 2012

coffee and some white cristalsnow...

Godagens! Vilket härligt väder! Äntligen snö, det har jag i alla fall väntat på...  men anyway så kom jag nyligen hem från en skön ''chilling day'' med maisa och min kusin janette. Jag träffade först maisa vid hertonäs och därifrån fortsatte vi till stan. Vi hade inte planerat vad vi skulle göra så vi bara gjorde vad vi nu hittade på. Först fotade vi lite och sedan hittade vi oss plötsligt i Coffee House. Jag beställde en caffe latte, en rasberry cupcake och ett super gott bröd. Vi satt i typ en timme och bara njöt av en så härlig vinter dag. Jag har hela vintern velat sitta ner i ett varmt cafeé och dricka en stor kopp caffe medan man ser snön falla ner på den vita marken. Efter cafeét träffade vi min kusin janette. Vi gick omkring i butikerna och till slut blev vi hungriga och gick till arnolds och köpa smoothien. Vi pratade ennu i typ 2 timmar tills vi alla gick hem.

(kolla dagens outfit från den här sidan: http://loveisintheair-linda.blogspot.com/p/todays-outfit.html )
(kolla vad jag köpte från glitter från den här sidan: http://loveisintheair-linda.blogspot.com/p/shopping.html )
(kolla hur jag andvänder det jag köpte, från den här sidan: http://loveisintheair-linda.blogspot.com/p/hair-and-makeup.html )

4 kommenttia:

  1. ljuvliga bilder! Du är så vacker:)

    VastaaPoista
  2. Hej snygging! Vill du ha mera läsare till din blogg? Jag fick över 500 läsare på nån dag bara. Om du också vill det klicka då på denna länken: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eelsus Massor av kramar och hoppas 2012 blir ett bra år för dig;)

    VastaaPoista
  3. tack för kommentaren:) Blir medlem!

    VastaaPoista