""

maanantai 22. lokakuuta 2012

Bianco Footwear

Heipps! Nyt on ensimmäinen tet päivä ohi ja kyllä aika meni nopeasti! Olin töissä klo 9-15. Aloitin päiväni käymällä aamiaisella Picnicissä. Luin Elle lehteä jonka olin napannut mukaani kauneus- ja terveys messuilta samalla kun join mansikka smoothieta. En varmaankaan ehdi joka päivä aamiaiselle mutta tänään työnantajani oli nukkunut pommiin joten jäi vähän ekstra aikaa kulutettavaksi. Istuessa kahvilassa katsoin kun yleX3M teki aamulähetystään kampin pääkerroksessa. Välillä ruotsinkielen taidosta on hyötyä! Aloitin työpäiväni lopulta klo 10.

Työtehtäviini kuului varastokenkien lajittelu ja järjestely, asiakaspalvelu, myymäläpuolen kenkien järjestely yms. Varastossa oli tosi paljon kenkiä ja kaikki olivat numerojärjestyksessä. Oli aluksi hankalaa löytää etsimäänsä kun vaihtoehtoja oli yli 4000. Sain kiivetä tikkailla ja numeroida kenkälaatikoota melkein koko päivän. Pyyhin myös pölyjä myymälän puolelta, tiskasin, vein roskat, etin kenkäpareja myymälästä ja varastosta ja autoin asiakkaita löytämään etsimänsä. Saan kuulemma alkaa käyttää kassaa myöhemmin tällä viikolla. Oli mahtava työpäivä. En tiedä miten jaksan palata kouluun taas kahden viikon päästä... Onko teilläkin tet jakso nyt? Missä ja oletteko tyytyväisiä paikkaanne?:)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi ku täälki päis ois tollassii tet paikkoi, mut ei :( ja oon itekkin täl hetkel tetissä. Oon ala-asteella :D ihan kiva siel lasten kans :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no onhan se varmaan kansi kivaa! Tää vaa oli nii mahtavaa ku iteki rakastan keniä nii viihdyin hyvin kenkien ympäröimänä:D

   Poista
 2. oi, varmaa ihanaa olla ton merkin kenkäkaupassa tetissä! :') ite kärvistelin viimeset pari viikkoo kanssa tetissä ja onneks loma ja sit takasi kouluu, musta ei oo töihin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajjaa, mä viihdyin niin hyvin! Oli super kivaa ja mielelläni tekisin siellä kans töistä!:)

   Poista