""

lauantai 11. elokuuta 2012

Armyjacket

Takki ONLY, shortsit H&M, paita weekday, korut GT, kengät converse

Iltaa! Tässä kuvat päivän vaatteistani. Kävin Jumbossa ostoksilla tässä pari päivää sitten ja silloin kävin ostamassa tämän ihanan armeejatakin! Olen jo pitkään katsonut sitä näyteikkunassa mutta ajatellut että en mä raaski ostaasitä kun se on niin kallis. Tai no kallis ja kallis ei se takiksi mitenkään erityisen kallis ollut mutta onhan 60 euroo silti paljon rahaa mun mielestä. Ostin siis Onlysta ja en muista tarkkaa hintaa mutta lähellä 60euroa ainakin. Olen ostanut viimeaikoina todella paljon vaatteita ja siksi ajattelin tehdä erillisen postauksen jossa esittelen kaikkia uusia löytöjäni

. Korut joita käytin tänään on Ginasta. Sain ne synttärilahjaksi Tovelta ja Gabilta. Kiitos rakkaat! Korut ovat aivan täydelliset minun tyyliini! Tiedätte varmaan mjo miten paljon rakastan niittejä ja ristejä. Ja niiteistä puheenollen niin olen löytänyt netistä kaupan josta aijjon tilata kaikenlaisia niittejä joita sitten tulen laittamaan esim shortseihin ja mun bootseihin. Olen etsinyt jo niin pitkään kauppaa mistä saisin ostettua niittejä ja nyt vihdoinkin löysin! Saan ne varmaan postissa jo ensi viikolla! Teen siitäkin sitten erillisen postauksen missä näytän miten tuunaan vaatteitani, sillä aijjon myös vähän leikellä mun paitoja yms. En jaksa enään sitä että muilla on samanlaisia vaatteita kun minulla. Siksi yritän edes vähän tuunailla niitä jotta erottuisin vähän joukosta.  

Tänään olin kenttä SM-kisoissa. Ja totanoin... kielsin ulos! Joo ei olis voinu mennä huonommin. Huomenna menenkin sitten rataestekisoihin sillä niitä pitää treenailla! Ens kerralla sitten paremmin:)

Öitä ja nauttikaa nyt vielä viimeisistä lomapäivistä! <3

10 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia täs postauksessa ja toi takki on tosi hieno! :))

    VastaaPoista
  2. ihana lukee täält et haet selvästi omaa tyyliä!!!:) ihanaa, tätä lisää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä et muutkin arvostaa sitä että yritän olla vähän erillainen. en halua mukeutua mihinkään hm massavaatteisiin enään ja siksi yritän saada niitä vähän enemmän itseni näköisiksi tuunaamalla kaikkia vanhoja vaatteitani:)

      Poista
  3. ihana takki :) sopii sulle tosi hyvin :--) ja oot niin nätti !!

    VastaaPoista
  4. kuinka paljon pitäis mallinmitoissa olevan henkilön painaa, kun on 176cm pitkä?:) t.anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole kyllä oikea ihminen vastaamaan tähän kysymykseen mutta veikkaisin jotain 50-56kg välillä. en ole varma joten kannattaa käydä googlettaa sieltä löytyy vastaukset kaikkeen!:)

      Poista