""

tiistai 7. elokuuta 2012

My Birthday!!!

Emeli Sande-My kind of love
Huomenta kaikille! Tässä juuri ollaan herätty Toven ja Gabin kanssa ja oli kyllä kiva herätä siihen että mun vanhemmat toi kakkua sänkyyn ja laulo!:) On niin ihanaa vihdoinkin täyttää 15. Hävettää aina sanoa että olen vasta 14 sillä se kuulostaa niin pieneltä. Eihän 15 vutiaana olemisessa mikään ole mitenkään erikoisempaa mutta jotenkin tuo luku näyttää paljon kivemmalta:) Hahh, no en tiedä. Kivaahan se on täyttää vuotta, pitää vaan nauttia siitä kun vielä voi iloita vanhenemista! Tänään me juhlitaan mun synttäreitä koko päivä ja yö, en tiedä tosin vielä tarkalleen miten me tullaan tekemään mutta kyllä me vielä keksitään jotain super kivaa!
Mutta kerron nyt kuitenkin mitä eilen puuhailin. Käytiin aamulla Toven ja Gabin kanssa Hietaniemen kirpputorilla etsimässä jotain uutta kivaa. Ajateltiin kokeilla vähän erillaisia kirppareita kun tuolla Valtterilla on tullut käytyä jo aika paljon. Olin myöskin kuullut että jotkut bloggarit olivat käyneet täällä ja olivat löytäneet tosi kivoja vaatteita, mutta me ei kyllä löydetty mitään! Käytiin ensin kiertelemässä siinä torilla jossa myytiin eri pöydissä vaatteita, ja kun sieltä ei löytynyt mitään mentiin johonkin kellarikirppikseen joka oli siinä ihan vieressä. Se oli vielä pahempi paikka... Sieltä ei löytynyt mitään muuta kun mopokypäröitä ja XXL aikuisten vaatteita. Ei ollut ihan mun tyyppinen kirppis täytyy sanoa.
Sen jälkeen käytiin syömässä Chicosissa. Söin kanaa ja röstiperunoita ja se oli aivan älyttömän hyvää! Suosittelen jos ootte menossa Chicosiin syömään lähipäivinä. Istuttiin siellä rupattelemassa tosi pitkään kunnes jaksettiin taas kävellä kun oltiin ihan täynnä!

Ruuan jälkeen mentiin ottamaan päivän vaatteet kuvat jonkun ison tornin viereen. Ajattelin että tornin vieressä oleva tiiliseinä sopisi hyvin taustaksi tän päiväseen asuuni. Oli ihan kiva kuvata kun tuo oli aika vilkasta aluetta... Voitte varmaan kuvitella kun yritän poseeraa epätoivoisesti ison tiiliseinän edessä ja ihmiset tujjottavat muo ja ajattelevat varmaan että mitä ihmettä toi tekee! No mutta tää on tätä bloggerin elämää:D 
Paita Zara, shortsit H&M, sulkakorvis ja niittirannekoru Amerikasta, pääkallosormus JC, toinen sormus H&M, converset Amerikasta.

Käytiin vielä etsimässä OBEY hupparia kaupungista ja sitten Toven piti lähteä treeneihin. Mä ja Gabi oltiin sillä aikaa ostamassa tortilla tarvikkeet ja vuokraamassa leffa joka me katottiin illalla kun tove tuli treeneistä. Me valvottiin koko viime yö lukien mun vanhaa päiväkirjaa, syöden tortilloja, katsoen leffaa, kuunnellen ihania muisto biisejä, juosten ulkona kaatosateessa keskellä yötä(?), riehuen, nauraen ja tehden kaikkea semmoista kivaa. Oli tosi hauskaa!! Mutta tänään me ajjotaan vasta juhlia mun synttäreitä kunnolla. Tove ja Gabi ehdotti juuri että mentäisiin hohto  minigolffaamaan Flamingoon nyt päivällä, ihan kiva idea kyllä. Tai sit me mennään keilaamaan. En tiedä saa nyt nähdä. Mutta nyt meen syömään aamupalaa ala' Gabi ja Tove! Toivottavasti ne ei myrkytä muo :D Hahh, mutta tästä tulee aivan ihana päivä ja toivottavasti tekin vietätte ihanan päivän!  

22 kommenttia:

  1. ihania kuvia! & hyvää synttäriä,kuvittelin sua paljo vanhemmaks ku 15v! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ja joo et oo varmaan ainoa joka luuli mua vanhemmaks:)

      Poista
  2. sul on niin kivoja vaatteita, ja paljon onnee :)

    http://saanae.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kiva postaus ja kuvat, ja onnee synttäreittes johdosta! :) luulin suo vielä pari viikkoo sitten tyylii 17 vuotiaaks, kunnes näin sun ikäs :D Mut joo onnee vielä!

