""

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Makeup and hair routine!

My Makeup Routine
 
 Tänään ajattelin tehdä sitten paljon toivotun meikki sekä hius rutiinini. Näytän mitä tuotteita käytän ja miten. Toivottavasti postaus on semmoinen mitä toivoittekin ja kertokaa myös mitä pidätte tai jos haluutte minun tekevän jotain muita toivepostauksia! 
Lisään ensimmäiseksi Victoria's Secret:in kosteusvoidetta kasvoilleni. Minulla on aika kuiva iho varsinkin nenän ja otsan alueelta joten jos lisään heti meikkivoidetta se imeytyy tosi nopeasti eikä peitä mitään.  
Sitten levitän Max Factorin meikkivoidetta sävyssä Raw Silk 45, SPF 10. En levitä sitä koko kasvoilleni vaan ainoastaan silmänalusille sekä nenän ympärille. En tykkää käyttää raskaita meikkejä joten yritän minimalisoida meikkien määrän. Jos en laita meikkivoidetta lisään ainoastan valokynää silmänalusille. Näin teen yleensä kouluun mennessäni jos meikkaamiseen ei ole paljon aikaa.
Seuraavaksi lisään hyvin kevyen kerroksen Rimmelin Stay Matte puuteria. Levitän sitä koko kasvoilleni, pitääkseen meikkivoiteen paikoillaan ettei se lähde valumaan päivän aikana.
Seuraavaksi levitän luomiväriä avartaakseen katsettani. Käytän ainoastaan vaaleinta ja tumminta väriä. Lisään ensiksi vaaleaa väriä silmän sisäreunaan sekä luomen keskelle. Tummaa luomiväriä laitan silmän ulkoreunaan ja levitän sitä kaaren muotoisesti silmäluomen taitteeseen.
Olen levittäny luomiväriä kuvaa katsoessa vasempaan silmäluomeen. Oikeassa silmässä ei ole mitään joten näette varmaankin eron. En laita luomiväriäkään hirveesti joten se näyttää enemmänkin varjolta kuin luomiväriltä, mutta siihen minä pyrinkin. En käytä luomiväriä koulussa melkein koskaan mutta kun lähden esim kaupungille ja on enemmän aikaa valmistautua niin käytän kyllä.
 
Sitten taivutan ripseni luodakseni enemmän pituutta ripsiini.
Sen jälkeen lisään Cliniquen ripsiväriä. Se ei ole mikään parhaista ripsiväreistä mutta en ole ehtinyt ostaa uutta. Se tekee ripset pitkiksi mutta jättää helposti paakkuja. Joudun aina erottelemaan ripseni joko neulalla tai sormella. 
Viimeistelen meikkini lisäämällä Lumenen aurinkopuuteria. Lisään sitä poskilleni, sekä otsan hiusrajaan. Levitän sitä myöskin kaulaan sekä leuan ulkoreunaan. Levitän sitä niin sanotun E3 tekniikan mukaan. 
Tässä valis meikkini! Meikkaan itseni näin lähes joka päivä. Olen myöskin meikittä aika usein mutta silloin kun meikkaan niin käytän näitä tuotteita.
 
My Hair Routine
REDKEN Blonde Glam, shampoo + hoitoaine
Käytän näitä Redkenin hiustuotteita joka kerta kun pesen hiukseni. Ostin ne Amerikasta mutta näitä myydään varmaankin myös Suomessa. En muista hintaa mutta olivat kampaamon hintatasoa. Toimivat todella hyvin ja pitävät värin siinä missä pitääkin. Ovat siis tarkoitettu vaalennetuille hiuksille.
Elnett hiuslakka, Klippoteket:in Shine spray, got2b hiuspuuteri
Näitä tuotteita käytän melkein päivittäin lisätäkseni pitoa, kiiltoa ja tuuheutta hiuksiini.
Kun olen pessyt hiukseni annan niiden kuivua pyyhkeeseen käärittyinä noin 10 minuuttia, sitten harjaan ne varoen läpi selvittääkseen pahimmat takut. Sen jälkeen lisäisin lämpösuojaa jos olisi.. Hävitin uuden CHI:n lämpösuojan jonka ostin Amerikasta alkuvuodesta. Se oli tosi hyvä! En ole ehtinyt ostaa uutta mutta pitäisi kyllä hiusten hyvinvoinnin takia.
Kun hiukseni ovat pyyhekuivia föönaan ne läpi pää alaspäin luodakseni tuuheutta. 
Tältä hiukseni näyttävät föönauksen jälkeen. Ymmärrätte varmaan miksi minun on pakko aina suoristaa tai kihartaa ne sillä tämän näköisenä en kehtaisi liikkua hirveesti julkisilla paikoilla. 
Tämän jälkeen joko suoristan tai kiharran hiukseni. Tänään päätin suoristaa ne joten näytän teille miten teen sen. Ensin laitan suurimman osan hiuksistani klipsulla kiinni ja jätän takahiukset auki. Sitten suoristan ensinauki olevat hiukset jonka jälkeen otan toisen hiusosion ja suoristan sen.
Pituusero kun olen suoristanut hiukseni.  
Kun olen suoristanut takahiukset otan klipsun pois ja otan kulmakarvojen kohdalta uuden hiusosan jonka laitan klipsulla kiinni. Kuten seuraavassa kuvassa näkyykin.
Suoristan seuraavan osion ja lopuksi vielä päällimmäiset hiukset.
Tässä lopputulos. Lisään vielä hiuspuuteria hieromalla sitä hiustyveen sekä lakkaa ja kiiltosprayta loppusilaukseksi. Näin pidän hiukseni melkein joka päivä sillä kihartamiseen kuluu niin pakjon aikaa. Toivottavasti piditte ja saitte jotain vinkkejä omiin hius ja meikki rutiineihinne! Hyvää viikonloppua ja me kuullaan taas ens viikolla!:)

