""

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

2.9.2012

Kävin Nevaksessa hyppäämässä 80 ja 90cm. Mulla ja luckylla on ollut nyt aika paljon ongelmia rataesteillä joten sen takia hypättiin nyt näin matalia esteitä. Oli kuitenkin hyvä treeni sillä olin toinen 80cm. 90cm ei mennyt yhtä hyvin mutta perusrata meni kuitenkin loistavasti! Olen oikein tyytyväinen tähän kisareissuun!

Moni on kysellyt kaikkea ratsastukseen liittyen joten vastaan kysymyksiinne nyt. Eli ratsastan Eriksnäsissä, lucky on mun oma hevonen, kisaan kenttäratsastusta pääosin ja käyn tallilla 4-5 kertaa viikossa. Meillä on 3 heppaa, yks varsa nimeltään Tikru, ja kaks heppaa, Lucky ja Waldo. Siinänyt vastaukset niihin kysymyksiin jotka muistan näin ulkoa. Jos keksitte jotain muuta kysyttävää niin kysykää vaan!

Postailen taas kun pääsen kotiin:)

8 kommenttia:

 1. Wow, missä te sit pidätte niit hevosii ja miten teil on varaa niihin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eriksnäsissä, ja no mun vanhemmat käy töissä:D

   Poista
 2. oikeesti hei ketä kiinnostaa:D kukaa ei ees tiiä mitä noi jipii hyppäsin luckylla 70cm tarkottaa XDXDXXDXDXD
  mut joo älä ota ittees:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika moniaki varmaa kiinnostaa :D

   Poista
  2. ja aika moni varmaan tietää paljonko noi 80cm ja 90cm tarkoittaa, vaikka ei ratsastusta edes harrastaisi:D ja linda ei ees puhunu 70cm xdxd haha

   Poista
  3. Ohho! aika anonyymi painotteista:D Ja ano1 kyl aika monia kiinnostaa kun saan tosi usein valituksia siitä että en kirjoittele tarpeeksi heppajutuista. Ja miks ottaisin itteeni? Ei toi edes ollut loukkaus vaan mielipide:)

   ano2 kiitos:)

   ano3 totta! ja kiitos sulleki!:)

   Poista
 3. En tienny et teil on kolme hevosta! :D harrastatko yleisurheiluu myös? Onko se Waldo niinku sun äitin heppa tai jotain ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harrastin yleisurheilua. lopetin vuosi sitten. Silloin hyppäsin korkeutta ja kisasin sm-tasolla. Ja waldo on mun äidin heppa, mä kisasin sillä pari vuotta sitten mutta sitten sen selkä revähti niin sillä ei voi nyt tehdä muuta kun mennä kouluratsastusta:) Ja itse tykkään enemmän hyppäämisestä:)

   Poista