    VastaaPoista
  4. paljon onnea linda !:) ja myös siitä paparazzin sopimuksesta !
    tässä blogini jos haluat käydä katsomassa, liity jos tykkäät..
    http://lavieestbelle-edith.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Onnea :)! Luulin sua kans vanhemmaka :D!
    Ihana kuva toi alhaaltapäin 7 ,jos tajusit :)

    VastaaPoista
  6. Onneaa!! Tosi kivat vaatteet :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. No on ihkuu olla 15v! Huhhuh mitä paskaa muutenkin kirjottelet! Näytät edelleen 14veeltä ja on huvittavaa katella kuinka luulet olevasi niin vanha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öööö mitä sä selität?! must on huvittavaa nähä ku jotkut säälittävät anonyymit kommentoi jotai tämmöst!! ihan oikeesti mee jonnekki muualle avautuu tääs blogis ei oo mitää paskaa ja linda ei kyl todellakaan näytä 14veeltä, oot vaan kade...

      t. yks sun koulust:)

      Poista
    2. Sun mielestäs ei näköjään saa iloita sitä että täyttää vuotta? Tottakai mä olen iloinen siitä että mulla on synttärit ja nähdäkseni siinä ei ole mitään vikaa jos on iloinen asiasta. Ja kun sanoo että on 14 vuotias niin se kuulostaa minun korvissani siltä että olisi vielä tosi nuori, ja tarkoitin tekstissä sitä että en tunne itseäni yhtä nuoreksi kun miltä se mielestäni kuulostaa. Kyllähän mä tiedän että mä olen vielä lapsi ja että 15 vuotiaana olemisessa ei ole mitään suurta eroa 14 vuotiaana olemiseen, mutta kai sitä silti saa iloita ja juhlia!? ja muuten vaan musta oltiin puhuttu demin keskustelupalstoilla että en näytä ikäiseltäni vaan paljon vanhemmalta. ja en usko että se olisi saanut niin paljon kommentteja ja keskustelua aikaseksi jos vain keskustelun aloittaja olisi ollut sitä mieltä. Ehkä näytän 14 vuotiaalta sinun mielestäsi mutta ei se muo haittaa, itsehän tiedän kuinka vanha olen ja muut saavat sitten ajatella mitä ajattelevat:) Ja vielä semmoinen että jos kirjoitan sun mielestä semmoista paskaavoisit kertoa vähän vinkkejä miten parantaa kirjoitustapaani jos se ei sinua juuri nyt miellytä. Tai sitten olet lukematta, niin helppoa se on!:)

      Anonyymi2:

      kiitos paljon tuestasi!:)

      Poista
    3. Anonyymi2 mistäs helvetistä sinä tiedät että missä koulussa minä olen? En koulussa tällä hetkellä muutenkaan? ja Linda hanki elämä. Sinä voit alkaa opiskella kirjoittamista uudelleen tai no kun sinä nyt kerran olet niin "mahtavaihqupoxu" ja niin vanhakin niin kai sinä voit täyttää vuotta. Siinäkin on yksi vinkki sinulle kulta pieni:)Ja tosta iästä vielä niin oikeastaan näytät jopa pari vuotta alle 14v mutta se on ERITTÄIN hienoa että tiedät oman ikäsi! propsit sulle siitä!

      Poista
    4. musta tuntuu että anonyymi2 tarkoitti että on samassa koulussa kun minä. Ja okei sitten näytän 12 vuotiaalta. Ei se minua haittaa jos näytän 12 veeltä, ei sillä ole väliä kuinka vanhaksi muut mua luulee. Ja mun äidinkieli on ruotsi ja se näkyy varmasti blogissanikin mutta en voi ainakaan kehittyä ellen saa treenaa. Ja mä käyn koulussa kokoajan jossa opettelen suomea joten ainakin täällä yritetään! Ja jos blogini on niin suuri ongelma niin sun ei tarvitse lukea sitä. Tiedän ettei blogini miellytä kaikkia ja se on ihan fine koska ei semmoista blogia ole olemassakaan josta kaikki pitäisivät.

      Poista
  8. Onnea ja ihania kuvia tässä postauksessa! :)

    VastaaPoista
  9. voisit todellaki olla malli ! (--:
    näytät paljo vanhemmalta ku oot ja mä oon sun kaa samanikänen ja itekki haaveilen mallinurasta (--:
    kuinka pitkä oot tällähetkellä ?
    jään seurailee (---: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja jos haaveilet mallinurasta niin käy jossain teettämässä mallikansio! etsi mallitoimistoja netistä ja laita hakemuksia:) kyllä sä jonnekin pääset kävin nimittäin katsomassa sun blogin ja sussa voisi kyllä olla potentiaalia:) ja olen 180cm:)

      Poista
  10. Mul on samana päivänä synttärit :DD

    VastaaPoista