24 kommenttia:

  1. Sori mun on ihan pakko sanoo, mut mua ärsytti täs postauksessa ihan sikana toi yks lauserakenne mitä käytit koko ajan: "Sitten taivutan ripseni LUODAKSEEN enemmän pituutta ripsiini." Pitäis sanoo "luodakseNI" ! Noita oli siis muitaki ihan samanlaisia :D Hahah joo en voi itelleni mitään, oon vaa nii kauhee äikkä-nipottaja...

    Mut vähä jännää, eiks toi Victoria's Secretin juttu oo niinku vartalovoidetta? Itelläni on samanlainen mut en mä vaa osais laittaa sitä naamaan, hahah :)

    Oot kyl tosi kaunis etkä sä enempää meikkiä tarviiskaan ! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ja joo on se kai vartalovoidetta mut mä en nää mitää eroo kasvo ja vartalovoiteissa. Tulos on ihan sama:) joten käytän tota kasvovoiteena. Ja hyvä et korjaat mun kirjotusvirheet koska oon niin huono kirjottaa suomee et ymmärrän TÄYSIN jos sua ärsyttää! Korjasin nyt jotain kirjoitusvirheitä mutta pitää vielä kerran lukea paremmin läpi:)

      Poista
  2. pikkusenko kiva postaus! :) + oot tosi nätti ;))

    VastaaPoista
  3. oot nii kaunis ja sun hiukset on ihanat!!

    VastaaPoista
  4. ihana postaus=D en tiiä miks, mutta musta on tosi kiva lukee toisten ns. laittautumis-postauksia.... mutta joo oot tosi nätti!

    VastaaPoista
  5. sori tää ei oo dissi mut onks toi we care icon sama ku lumene O: ku sanot siinä että levität lumenee (aurinkopuuterii siis) :) oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo hyvä et huomautit! oon aina ite luullu et se on LUMENE :o no ehk oon sit vääräs. Käyn korjaa sen:)

      Poista
  6. eihän toi aurinkopuuteri oo lumenen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajjaa oon aina luullu, sori ku tos ei lukenu mitä tiettyy merkkii nii olin muistavinaan et se olis Lumenen ku ostin sen lumenen osastolta sokoksesta:)

      Poista
  7. Kirjotat tosi hyvin ja oot todella kaunis, sullahan on ihan täydellinen iho! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:D ja ei se nyt niin täydellinen ole:) en vain saa niin helposti näppyjä mutta epäpuhtauksia kuitenkin löytyy!

      Poista
  8. Joo tää on kyllä varmaa maailman tyhmin kysymys, mut ooksä kakskielinen ku näin jossai postauksessa jonkun synttärikortin sun kaverille joka oli ruotsiks? o; mut oot kyl iha sikanätti ja noista meikkijutuista oli ainaki mulle hyötyy! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo tyhmä kysymys! ja joo oon suomenruotsalainen:) Käyn ruotsinkielistä koulua mutta kotona puhun enimmäkseen suomea. Ja kiitos ja loistavaa että hyödyit jotain tästä!:D

      Poista
  9. ihana blogi sulla, nätti oot ! :)
    http://likeisabella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. oot nätti ja kiva blogi mut sulla on hirveen mustat silmänaluset tossa viimesessä meikki kuvassa. Ei millää pahalla:) se voi kans johtuu valaistuksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tiedän ,mulla on aina tummat silmänaluset mutta en muokkaa niitä pois koska en halua hujjata ulkonäköäni blogissa:)

      Poista
  11. du e såå vacker, Linda! Älskar din blogg och specielt de här blogg-inlägget <3 :)

    VastaaPoista