""

torstai 7. kesäkuuta 2012

Summer vacation!

Hellouu! Ja mahtavaa kesänalkua kaikille teille! Tää eka kesälomaviikko on alkanu niin hyvin, ja aika on mennyt tosi nopeesti. Olin kokoajan siinä ajatuksessa että tein eilen postauksen joten ei tässä mitään kiirettä ole väsäämään uutta, mutta hupsista, taas tässä pääsi menemään 4 päivää! Jos tää aika menee näin nopeesti niin kohtahan kesäloma on jo luppu. Mutta ennen sitä ehtii tapahtua vaikka mitä. Amerikanreissuun on enään tasan 7 päivää!!! Wohoo, en malta odottaa :D
Maanantai aamupäivällä menin kaupunkiin Maisan kanssa. Meillä ei oikein ollut mitään suunnitelmia joten kun aamupala oli jäänyt syömättä menimme hesburgeriin... (joo kaduttaa jälkikäteen) Vaihdettiin pari sana päättäreistä ja kaikesta muusta turhasta. Sitten odoteltiin että Gabi tulisi Kamppiin missä meidän piti tavata se kolmelta.
Mentiin porukalla Spirit Storeen ihailemaan Jeffery Campbell:in niitti korkkareita. (Välillä tekisi niin mieli sahata 15 cm pois jaloista vaan jotta pääsisi käyttämään Jefferyn kenkiä! Kaiki ovat niin täydellisiä!) Löysin kuitenkin yhdet bootsit jotka olivat ihan kivat mutta en mitään verrattuna Jefferyn kenkiin.
Kun nälkä taas yllätti mentiin syömään tämmöseen uuteen jugurttibaariin. En ole koskaan ennen kokeillut mutta oli kyllä älyttömän hyvää ja varmaankin terveellisempää kuin normi jätskit. Siinä sai itse laittaa jugurttia sen verran kun halus, sitten lisättiin karkit/hedelmät, strösselit ja kastikkeet, ja sitten nautittiin!
Sit me mentiin Gabille. Gabilla me ajeltiin vähän niiden sähkömopolla, ulkoilutetiin niiden koira, leikittiin vesi-ilmapalloilla, syötiin sen äidin tekemää gourmet ruokaa ja pälpätettiin koko ilta.
 Hahhaa, tässä vasemmalla eilisen koiranulkoilutus vaateet... Tää yökylä idea oli vähän tämmönen extempore joten jouduin lainaa Gabilta jotain sen vaatteita :D Ja oikealla seuraavan päivän vaatteet, myöskin lainassa Gabilta. Vähän sivistyneemmät ehkä?
Seuraavana päivänä mentiin itikseen kattoo Iphone kuoria Gabille ja Mikaelille. Löyty ihan kivoja. Sen jälkeen sain puhelun iskältä että mun pitäis mennä hakee mun uus puhelin siltä. Me oltiin eka riidelty puhelimessa että saanko mä nyt sen iphonen vai en (sain siin 8,21 keskiarvon lopputodistukseen eri just vähän yli tavotteen jotta saisin Iphonen)ja tultiin siihen päätökseen että se voi odottaa hetken kun on sen verran kallis ja kun iskä just oli maksanu mulle Amerikan matkan ja sillee. Joten olin varma että hän oli ostanu jonkun Samsungin. 
Mutta sitten... Hänellä olikin Iphone 4s mukanaan!!! Olin niin onnellinenkoska me oltiin just sovittu että en saisi sitä mutta nyt sainkin :D Kiitos iskä! Jos ketään kiinnostaa niin mulla on Instagram(liduuu), formspring(liduuu) ja foursquare(Linda E.) Follow if u want ;)
Tänään kävin eka töissä sisustuskaupassa jonka jälkeen vielä ratsastamassa. Siinä ehtikin mennä koko päivä joten eipä siitä sen enempää. Hahh;) 
Tässä vielä vähän kuvia mun instagramista :)

6 kommenttia:

 1. Nice blog :)

  Check mine: http://www.suchowola.tk/

  Greetings form Estonia !! :)

  VastaaPoista
 2. se on kiva ettei sulloo kaikki teksti samaa aikaa vaa et eka vähä tekstii ja sit kuvii :) sitä on paljo helpompi ja kivempi lukee! miss muute se jugurttibaari on?
  oot tosi kaunis ja onnee viel siihe sun malli juttuu ja pidä kiva matka <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et tykkäät! Joo en mäkään ikinä jaksa lukee blogeja ellei noi tekstit oo jaettu tolleen. Se on Kampissa Finnkinossa. Siinä hesburgerin kohalla mut alakerrassa, pizza hut:in vieressä :)

   Poista
 3. Samsungit on just parhaita varsinku se kolmone :--) mut iphonee saa hienoja kuoria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl samsungitkin on hyvii en mä sitä sanonu! Mut ku olin just toivonu Iphonea nii kyll mä mielummin sit olisin oottanu kuukauden pari nii et oisin saanu sen, sen sijaan et olisin nyt saanu jonkun samsung xcoverin joka mulla ois pitäny olla taas vuoden. :)

   Poista